Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ja kompletnie sobie nie wyobrażam nikogo innego poza moim. Mamy nie mam ale nawet jak coś to nie chciałabym jej przy tym.
W stanach wszystko jest popularne. No ale patrzyłam na dzieczyne jak prze i ciągle ktoś do niej gadał z rodziny . Mnie osobiście to by wkurzalo
Ja mam z moją mamą rewelacyjny kontakt i jest mi najbliższa, ale faktycznie, coraz częściej myślę o tym, żeby mój był obecny - o ile będzie chciał oczywiście.
A jak nie, to poradzę sobie samaKim87 lubi tę wiadomość
-
Ja myślę tak jak Ania, że nie dość że w bólu to bym się jeszcze stresowała, czy teściowie nie widzą za dużo, gdzie się patrzą i wogole... Never... Tylko sami z mężem bądź partnerem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 10:39
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka
Moje wszystkie koleżanki już lecą drugą kolejkę
Ale mam na to sposób... po prostu się z nimi nie widuję
A tak poważnie, na początku strasznie się spinałam, a teraz już naprawdę mam to gdzieś. Ja za to mam coś czego one nie mają: przedłużoną młodość, korzystam z życia, chodzę na imprezy, piję alkohol i poświęcam się pasjom. Myślę że każda z nas powinna znaleźć w swoim obecnym życiu to co jej się podoba i na tym się skupić, bo ciągłe myślenie o tym czego się nie może dostać, tylko pogarsza sprawę, bo stres, płacz, prolaktyna itd...
Z drugiej strony znowusz jak przychodzi do mnie ciezarna przyjaciółka to chu... mnie strzela że ona już a ja nie ! No jak wczoraj przyszła z tym swoim wielkim brzuchem to tak mi źle było - a ona jeszcze o porodach, lekarzach - dramat ! Ale ja kulturalnie słuchałam i dałam się jej wygadać a z drugiej strony bylo mi źle -
Pączek wrote:No u mnie owu wg programu powinna byc max do 15 dnia cyklu - tak pokazywała zawsze temp
Z sikancami zawsze miałam problem wiec nie sikam zeby sie nie stresowac
Wiec teoretycznie jestem po owu bo i sluz mi sie zmienił
Teraz temp nie mierze bo nie chce sie dodatkowo nakręcać a i tak widze ze to robie i jestem zła sama na siebie
Zaczęłam myslec ze moze cykl bezowulacyjny
Sama juz nie wiem
Bardzo prawdopodobne że euthyrox miesza Ci w owu, on ma bardzo duży wpływ na jajniki, więc mogą być zmiany, może przesuwać, opóźniać, lub (nie daj Boże) spowodować cykl bezowulacyjny jeśli dostarczyłaś go za dużo, lub organizm dostał szoku. -
Pączek wrote:Ja zaczęłam myśleć ostatnio podobnie - no przeciez nie mam dzieci ale kurna moge sobie znowu polecieć w azje - imprezować - pić - palić i mieć na wszystko wyjebane
Z drugiej strony znowusz jak przychodzi do mnie ciezarna przyjaciółka to chu... mnie strzela że ona już a ja nie ! No jak wczoraj przyszła z tym swoim wielkim brzuchem to tak mi źle było - a ona jeszcze o porodach, lekarzach - dramat ! Ale ja kulturalnie słuchałam i dałam się jej wygadać a z drugiej strony bylo mi źle
Ooo to ja mam dokładnie tak samo... Niby wszystko mogę, ale zazdrość jest i to okropna. -
AniaŁ123 wrote:Nie płacz Pączuś po tu miejsca brak na Twe lukrowane łzy
Kochana nie ma co się nastawiać na powodzenie, ale też z góry nie zakładaj porażki :* Będzie, ale w bliżej nieokreślonej przyszłości, może w tym cyklu, może w przyszły, może za pół roku, ale BĘDZIE!!!
Może powinnam zamiast płakać to podrzeć się na swojego tak dla odmianyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
HellooołDzezabella, Pączek, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Pączuś jeśli już coś, to euthyrox powinien Ci podnieść temperaturę, bo w tym kierunku idziesz. Ile już go bierzesz? Co się jeszcze dzieje oprócz tych włosów? Masz wrażenie że jest ci cieplej lub gorąco? Pocisz się? Biegunki? Kołatania serca lub niepokój w klatce piersiowej?
Nie mam innych objawów - tylko mam wrażenie że włos się sypie -
Pączek wrote:Ja zaczęłam myśleć ostatnio podobnie - no przeciez nie mam dzieci ale kurna moge sobie znowu polecieć w azje - imprezować - pić - palić i mieć na wszystko wyjebane
Z drugiej strony znowusz jak przychodzi do mnie ciezarna przyjaciółka to chu... mnie strzela że ona już a ja nie ! No jak wczoraj przyszła z tym swoim wielkim brzuchem to tak mi źle było - a ona jeszcze o porodach, lekarzach - dramat ! Ale ja kulturalnie słuchałam i dałam się jej wygadać a z drugiej strony bylo mi źle
Też jak widzę kobietę w ciąży, lub słodkie bobo to mnie bierze, ale co tu zrobić. Najbardziej bym już chciała to L4 -
AniaŁ123 wrote:Bardzo prawdopodobne że euthyrox miesza Ci w owu, on ma bardzo duży wpływ na jajniki, więc mogą być zmiany, może przesuwać, opóźniać, lub (nie daj Boże) spowodować cykl bezowulacyjny jeśli dostarczyłaś go za dużo, lub organizm dostał szoku.
