Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:mnie zawsze przestaje boleć bliżej @ więc nie wiem...
a @ był jak zawsze? chodzi mi o obfitość itd?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Kasia 34 lata ( w maju).
7 lat starań, we wrześniu HSG, po pierwszym IUI.
Trwają już przygotowania do drugiego IUI, jesli zdąże bo 28.01 wyjeżdzam na narty, jeśli owu się przesunie to będziemy na nartach próbować naturalnie
Kombinowałam z tym ovufried, byłam nie byłam, ale teraz już zostaje na zawsze bo nie wyobrażam sobie życia bez waszego wsparcia i porady
Lubię_czekoladę, pola89, marciaa, mysia09, pestka1, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Kasia 34 lata ( w maju).
Trwają już przygotowania do drugiego IUI, jesli zdąże bo 28.01 wyjeżdzam na narty, jeśli owu się przesunie to będziemy na nartach próbować naturalnie
Kombinowałam z tym ovufried, byłam nie byłam, ale teraz już zostaje na zawsze bo nie wyobrażam sobie życia bez waszego wsparcia i porady
Dostałaś wspomagacze do IUI?
EDIT: Już zobaczyłam, że brałaś Acard na zagnieżdżenie i luteinę.
Masz jakąś diagnozę? Dlaczego nie zachodzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 15:12
-
Karolciaaa26 wrote:Mnie zaczynaja bolec przed@ i bolo az do konca @ a teraz sie skonczyla a piersi dalej bolo.cykle mi sie popieprzyly przez to tarczyce ale @ byla obfita nie tak jak zawsze ale skrzepy byly.
-
Haha to w koncu kto ma baby brain ja czy Czekolada? wybacz ja mogłam przekręcić bo mój umysł ostatnio działa z opóźnieniem co do chorych dzieci to te o których pisałam to nie moje tzn "moje" ale pracownicze hehe mój prywatny dziec odpukać zdrowy
Mi sie wydawało ze w ciazy znieczulenia nie mozna śle ze leczyć na żywca to wiem ze moznaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cziktaaa wrote:Dobra spadam moje Kochane do garów zmiana warty Miłego popołudnia i do jutra
Co tam gotujesz? Jak ja lubię o to pytać... -
KaśkaKwa wrote:Kasia 34 lata ( w maju).
Kombinowałam z tym ovufried, byłam nie byłam, ale teraz już zostaje na zawsze bo nie wyobrażam sobie życia bez waszego wsparcia i poradyAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
marciaa wrote:u mnie dziś ryż z warzywami (takie risotto) i rybka :d
ja dziś zjadłam loda magnum... no cóż w ogóle bym coś zjadła pysznego i niezdrowego Teraz to już bliżej @ niż dalej to już takie zachcianki będą..pola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Również :*
Co tam gotujesz? Jak ja lubię o to pytać...Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:A mi mąż zrobił mniaaammm sałatkę wie, że w nadchodzi dół
pola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:mmmmm zdrowo i smacznie
ja dziś zjadłam loda magnum... no cóż w ogóle bym coś zjadła pysznego i niezdrowego Teraz to już bliżej @ niż dalej to już takie zachcianki będą..Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:KochanyAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:A ja w sklepie szukałam żelek haribo ale nie znalazłam ;( no i nie kupiłam
Dasz radę bez żelek czy je czymś zastąpisz? Np pyszną, słodziutką, brązowiutką czekoladkąpola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:mmmmm zdrowo i smacznie
ja dziś zjadłam loda magnum... no cóż w ogóle bym coś zjadła pysznego i niezdrowego Teraz to już bliżej @ niż dalej to już takie zachcianki będą..
zdrowo gdyby nie to że ryba smażona
ale wczoraj jadłam z piekarnika więc wychodzi na 0 hahaLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:zdrowo gdyby nie to że ryba smażona
ale wczoraj jadłam z piekarnika więc wychodzi na 0 haha
No tak! Teraz to możesz sobie odbić haha ...te babskie tłumaczenia
Ja wczoraj w Lidlu kupiłam sajgonki i sos do sajgonek i mam zamiar to dziś popełnić! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
marciaa wrote:zdrowo gdyby nie to że ryba smażona
ale wczoraj jadłam z piekarnika więc wychodzi na 0 hahaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:No tak! Teraz to możesz sobie odbić haha ...te babskie tłumaczenia
Ja wczoraj w Lidlu kupiłam sajgonki i sos do sajgonek i mam zamiar to dziś popełnić! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A wiesz, że Ciebie kocham, ale dziś na czekoladę nie mam ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 16:44
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
pola89 wrote:No też lubię... masz więcej?
A wiesz, że Ciebie kocham, ale dziś na czekoladę nie mam ochoty
pola89 lubi tę wiadomość