Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa tam wyrzuty!Pączek wrote:A pozniej wyzuty sumienia mnie zabija ze tyle zjadlam
olej to
jutro będzie lepiej
a u mnie pewnie dalej będą cukierki...
Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:08
Pączek, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
to też fajniePączek wrote:Hehehe
Tak robie
Najwyżej nowe portki trzeba bedzie kupic
nowe rzeczy w szafie zawsze są mile widziane
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
)
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Teraz super od dzisiaj sexuj bo dla mnie jest juz poz bądź prawie;-)
Sexuje się sexuje
14 dc rano,17 dc wieczorem,i dzis tez będziemy
i to będzie 19 dc. Wiec chyba ok? troszkę tym sie stresuje:/Tez tak macie? Wiem ze stres tu w ogóle nie pomaga ale to tak niepodświadomie... Tak bym chciała na święta zrobić wszystkim prezent...Dzieki kochane!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
klaudiag wrote:hej czy tu otrzymam pomoc w sprawie takiej, iż dostalam dziwny okres wieksze plamienie w polowie cyklu czy mam sie tym martwic?
A miałaś już owulacje? To jest brązowy śluz? Może to być plamienie owulacyjne. -
Hehe czy sie stresujemy? Na maksamysia09 wrote:Sexuje się sexuje
i to będzie 19 dc. Wiec chyba ok? troszkę tym sie stresuje:/Tez tak macie? Wiem ze stres tu w ogóle nie pomaga ale to tak niepodświadomie... Tak bym chciała na święta zrobić wszystkim prezent...Dzieki kochane!
dzisiaj wlasnie kazda wylewala swoje frustracje
mi np ulzylo
polecam
-
Plemienie czasem się zdarza póki to jest jednorazowa akcja to nie ma co się martwić. Jak się powtórzy to do ginklaudiag wrote:hej czy tu otrzymam pomoc w sprawie takiej, iż dostalam dziwny okres wieksze plamienie w polowie cyklu czy mam sie tym martwic?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Jak.kazda z nasmysia09 wrote:Sexuje się sexuje
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:27
mysia09, Tuliska, emidomi, Violet146, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Oj czekolada ja ciągle trzymam.kciuki ;*;*Lubię_czekoladę wrote:Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kochanie mnie ske tez w tym cyklu plamienie zdarzyło a takiego nigdy nie miałam. W 9dc. Jak coś się nie powtarza to nie ma co do gin lecieć. Powie ci ze czasem tak jest. Jak się powtórzy to należy skontrolować bo może to być nic ale może być np nadrzerkaklaudiag wrote:kim87- nigdy nie mialam plamienia takiego nawet po tabletkach hormonalnych. a ten śluz byl czerwony terazMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
świetny raport!Lubię_czekoladę wrote:Raport na dzis: 28dc. Powoli zaczyna bolec brzuch na @. Mam smaka na wszystko co cieple i tluste. Sama tez jestem tlusta. Spuchlam jak zaba po napompowaniu. Cycki wielke i bolace, ze jak tylko sie dotkne to sycze jak zmija. Zmeczenie ale i problem ze snem dzisiejszej nocy- przewalalam sie po poscieli jak bawol wykonujacy swe tance godowe. Jak tylko zasypialam to budzilo mnie swedzenie konczyn jakbym nie myla sie przynajmniej miesiac. Nie wspomne juz o tym, ze moja twarz wyglada jak po erupcji wulkanu swiecac sie przy tym jak psu jajca. Takze.. Zjadlabym rurke z kremem. Dziekuje za uwage

a zawsze tak masz? Bo normalnie wszystkie pozytywne objawy widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:37
30 lat
)
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH