X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehe w ciągu Twoich 9 miesięcy na pewno większość z nas doczeka się już fasolki ;) Mam nadzieję że ja też ;)

No nie ma innej opcji..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Dobra.. Trza się z wyra podnieść.. Ale później nie omieszkam wrócić do niegdyś he he.

Wróć jeszcze do nas ;) Buźka :* <3

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Wróć jeszcze do nas ;) Buźka :* <3

Ale ja cały czas jestem..

Pisałam że do wyrka później wrócę he he

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ale ja cały czas jestem..

Pisałam że do wyrka później wrócę he he

hehehe to żeś mnie zrobiła w balona :D :D Niegrzeczna dziewczynka :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam koleżanki :)
    Długo Was nadrabiałam i w końcu dotarłam :)
    U mnie temp dziś troszkę w górę ale za to leje się ze mnie wodnistokremowy śluz aż wkładkę musiałam założyć :/
    Rano przeżyłam coś okropnego, mega wielki ból jajcorów, macicy, szyi i grom wie czego...myślałam, że normalnie rodzić będę :D

Tii mnie dziś przeprosił :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Caro Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehe to gdzie Ty mieszkasz? chyba na Hawajach :D U mnie ponuro i deszczowo :P

Okolice Poznania :-) Ale trochę już chmur się pojawiło. No ale poranek był słoneczny toteż wstawało się przyjemnie. A teraz do 14 i do domku robić drożdzowy z Eveli_nowego przepisu :-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    U mnie temp dziś troszkę w górę ale za to leje się ze mnie wodnistokremowy śluz aż wkładkę musiałam założyć :/
    Rano przeżyłam coś okropnego, mega wielki ból jajcorów, macicy, szyi i grom wie czego...myślałam, że normalnie rodzić będę :D

Kochana może to zagnieżdżenie :D :D :D Trzymam kciuki żeby tak było :*
    Brawo Tii ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Okolice Poznania :-) Ale trochę już chmur się pojawiło. No ale poranek był słoneczny toteż wstawało się przyjemnie. A teraz do 14 i do domku robić drożdzowy z Eveli_nowego przepisu :-)

Tak właśnie myślałam że to słonko daleko ode mnie :P U nas cały czas chmury :/ Jak zrobisz drożdżówki to zdjęcie wyślij to chociaż oczami zjem :D

• Caro Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Tak właśnie myślałam że to słonko daleko ode mnie :P U nas cały czas chmury :/ Jak zrobisz drożdżówki to zdjęcie wyślij to chociaż oczami zjem :D

Jak będą wyglądać na zjadliwe to wrzucę jakąś fotkę ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Jak będą wyglądać na zjadliwe to wrzucę jakąś fotkę ;-)

hehehe wierze w Ciebie :D

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Domyśliłam się że to robota Tii że jeszcze Cię nie było..

Mówiłam że przepraszanie jest fajne..

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Tosiu właśnie się obudził.. Właściwie obudzony przeze mnie.. Wygląda jak roślinka ale gorączki nie ma..

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    A Tosiu właśnie się obudził.. Właściwie obudzony przeze mnie.. Wygląda jak roślinka ale gorączki nie ma..

Pamiętaj o ucałowaniu od nas ;) Biedny Antoś, pewnie jakiegoś wirusa złapał. Kuruj go tam dobrze <3

• anna123 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki,jestem Anna- mam 27 lat,w tym roku w maju będzie 2 lata jak staramy się z mężem o naszą malutka dzidzie :) niestety to bardzo ciężka droga ,ponieważ nie posiadam lewego jajowodu w wyniku ciąży pozamiacicznej (2008r.). Na początku chodziłam do zwykłego ginekologa,lecz po prawie roku czasu nadal nam nie wychodziło do tego doszło zapalenie przydatków i szpital,później Pani doktor wysłała nas do specjalistycznej kliniki,ponieważ nie mogła nam więcej pomóc,seria badań w tym badania nasienia męża (dobre wyniki),więc cały czas problem jest po mojej stronie. Obserwacja cykli i różne tabletki,ale nadal nic. W zeszłym roku w listopadzie przeszłam laparoskopie (torbiel przy jajniku,lecz to po stronie gdzie brak jajowodu). Od grudnia 2015r. kolejne starania i wynik pierwszej bety budził nadzieje,lecz po krótkim czasie pojawił się okres i czas załamania :(:(:(. Od trzech cykli cały czas dominuje jajnik lewy- nie prawidłowy dla nas :( Aktualnie jestem w 5-tym dniu cyklu i biorę Lamette do 7-go dnia cyklu a później na usg... znów kolejna nadzieja,oby ten cykl był udany... Pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny.

j36regz209hdv9cb.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Pamiętaj o ucałowaniu od nas ;) Biedny Antoś, pewnie jakiegoś wirusa złapał. Kuruj go tam dobrze <3

Ucałowany i wycałowany.. Jak zawsze..

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aniu :)
    Życzę Ci z całego serca powodzenia i oby wszystko poszło po Twojej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie :)

anna123 lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aniu.Również życzymy udanych starań i trzymamy kciuki.

anna123 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aniu. Mam nadzieje że już za niedługo będziesz miała swoją ukochaną fasolkę. Trzymam za to bardzo mocno kciuki <3

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo znowu wsiąkła...
    Czyżby Tii robił poprawiny z przepraszania?? He he

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny po weekendzie.

Witam nowa koleżankę :D Z nami będzie Ci fajniej :D

Ja podjęłam męską decyzję ze w tym tyg idę na prywatną wizytę do gina, który jest super duper specjalistą w sprawach kobiecych :D dyrektor oddziału ginekologicznego w szpitalu uniwersyteckim w Cambridge, profesor na Uniwersytecie Cambridge itp itd. Jak kurde on mnie w szybkim czasie nie ogarnie to ja już nie wiem :D

anna123, WaldhauzerM, Anula1986 lubią tę wiadomość

‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