Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Siedzę w tym od kilku lat i wiem co to znaczy
poza tym to już trzeci raz jeśli chodzi o brwi, tylko inna metoda teraz.
Co robiłaś? Ja 3 lata temu piórko robiłam a teraz microblending31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
cześć!
ja jak zwykle z kawką z rana
Ale po tym weekendzie mi się wstawać nie chce! już środa, a ja dalej się nie przyzwyczaiłam, że to już normalny trybstraaasznie mi się wstaje
dawno tak nie miałam...
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A ja nie śpię... oboje się obudzilismy o 4 i
ale kremowy śluz więc już po płodnych więc było to tylko w celach rozrywkowych a nie prokreacyjnych.
Tulisiu olalam testy, sugeruję się temperatura
Tylko jak o 7 mi ma wyjść teraz miarodajny wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 04:51
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
emidomi wrote:Co robiłaś? Ja 3 lata temu piórko robiłam a teraz microblending
emidomi lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie witam z kawa :*
Milego dnia moje PiekneAniaŁ123, pola89, czarnulka24, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy jak badam szyjke i ze tak powiem, wyciagne sluz na palcu i jest taki bialawy to zaznazam go jako kremowy, prawda? Bo nie liczy sie chyba tylko ten co wyplynie?
-
emidomi wrote:Co robiłaś? Ja 3 lata temu piórko robiłam a teraz microblending
Piórko i microblending to to samo. Może coś źle zrozumialasAlbo ktoś źle Ci wytłumaczyl bądź nazwał piórkiem inna metodę. Ja wcześniej robiłam piórko a teraz cień bo nie chce mi się poprawiać co rok
A wykonuje makijaż około 5 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 07:02
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, czy jak badam szyjke i ze tak powiem, wyciagne sluz na palcu i jest taki bialawy to zaznazam go jako kremowy, prawda? Bo nie liczy sie chyba tylko ten co wyplynie?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, czy jak badam szyjke i ze tak powiem, wyciagne sluz na palcu i jest taki bialawy to zaznazam go jako kremowy, prawda? Bo nie liczy sie chyba tylko ten co wyplynie?
TakZapisujesz najbardziej plodny w ciągu dnia.
-
Bella_Bella wrote:Piórko i microblending to to samo. Może coś źle zrozumialas
Albo ktoś źle Ci wytłumaczyl bądź nazwał piórkiem inna metodę. Ja wcześniej robiłam piórko a teraz cień bo nie chce mi się poprawiać co rok
A wykonuje makijaż około 5 lat
Myślisz że cień utrzyma się dłużej niż piórko? szczerze mówiąc to piórko po trzech latach u mnie wyglądało już po prostu okropnie -miejscami to fragmentów nie było. Teraz zrobiłam cień, zobaczymy31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Pączek wrote:Ania jak Endo ??
Nie miałam wczoraj czasu napisać.
Nic nadzwyczajnego. Kazała brać Euthyrox 100 i znowu za 3 tygodnie kontrola, a później za miesiąc. Mówi że zwykle czeka 6-8 tyg przy zmianie dawki, ale u mnie to jest metoda ekspresowa
Trochę się zdziwiła, że TSH aż tak mi wyjechało, ale stwierdziła, że to nawet dobrze, bo się odblokowało i teraz już będzie łatwiej.
I jeszcze jedno...powiedziała że na razie byłoby lepiej gdyby ciąży nie było, do czasu zbicia TSH, bo to mogłaby być nerwowa sytuacjaAle jakby czasem, to natychmiast mam się do niej zgłosić.