Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage
-
klaudiag wrote:ja juz kiedys leczylam nadrzerke nic mi lekarz nie mowil ze cos sie z nia dzieje w tamtym mc i cytologie mialam robiona na wakacje i wszystko bylo w normieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:świetny raport!
a zawsze tak masz? Bo normalnie wszystkie pozytywne objawy widzę
nie moglam sie powstrzymac
Zwykle mam oprocz problemow ze snem oraz bolu sutkow.. To nowosc.. Ale wlaczylam od tego cyklu inofem oraz mace- moze to cos mi namieszaloa i dawno nie mialam tyle energii co od dwoch dni z rana.. Sama sie pudze po 5tej.. I moglabym swiat podbijac.. Hehe
chyba, ze moj mi czegos do herbaty dosypuje hihi
pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hehe
nie moglam sie powstrzymac
Zwykle mam oprocz problemow ze snem oraz bolu sutkow.. To nowosc.. Ale wlaczylam od tego cyklu inofem oraz mace- moze to cos mi namieszaloa i dawno nie mialam tyle energii co od dwoch dni z rana.. Sama sie pudze po 5tej.. I moglabym swiat podbijac.. Hehe
chyba, ze moj mi czegos do herbaty dosypuje hihi
Jak jest coś z nowości, to bez względu na wszystko wierzę, że będą to te wyjątkowe objawy
U mnie dopiero 21 dc, a juz się boje, co będzie za parę dni...wtedy zgłoszę się po tę Twoją "energię"
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Rurka z kremem !!! Dawaj jedna !!
zartuje... Prosze :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11723ea91fbc.jpgPączek lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:jak tak dobrze działa, to niech dosypuje
Jak jest coś z nowości, to bez względu na wszystko wierzę, że będą to te wyjątkowe objawy
U mnie dopiero 21 dc, a juz się boje, co będzie za parę dni...wtedy zgłoszę się po tę Twoją "energię"
:****** chetnie oddam troche
-
Lubię_czekoladę wrote:Tiaaaaa dawaj...a kto sie nie podzielil pad thai'em????
zartuje... Prosze :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11723ea91fbc.jpggłodna byłam - wysunęłam go raz dwa
Dzięki Za rureczke ❤️❤️❤️
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
klaudiag wrote:bo moj mąż byl po chemioterapii w tamtym roku
i czekamy na dziecko jak na cud
Przykro mi, ze za Wami takie doswiadczenie..
Czy chemioterapia uszkodzila nasienie? Jakie maz ma wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 21:03
-
jak robil badania 3 mc po chemii to nie mial ani jednego, i ma zbadac w grudniu przez tamten rok nie staralismy sie o dziecko dla bezpieczenstwa, ale lekarz pocieszal mnie ze nasienie wróci i postanowilismy w tym mc sprobowac bez badania nasieia jak nic nie wyjdzie w listopadzie to bada nasienie a ja bralam regulon przez tydz 2x1 i od 16 dnia cyklu mam brac duhosan czy jakos tak przez 5 dni
-
klaudiag wrote:jak robil badania 3 mc po chemii to nie mial ani jednego, i ma zbadac w grudniu przez tamten rok nie staralismy sie o dziecko dla bezpieczenstwa, ale lekarz pocieszal mnie ze nasienie wróci i postanowilismy w tym mc sprobowac bez badania nasieia jak nic nie wyjdzie w listopadzie to bada nasienie a ja bralam regulon przez tydz 2x1 i od 16 dnia cyklu mam brac duhosan czy jakos tak przez 5 dni
-
klaudiag wrote:jak robil badania 3 mc po chemii to nie mial ani jednego, i ma zbadac w grudniu przez tamten rok nie staralismy sie o dziecko dla bezpieczenstwa, ale lekarz pocieszal mnie ze nasienie wróci i postanowilismy w tym mc sprobowac bez badania nasieia jak nic nie wyjdzie w listopadzie to bada nasienie a ja bralam regulon przez tydz 2x1 i od 16 dnia cyklu mam brac duhosan czy jakos tak przez 5 dni
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO