Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:A jak u Ciebie z progesteronem??Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Lubię_czekoladę wrote:A brałaś jakieś leki? Przypomnij mi swoją sytuację, proszęNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Zadnych leków nie brałam czekoladka jedynie piłam inofem ale mi sie skonczyl wiec biore sam kwas foliowy i magnez.Tarczyce wykryli mi tydzien temu.
-
Lubię_czekoladę wrote:Ok, czaję. Czyli jak dostałaś @ dwa tyg za wcześnie to jesteś gdzieś w 14 dc? Może to plamienie owulacyjne?? Jeśli nie, to nie mam zielonego pojęcia.. Jeśli to @ to musisz o tym powiedzieć lekarzowiNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Na to wypada ze jest to 18 dc jak ostatnia @ byla 27 listopada.Myslisz ze powinnam isc z tym do gina?
-
MalutkieLove wrote:Witajcie dziewczyny. U mnie tylko bol piersi. Jitto beta . Yrzymajcie kciuki :)Kolo 16 beda wyniki. pozdrawiam Milego dnia caluje i sciskam:)
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kiedyś tu chyba jakaś dziewczyna pisała, że czasami może się zdarzyć krótki cykl.. Ma na to wpływ wiele czynników.. Jak będziesz z tarczycą to zapytaj Zobaczysz sobie jak będzie wyglądał kolejny cykl.. A wiesz.. jeszcze nie jest nic przesądzone Może to być krwawienie implantacyjne.. Ponoć można pomylić z @Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Luccecita wrote:18 dniowy cykl na pewno nie jest normalny. ale to może od tarczycy, skoro jest jeszcze nieuregulowana ?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Czekoladka tylko ze bez tamponów sie chyba nie obejdzie skrzepow nie ma ale jest zywa krew teraz
Poczekaj jak sytuacja się rozwinie.. dawaj znać :*mysia09 lubi tę wiadomość
-
Myslicie ze to dobry pomysl isc orywatnie do endokrynologa ? Bo zanim ogolny mnie tam skieruje to sie troche zejdzie a ja chcialabym juz wiedziec na czym stojeNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Myslicie ze to dobry pomysl isc orywatnie do endokrynologa ? Bo zanim ogolny mnie tam skieruje to sie troche zejdzie a ja chcialabym juz wiedziec na czym stoje
-
pestka1 wrote:A ja siedzę u fryzjera a co! Miałam dzis ciężki dzien w pracy ech muszę sie zrelaksować
Lubię_czekoladę wrote:A prosiłaś o skierowanie? Może warto zapytać najpierw? I jeśli nie da to wtedy prywatnie Nie wiem jakie są kolejki na NFZ.. Ja chodzę raczej wszędzie prywatnie..Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Do ogolnego mam dopiero na 23 grudnia i on wtedy mi da skierowanie ale tam tez sie dlugo czeka potem