Tego to już nikt mi nie powiedział jak przepisywał te cukierki
No a teraz najlepsze - miałam śluz rozciągliwy, poźniej krem no taki krem przez dwa dni że hej - rano dziś krem a teraz jak poszłam do łazienki to hmm - jak by rozciągliwo-wodnisty - zgłupiałam
Cholerne tabletki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 10:54
-
Z drugiej strony znowusz jak przychodzi do mnie ciezarna przyjaciółka to chu... mnie strzela że ona już a ja nie ! No jak wczoraj przyszła z tym swoim wielkim brzuchem to tak mi źle było - a ona jeszcze o porodach, lekarzach - dramat ! Ale ja kulturalnie słuchałam i dałam się jej wygadać a z drugiej strony bylo mi źleMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Też jak widzę kobietę w ciąży, lub słodkie bobo to mnie bierze, ale co tu zrobić. Najbardziej bym już chciała to L4
Szału dostaje w tej robocie - szef to mi tak działa na uzębienie że hej !
Taki w cholere uprzejmy chce byc - taki zainteresowany czyimś życiem - głupie aluzje robi - flegmowaty jest do tego - najgorsze kombo ever ! -
Pączek wrote:niedużo - 8 dni - zaczełam go brać koło 10 dnia cyklu
Nie mam innych objawów - tylko mam wrażenie że włos się sypie
A to jeszcze bardzo krótko, chociaż na zmianę dnia owu mógł wpłynąć. -
Hej dziewczyny. Co robic? Moze wy doradzicie. Robilam test ciazowy w piatek i wyszedl lekko pozytywny ale w sobote ten sam i negatywny. Dostalam okresu bardzo obfitego. W piatek pojechalam do gina. Zrobil mi bete i do dzis nie ma wynikow. Bylam dzis u niego usg zrobil ale nic nie widzi i tez bete i jutro wyniki. Dzis czwarty dzien tego okresu a teraz zaczelam znow zywa krwia krwawic. Nie wiem czy dzwonuc do gina i zawracac mu glowe czy polozyc sie i czekac do jutra na wyniki bety...Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Kim87 wrote:Pączek ja jak widzę ciezarna to mam to samo . Ju ar not elołn
Najwidoczniej ktoś nam tak zapisał kartki naszego życia a nie inaczej - wiec chyba tak musi być - ale co miesiąc kartka się zmienia więc może kiedyś wreszcie wskoczy na właściwą -
Czytam i czytam... Chyba dziewczyny wszystkie podobnie reagujemy na kobiety w ciąży czy dzieci w wózkach. Obcym zazdrościmy, a własnym znajomym życzymy szczęścia, ale to dla nas taka szpilka w serce. Żona kuzyna męża jest w ciąży, ślub brali 2 lata po nas... pewnie na święta brzuszek już będzie widać i kurcze już się zastanawiam jak zareaguje jak wszyscy będą tym zaaferowani. I teksty typu: "no a Wy kiedy?"
Co do rodzenia kiedyś myślałam, że może z mamą - ale po głębszym przemyśleniu to ona by to bardziej przeżywała a ja się jeszcze bardziej stresowała więc jednak nie. Co do męża mam wątpliwości, ale chyba bym chciałaNa pewno nigdy w życiu teściów!!
nawet taty swojego bym tam nie wpuściła
Widziałam, że pisałyście o Euthyroxie jeszcze, ja od sierpnia biorę 25, niby nic się u mnie po nim nie zmieniło. Nie odczułam że go biorę. Za ok 3 tyg będę robić badania jak tam tarczyca na chwilę obecną się miewa.
I tak w ogóle pozdrawiam Was gorąco!Kim87, Pączek, Violet146, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Mayes wrote:Hej dziewczyny. Co robic? Moze wy doradzicie. Robilam test ciazowy w piatek i wyszedl lekko pozytywny ale w sobote ten sam i negatywny. Dostalam okresu bardzo obfitego. W piatek pojechalam do gina. Zrobil mi bete i do dzis nie ma wynikow. Bylam dzis u niego usg zrobil ale nic nie widzi i tez bete i jutro wyniki. Dzis czwarty dzien tego okresu a teraz zaczelam znow zywa krwia krwawic. Nie wiem czy dzwonuc do gina i zawracac mu glowe czy polozyc sie i czekac do jutra na wyniki bety...
Edit: wydaje mi się ze nie byłaś w ciąży skoro drugi test negWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 11:03
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO