Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze mowiac to niewiem tutaj nie dają ci do ręki wynikow tylko mowią albo jest dobrze albo jest zle albo cie leczo albo nie ma takiej potrzeby.Dlatego zastanawiałam sie tyle razy leciec do PL i tam wszystko robic:/ Bo tu troche to pojeb...e za przeproszeniem.LILITH.P wrote:A jak u Ciebie z progesteronem??Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Zadnych leków nie brałam czekoladka jedynie piłam inofem ale mi sie skonczyl wiec biore sam kwas foliowy i magnez.Tarczyce wykryli mi tydzien temu.Lubię_czekoladę wrote:A brałaś jakieś leki? Przypomnij mi swoją sytuację, proszę
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ok, czaję. Czyli jak dostałaś @ dwa tyg za wcześnie to jesteś gdzieś w 14 dc? Może to plamienie owulacyjne?? Jeśli nie, to nie mam zielonego pojęcia.. Jeśli to @ to musisz o tym powiedzieć lekarzowiKarolciaaa26 wrote:Zadnych leków nie brałam czekoladka jedynie piłam inofem ale mi sie skonczyl wiec biore sam kwas foliowy i magnez.Tarczyce wykryli mi tydzien temu.
-
Na to wypada ze jest to 18 dc jak ostatnia @ byla 27 listopada.Myslisz ze powinnam isc z tym do gina?Lubię_czekoladę wrote:Ok, czaję. Czyli jak dostałaś @ dwa tyg za wcześnie to jesteś gdzieś w 14 dc? Może to plamienie owulacyjne?? Jeśli nie, to nie mam zielonego pojęcia.. Jeśli to @ to musisz o tym powiedzieć lekarzowiNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Kiedyś tu chyba jakaś dziewczyna pisała, że czasami może się zdarzyć krótki cykl.. Ma na to wpływ wiele czynników.. Jak będziesz z tarczycą to zapytajKarolciaaa26 wrote:Na to wypada ze jest to 18 dc jak ostatnia @ byla 27 listopada.Myslisz ze powinnam isc z tym do gina?
Zobaczysz sobie jak będzie wyglądał kolejny cykl.. A wiesz.. jeszcze nie jest nic przesądzone
Może to być krwawienie implantacyjne.. Ponoć można pomylić z @
-
Trzymam kciuki :*MalutkieLove wrote:Witajcie dziewczyny. U mnie tylko bol piersi. Jitto beta . Yrzymajcie kciuki :)Kolo 16 beda wyniki. pozdrawiam Milego dnia caluje i sciskam:)
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Czekoladka tylko ze bez tamponów sie chyba nie obejdzie skrzepow nie ma ale jest zywa krew terazLubię_czekoladę wrote:Kiedyś tu chyba jakaś dziewczyna pisała, że czasami może się zdarzyć krótki cykl.. Ma na to wpływ wiele czynników.. Jak będziesz z tarczycą to zapytaj
Zobaczysz sobie jak będzie wyglądał kolejny cykl.. A wiesz.. jeszcze nie jest nic przesądzone
Może to być krwawienie implantacyjne.. Ponoć można pomylić z @ 
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Luccecita tylko niewiem od jak długo mam to tarczyce bo nie mysle ze od tygodnia i akurat odrazu cykle sie skróciłyLuccecita wrote:18 dniowy cykl na pewno nie jest normalny. ale to może od tarczycy, skoro jest jeszcze nieuregulowana ?
Niewiem juz co mam myslec i robic
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Czekoladka tylko ze bez tamponów sie chyba nie obejdzie skrzepow nie ma ale jest zywa krew teraz

Poczekaj jak sytuacja się rozwinie.. dawaj znać :*
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Myslicie ze to dobry pomysl isc orywatnie do endokrynologa ? Bo zanim ogolny mnie tam skieruje to sie troche zejdzie a ja chcialabym juz wiedziec na czym stoje
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
A prosiłaś o skierowanie? Może warto zapytać najpierw? I jeśli nie da to wtedy prywatnieKarolciaaa26 wrote:Myslicie ze to dobry pomysl isc orywatnie do endokrynologa ? Bo zanim ogolny mnie tam skieruje to sie troche zejdzie a ja chcialabym juz wiedziec na czym stoje

Nie wiem jakie są kolejki na NFZ.. Ja chodzę raczej wszędzie prywatnie..
-
I prawidłowo!!!! relaks ponad wszystko:)pestka1 wrote:A ja siedzę u fryzjera a co! Miałam dzis ciężki dzien w pracy ech muszę sie zrelaksować

Do ogolnego mam dopiero na 23 grudnia i on wtedy mi da skierowanie ale tam tez sie dlugo czeka potemLubię_czekoladę wrote:A prosiłaś o skierowanie? Może warto zapytać najpierw? I jeśli nie da to wtedy prywatnie
Nie wiem jakie są kolejki na NFZ.. Ja chodzę raczej wszędzie prywatnie..
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ach bo Ty nie w PolsceKarolciaaa26 wrote:Do ogolnego mam dopiero na 23 grudnia i on wtedy mi da skierowanie ale tam tez sie dlugo czeka potem

Tu też się długo czeka
Ja prywatnie do endo jakiś miesiąc
Takie terminy