Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, po dłuuuugiej przerwie
u mnie 22dc i czekam właściwie tydzień do testowania. Może się coś udało, a może trzeba będzie jeszcze powalczyć. Dałam na luz w tym cyklu i teraz też się zbytnio nie podniecam, bo w tamtym cyklu to się przejmowałam i testowałam. Spokojnie poczekam do 23.11. i jak @ nie przyjdzie to zatestuje. A co u Was kochane, czytałam tak pobieżnie że niektóre straciły swoje fasolki
to bardzo smutne i przygnębiające. Miejmy nadzieje ze kazdej z Nas się uda jednak i będziemy szczęśliwe.
Hej magnolia82222 fajnie że zawitałaś do nastak w ostatnim czasie kilka dziewczyn straciło fasolkę w międzyczasie niektóre miały plamienia (na szczęście okazało się wszystko ok )
W takim razie trzymam kciuki za Ciebie kochanaodezwij się czasem
magnolia82222 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Ja mojej powiedziałam ze sorry ale to dla mnie nie jest łatwe i nie bedzie łatwe słuchanie o tym i o tamtym - ale do niej to nie dotarło - ja swoje a ona swoje - prosiłam ja o to chyba ze dwa razy i mowilam ze mozemy o jej stanie pogadać ale nie non stop bo to nie jest fajne. Mówiła ze ok ze rozumiem i co - przyszła ostatnio i 45min nawijała o tym jak dziecko sie rozpycha jakie to uczucie itp - w słowo jej sie nie dało wejść - jak nakręcona - ja wiem ona sie cieszy - ale ja sie mega mecze
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, po dłuuuugiej przerwie
u mnie 22dc i czekam właściwie tydzień do testowania. Może się coś udało, a może trzeba będzie jeszcze powalczyć. Dałam na luz w tym cyklu i teraz też się zbytnio nie podniecam, bo w tamtym cyklu to się przejmowałam i testowałam. Spokojnie poczekam do 23.11. i jak @ nie przyjdzie to zatestuje. A co u Was kochane, czytałam tak pobieżnie że niektóre straciły swoje fasolki
to bardzo smutne i przygnębiające. Miejmy nadzieje ze kazdej z Nas się uda jednak i będziemy szczęśliwe.
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja mojej powiedziałam ze sorry ale to dla mnie nie jest łatwe i nie bedzie łatwe słuchanie o tym i o tamtym - ale do niej to nie dotarło - ja swoje a ona swoje - prosiłam ja o to chyba ze dwa razy i mowilam ze mozemy o jej stanie pogadać ale nie non stop bo to nie jest fajne. Mówiła ze ok ze rozumiem i co - przyszła ostatnio i 45min nawijała o tym jak dziecko sie rozpycha jakie to uczucie itp - w słowo jej sie nie dało wejść - jak nakręcona - ja wiem ona sie cieszy - ale ja sie mega mecze
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Powiedz jej to jeszcze raz, może dosadniej... jeśli mi potrafi zrozumieć czegoś tak oczywistego to Paczuszku nie ma co się z ty męczyć. Wiem że szkoda zrywać wieloletnie znajomości ale czasami to jest dla nas zdrowsze :* i zdrowsze dla naszej prolaktyny :*
-
Pączek wrote:No tylko że nasi faceci kumplują się od lat więc ukrócić się tego tak nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:46
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
córka w przedszkolu, ja dopijam kawę i zmykam do pracy
ale mam dzisiaj niemoc...
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość