Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Co do badania i leku... ja badałam po leku i miałam 3,2... a bez 2,5...
także jest różnica
Lilitku, ale że co, przed badaniem mam nie brać tablety, czy ileś tam wcześniej?
Ja biorę e25 w tygodniu i 50tkę w weekend, ale na początku listopada, po ok 6 tygodniach dwudziestkipiątki miałam tsh 2,70, ft-ków nie pamiętam. -
Dziewczynki czy przy wysokiej nadczynnosci tarczycy tez przepisują tabletki na urnomowanie?Czy przy nadczynnosci tez jest problem z zapłodnieniem?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki czy przy wysokiej nadczynnosci tarczycy tez przepisują tabletki na urnomowanie?Czy przy nadczynnosci tez jest problem z zapłodnieniem?
Kurcze ja tego nie wiem. I nie pamiętam czy któraś z dziewczyn z forum ma nadczynność. Poczekaj może któraś się odezwie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Niewiem co sie dzieje z moim organizmem ale 11dc mialam czerwone nitki w sluzie a dzis 18dc i na wkladce brudna krew jak by @sie miala rozkręcic,nigdy takich krotkich cykli nie miałam nawet jak mam stresy to zawsze cykl mi sie przedłuza ale nigdy taki krótki ciekawe czy jutro sie bardziej rozkręciNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Niewiem co sie dzieje z moim organizmem ale 11dc mialam czerwone nitki w sluzie a dzis 18dc i na wkladce brudna krew jak by @sie miala rozkręcic,nigdy takich krotkich cykli nie miałam nawet jak mam stresy to zawsze cykl mi sie przedłuza ale nigdy taki krótki ciekawe czy jutro sie bardziej rozkręci
Kochana, to może być implantacja!
Kiedy się spodziewasz @ ? -
Dzezabella wrote:Kochana, to może być implantacja!
Kiedy się spodziewasz @ ?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:27 grudnia,ale po jednym ♡ nie mysle ze by sie udało
Co tam jedno - w końcu ile plemników potrzebnych jest do zapłodnienia?
A ile walczy podczas jednego serduszka?
No właśnie
A implantacja następuje zwykle między 4 a nawet 12 dni po owulacji, a można się domyślać, że miałaś owu 11dc, 7 dni później implantacja - w sam raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 02:40
-
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki czy przy wysokiej nadczynnosci tarczycy tez przepisują tabletki na urnomowanie?Czy przy nadczynnosci tez jest problem z zapłodnieniem?
-
hej
ja dzisiaj mam dzień wolny, więc korzystam i jeszcze w łóżku jestemDzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny