Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Ja w zasadzie mam tak od momentum jak zaczelelismy starac sie o bobo.
I tak sobie mysle ze może ja w drugiej polowie cyklu jakos podświadomie sie stresuje czy ta @ nadejdzie czy nie i to ból brzucha z nerwów..
Albo np. jest tak że zaplodnione jajo się próbuje zagniezdzic i nie może bo np ciałko żółte nie produkuje wystarczającej ilości progesteronu..
Kurde już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą wyniki ostatnich badań
Czemu ja mam tak malo cierpliwości
hehe kochana nie tylko Tobie brak cierpliwości każda z nas wariuje Ja też myślałam sobie o tym zagnieżdżeniu hmmm... ale oby wszystkiego było wystarczająco na tyle by się udało. Kciukam za Ciebie mocnoTissaia lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Tissaia ja mam tak w tym cyklu, po raz pierwszy więc nie wiem o co kaman. Jestem 6 dni przed @
A o mnie chodzi.. W sumie od Saldo do Waldi niedaleka drogą he he.
Tak. Brałam w ostatnim cyklu Clostilbegyt na stymulację jajeczkowania no i zadziałało. Musisz zapytać o to lekarza. I nie ma prawa Ci odmówić. Tylko pamiętaj że ta metoda często kończy się ciążą mnoga..ale to zależy od tego ile jajeczek pęknie.
Więc na chwilę obecną wiem że jedno pękło na pewno. Co do reszty nie wiem.Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Miałam podobnie, jakieś mini poszczypywania trudne do zlokalizowania. Niby w macicy niby w jajnikach ...no i te niekończące sie plamienia.Mówiłam Ci już chyba o histeroskopii, ze w tym badaniu wyszło polipowate endometrium a w usg wszystko ok wychodziło
Dzięki Gizmo, jak będę u tego super duper lekarza to może on zaleci mi jakieś specjalistyczne badanie. Co do plamien to ja miałam tylko przed okresem. Teraz to są jakieś mikro plamienia ledwie zauważalne dzień dwa przed @. No nic zobaczymy co ten lekarz wymyśli. -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:A o mnie chodzi.. W sumie od Saldo do Waldi niedaleka drogą he he.
Tak. Brałam w ostatnim cyklu Clostilbegyt na stymulację jajeczkowania no i zadziałało. Musisz zapytać o to lekarza. I nie ma prawa Ci odmówić. Tylko pamiętaj że ta metoda często kończy się ciążą mnoga..ale to zależy od tego ile jajeczek pęknie.
Więc na chwilę obecną wiem że jedno pękło na pewno. Co do reszty nie wiem.
Dzięki Waldi. Tak właśnie myślałam żeby zasugerować żeby coś dał na symulację jaj.
I sori za Saldo nie wiem czemu ale tel mi ciagle zamienia Waldi na Saldo -
Napisałam do mojego super duper że pykło i żeby mnie zapisał.. I teraz se czekam i czekam na odpowiedź..
Zostawił by na moment te szparki wziął kajecik i zapisał.. HehWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:37
Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ooo niestety daleko ode mnie chyba ja tylko z Mazur jako jedyna tutaj. A już myślałam że jakaś kawka wspólna będzie hihi Będziesz prowadziła wykres? Mierzysz tempkę?
-
nick nieaktualny
-
siedze u Was od rana na temacie i ogarniam co pisałyscie przez weekend..
dopiero dobrnęłam do końca....ogarnełam kawały, nowe koleżanki, wspaniałą Waldkową wiadomość.., focha Gizmowego Tii, opowieści o zwierzakach(bez zwierząt dom jest smutny!!) i generalnie jestem w miarę na bierząco..
długo nie posiedze z Wami bo zaraz lece do domu, a potem mam wizyte u ginki...po tych moich ostatnich przebojach z @(długa,obfita i bolesna) boję się czy wszystko tam w porządku.....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita wrote:siedze u Was od rana na temacie i ogarniam co pisałyscie przez weekend..
dopiero dobrnęłam do końca....ogarnełam kawały, nowe koleżanki, wspaniałą Waldkową wiadomość.., focha Gizmowego Tii, opowieści o zwierzakach(bez zwierząt dom jest smutny!!) i generalnie jestem w miarę na bierząco..
długo nie posiedze z Wami bo zaraz lece do domu, a potem mam wizyte u ginki...po tych moich ostatnich przebojach z @(długa,obfita i bolesna) boję się czy wszystko tam w porządku.....
Hej Allmita, oby wszystko ok było i oby ta bolesna i obfita @ to tylko chwilowa niedyspozycja była.
Jak możesz to zapytaj ginie o długość fazy lutealnej, czy te 12 dni są ok
Biorę tą wit B6 50mg jak doradzilas może mi też wydłuży lutealna
Ja zawsze miałam tak ze pierwszy dzień @ miałam obfity dość a tym razem wyszło tak ze dwa pierwsze dni @ ledwie ledwie była a dopiero 3 dnia coś porządniej @ ruszyła. Więc może to ta B6 coś zadziałałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:17
-
Tissaia spróbuje zapytac jak nie zapomne, dziś nie biorę wykresów bo nie miałam czasu wydrukować, to moze nie byc okazji,ale jak będzie to pewnie zapytam...
ja czesto mam tak że mi sie jakby @ zbiera-2 dni takie nic a potem mega bol brzucha i @ uderza po tym z impetem....ale to co miałam teraz to jakies niezłe odstępstwo od normy...
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:hehe i jak ? fajnie? bo mi chyba na razie nie jest fajnie
Ogólnie to niby bezrobotna ale u N w firmie zapierdzielałam czyli jeździłam na robotę ot taka ze mnie bezrobotna.
Ale teraz będę dalej pracować u N ale jako nadzór he he.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.