Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:albo jeszcze.. może pokażemy Wam jak to się robi? Albo mój X. pokaże Twojemu Z., jak zrobić dziecko...
oj słyszało się takie teksty... słyszałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 15:00
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Pączek
W ogóle trzeba jednym wpuszczać a drugim wypuszczać.... Ludzie nie myślą, powtórzę po raz setny..
Moja przyjaciółka jest w ciąży, wie o wszystkich moich problemach jakie mam w tym temacie i ona mi powiedziała, żebym SE zaszła to razem SE urodzimy, bo to na pewno TYLKO to, że ja się stresuję i się SPINAM.
W ogóle się nie przejmuj :* Dobrze jej powiedziałaś!
Krew mnie zalewa jak tylko slysze temat dziecko - tak to mozemy gadac o wszystkim a jak przychodzi temat dzieci to ona jest najmądrzejsza - wie do jakiego lekarza mam isc a do jakiego nie - jak mam robic - co robic i kiedy robić
Szkoda że nie siedzi koło łóżka jak seks z B uprawiam i nie mówi - lewa nóżka w góre, prawy pośladek lekko ściśnięty, paluszki u stóp obciągamy, prawa rączka za głowe i jedziemyLubię_czekoladę, Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja dzisiaj od mojej ulubionej znajomej dostałam zdjęcie pociechy z podpisem... nie wyobrażam sobie życia bez dzieci...
jebłam! wierzcie mi, że jebłam... (sorki za zwrot)
(dla nowych kobitek, nie wie jeszcze, że jesteśmy w dwupaku i dowie się, jak minie 1 trym.)ja to tak czasem odbieram..
-
Pączek wrote:Kasztankowa - to moja najlepsza przyjaciolka
Powiem Ci ze to juz ktorys raz z kolei sie tak dopytuje albo takie głupie/krzywe teksty wali
Ja nie wiem, nie znam sie - ale może jej hormony ześwirowały od tej ciąży
lubię takie przyjaciółki... jedna z miana przyjaciółki jest bliską (chociaż sama nie wiem, czy na pewno) znajomą...
rok temu urządzali Sylwka dla ZNAJOMYCH z dziećmi2 dni później pisze mi, że jedna z par dziwiła się, że nas nie ma,a Wy przecież dziecka nie macie, a to kinder bal był
-
Pączek wrote:No to piateczka - mamy podobnie walnięte koleżanki
Krew mnie zalewa jak tylko slysze temat dziecko - tak to mozemy gadac o wszystkim a jak przychodzi temat dzieci to ona jest najmądrzejsza - wie do jakiego lekarza mam isc a do jakiego nie - jak mam robic - co robic i kiedy robić
Szkoda że nie siedzi koło łóżka jak seks z B uprawiam i nie mówi - lewa nóżka w góre, prawy pośladek lekko ściśnięty, paluszki u stóp obciągamy, prawa rączka za głowe i jedziemy
-
Mnie osobiście boli to, że zewsząd słyszę o nowych ciążach. Koleżanka koleżanki wpadła po raz drugi. Rozpacza strasznie. Opowiada, że niczego tak nie żałuje jak tej ciąży, że zastanawia się czy nie oddać itp. A ja aż się gotuję w środku ze wściekłości.
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Aaaaaaaaaaa i wiecie co jeszcze mnie wkurza na maksa???
....jak będziesz w ciąży to zrozumiesz! teraz to nie rozumiesz!
analogicznie do.. jak będziesz mieć dzieci...........
A jak nie będę?!?! Niech spadają z mądrościamipola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:haha a po wszystkim ŚWIECAA!!!!!!!!
No to grande finale: ŚWIECA - huk że Cię kręgosłup boli - dajesz dajesz.....20 min....trzymaj....trzymaj....nie ruszaj...nie poruszaj sie....trzymaj pion...paluszki obciagnięte....kolanka prosto....pupcia uniesiona....o tak....trzymajLubię_czekoladę, Kim87, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A najlepszy( innych facetow )jest tekst skoro twój nie może cię zapłodnic to ja Ci pomogę
znam!
i mam odpowiedź...
boję się, że będzie miało zjebany mózg po dawcy nasieniaLubię_czekoladę, Kim87, pola89, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Zdarzają się takie teksty
O matko jaki mi sie agresor właczył ! - ciaza jak nicto napewno objaw ciąży
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, emidomi, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No sorry zapomniałam o świecy !!
No to grande finale: ŚWIECA - huk że Cię kręgosłup boli - dajesz dajesz.....20 min....trzymaj....trzymaj....nie ruszaj...nie poruszaj sie....trzymaj pion...paluszki obciagnięte....kolanka prosto....pupcia uniesiona....o tak....trzymaj
odstresuj się i zrób święcę- na 100% zajdziesz!!! bo wszystko siedzi w głowie i biodrach!!!Pączek, Kim87, AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Aaaaaaaaaaa i wiecie co jeszcze mnie wkurza na maksa???
....jak będziesz w ciąży to zrozumiesz! teraz to nie rozumiesz!
analogicznie do.. jak będziesz mieć dzieci...........
A jak nie będę?!?! Niech spadają z mądrościami
O tak! Popieram w całej rozciągłości. I to wszystko, kiedy nie wiedzą nawet, że staramy się o dziecko. Aż strach pomyśleć jakich dodatkowych mądrości bym musiała słuchać, gdyby wiedzieli.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:Mnie osobiście boli to, że zewsząd słyszę o nowych ciążach. Koleżanka koleżanki wpadła po raz drugi. Rozpacza strasznie. Opowiada, że niczego tak nie żałuje jak tej ciąży, że zastanawia się czy nie oddać itp. A ja aż się gotuję w środku ze wściekłości.
moja, jak wiedziala, że sie staramy... przysłała mi smsa, że okres się jej spóźnia 4 dni, a jak u Ciebie? regularnie... i co odp. nie mogę się doczekać, aż mi napiszesz, że Ci się spóźnia dłuuuugo i będziesz w ciąży, ja 2 dziecka póki co nie chcę, więc mam nadzieję, ze to opóźnienie -
Kasztanek wrote:O tak! Popieram w całej rozciągłości. I to wszystko, kiedy nie wiedzą nawet, że staramy się o dziecko. Aż strach pomyśleć jakich dodatkowych mądrości bym musiała słuchać, gdyby wiedzieli.
Ale fajnie się z nich wszystkich pośmiać!!!!!!!!!!!!! -
Pączek wrote:A jak się wciągniesz to kochana - pracować się nie da - tylko piszesz i piszesz
Aż palce płoną
A ludzie się zastanawiają z kim tak mejlujeszsesese
Pączek, Kim87, emidomi lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:wiem wiem - jak ja bym cos takiego usłyszała to bym chyba trzasnęla w pysk
O matko jaki mi sie agresor właczył ! - ciaza jak nicto napewno objaw ciąży
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO