Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
witam koleżanki
Długo Was nadrabiałam i w końcu dotarłam
U mnie temp dziś troszkę w górę ale za to leje się ze mnie wodnistokremowy śluz aż wkładkę musiałam założyć
Rano przeżyłam coś okropnego, mega wielki ból jajcorów, macicy, szyi i grom wie czego...myślałam, że normalnie rodzić będę
Tii mnie dziś przeprosił -
Margaretka89 wrote:hehehe to gdzie Ty mieszkasz? chyba na Hawajach U mnie ponuro i deszczowo
Okolice Poznania Ale trochę już chmur się pojawiło. No ale poranek był słoneczny toteż wstawało się przyjemnie. A teraz do 14 i do domku robić drożdzowy z Eveli_nowego przepisupoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:witam koleżanki
U mnie temp dziś troszkę w górę ale za to leje się ze mnie wodnistokremowy śluz aż wkładkę musiałam założyć
Rano przeżyłam coś okropnego, mega wielki ból jajcorów, macicy, szyi i grom wie czego...myślałam, że normalnie rodzić będę
Tii mnie dziś przeprosił
Kochana może to zagnieżdżenie Trzymam kciuki żeby tak było :*
Brawo Tii -
Caro wrote:Okolice Poznania Ale trochę już chmur się pojawiło. No ale poranek był słoneczny toteż wstawało się przyjemnie. A teraz do 14 i do domku robić drożdzowy z Eveli_nowego przepisu
Tak właśnie myślałam że to słonko daleko ode mnie U nas cały czas chmury Jak zrobisz drożdżówki to zdjęcie wyślij to chociaż oczami zjem -
Margaretka89 wrote:Tak właśnie myślałam że to słonko daleko ode mnie U nas cały czas chmury Jak zrobisz drożdżówki to zdjęcie wyślij to chociaż oczami zjem
Jak będą wyglądać na zjadliwe to wrzucę jakąś fotkępoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:witam koleżanki
Tii mnie dziś przeprosił
Domyśliłam się że to robota Tii że jeszcze Cię nie było..
Mówiłam że przepraszanie jest fajne..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam wszystkie staraczki,jestem Anna- mam 27 lat,w tym roku w maju będzie 2 lata jak staramy się z mężem o naszą malutka dzidzie niestety to bardzo ciężka droga ,ponieważ nie posiadam lewego jajowodu w wyniku ciąży pozamiacicznej (2008r.). Na początku chodziłam do zwykłego ginekologa,lecz po prawie roku czasu nadal nam nie wychodziło do tego doszło zapalenie przydatków i szpital,później Pani doktor wysłała nas do specjalistycznej kliniki,ponieważ nie mogła nam więcej pomóc,seria badań w tym badania nasienia męża (dobre wyniki),więc cały czas problem jest po mojej stronie. Obserwacja cykli i różne tabletki,ale nadal nic. W zeszłym roku w listopadzie przeszłam laparoskopie (torbiel przy jajniku,lecz to po stronie gdzie brak jajowodu). Od grudnia 2015r. kolejne starania i wynik pierwszej bety budził nadzieje,lecz po krótkim czasie pojawił się okres i czas załamania . Od trzech cykli cały czas dominuje jajnik lewy- nie prawidłowy dla nas Aktualnie jestem w 5-tym dniu cyklu i biorę Lamette do 7-go dnia cyklu a później na usg... znów kolejna nadzieja,oby ten cykl był udany... Pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny.
-
Margaretka89 wrote:Pamiętaj o ucałowaniu od nas Biedny Antoś, pewnie jakiegoś wirusa złapał. Kuruj go tam dobrze
Ucałowany i wycałowany.. Jak zawsze..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny po weekendzie.
Witam nowa koleżankę Z nami będzie Ci fajniej
Ja podjęłam męską decyzję ze w tym tyg idę na prywatną wizytę do gina, który jest super duper specjalistą w sprawach kobiecych dyrektor oddziału ginekologicznego w szpitalu uniwersyteckim w Cambridge, profesor na Uniwersytecie Cambridge itp itd. Jak kurde on mnie w szybkim czasie nie ogarnie to ja już nie wiemanna123, WaldhauzerM, Anula1986 lubią tę wiadomość