Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A pozniej wyzuty sumienia mnie zabija ze tyle zjadlam
olej to
jutro będzie lepiej
a u mnie pewnie dalej będą cukierki...
Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:08
Pączek, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Hehehe
Tak robie
Najwyżej nowe portki trzeba bedzie kupicnowe rzeczy w szafie zawsze są mile widziane
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Teraz super od dzisiaj sexuj bo dla mnie jest juz poz bądź prawie;-)
Sexuje się sexuje14 dc rano,17 dc wieczorem,i dzis tez będziemy
i to będzie 19 dc. Wiec chyba ok? troszkę tym sie stresuje:/Tez tak macie? Wiem ze stres tu w ogóle nie pomaga ale to tak niepodświadomie... Tak bym chciała na święta zrobić wszystkim prezent...Dzieki kochane!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
klaudiag wrote:hej czy tu otrzymam pomoc w sprawie takiej, iż dostalam dziwny okres wieksze plamienie w polowie cyklu czy mam sie tym martwic?
A miałaś już owulacje? To jest brązowy śluz? Może to być plamienie owulacyjne. -
mysia09 wrote:Sexuje się sexuje
14 dc rano,17 dc wieczorem,i dzis tez będziemy
i to będzie 19 dc. Wiec chyba ok? troszkę tym sie stresuje:/Tez tak macie? Wiem ze stres tu w ogóle nie pomaga ale to tak niepodświadomie... Tak bym chciała na święta zrobić wszystkim prezent...Dzieki kochane!
dzisiaj wlasnie kazda wylewala swoje frustracje
mi np ulzylo
polecam
-
klaudiag wrote:hej czy tu otrzymam pomoc w sprawie takiej, iż dostalam dziwny okres wieksze plamienie w polowie cyklu czy mam sie tym martwic?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
mysia09 wrote:Sexuje się sexuje
14 dc rano,17 dc wieczorem,i dzis tez będziemy
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:27
mysia09, Tuliska, emidomi, Violet146, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwageMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
klaudiag wrote:kim87- nigdy nie mialam plamienia takiego nawet po tabletkach hormonalnych. a ten śluz byl czerwony terazMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage
a zawsze tak masz? Bo normalnie wszystkie pozytywne objawy widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:37
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy