Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Emidomi ma racje! Ciezko Was nadrobic
Pola, nadal zazdro
Luccecita, o ktorej Ty wstajesz skoro juz w pracy pewnie w srodku nocy, jak Pola
Welonka, mi pomaga tylko ketonal
Milego dniaemidomi, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka o 5.30 wstaje, 6.15 wyjeżdżam do pracy
ja mam niebolesne miesiączki, takze nic nie łykam przeciwbólowego
Ja też bardziej boli mnie przed okresem. Jak już @ przyjdzie to nic nie boli31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
mysia09 wrote:Czkoladka, Pola jak udostępnić wykres, żeby był w stopce tak jak Wy macie???
mysia09, pola89 lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Czekoladka o 5.30 wstaje, 6.15 wyjeżdżam do pracy
ja mam niebolesne miesiączki, takze nic nie łykam przeciwbólowego -
Dzezabella wrote:Lilitku, ale że co, przed badaniem mam nie brać tablety, czy ileś tam wcześniej?
Ja biorę e25 w tygodniu i 50tkę w weekend, ale na początku listopada, po ok 6 tygodniach dwudziestkipiątki miałam tsh 2,70, ft-ków nie pamiętam.
Przed badaniem nie bierzemy tabletki nawet jeśli weźmiesz tabletkę o 7, a badanie masz o 15 wynik może być zakłócony. Eutyrox jest uwalniany rzutowo do organizmu, co kilka godzinDzezabella lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Dzien dobry wszystkim
co polecacie na bole miesiaczkowe ? leki typu apap ibuprom nospa itp.nie pomagaja , zawszr bralalam nimesil ale gdzies czytalam ze jest szkodliwy
Z lekami warto uważać. Niektóre hamują owulację...
http://28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cyklu -
nick nieaktualny
-
mysia09 wrote:Czkoladka, Pola jak udostępnić wykres, żeby był w stopce tak jak Wy macie???
Welonka
Ja biorę ketonal albo ibuprom max - tylo to mi pomaga...Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Luccecita wrote:emidomi
przed 1 ciąża mialam duzo bardziej bolesne @, po porodzie przeszłomysia09 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Co tam jedno - w końcu ile plemników potrzebnych jest do zapłodnienia?
A ile walczy podczas jednego serduszka?
No właśnie
A implantacja następuje zwykle między 4 a nawet 12 dni po owulacji, a można się domyślać, że miałaś owu 11dc, 7 dni później implantacja - w sam raz!Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ewi28 wrote:ja mialam.raz wynik 0,32 i lekarz mówił ze za maly wynik na ciążę. ALe ja leczylam sie na niedoczynność tylko po lekach mi tak spadloNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:To juz nie jest plamienie tylko tak jak @ duzo leci
-
Lubię_czekoladę wrote:Karolcia, nowy cykl?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Chyba raczej tak Czekoladka tylko martwi mnie to ze dwa tygodnie za wczesniej @ przyszla co mi sie nigdy przedtem nie zdarzyło Staranka i tak narazie odpuszczam dopóki nie dostane nic na tarczyce