Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Hej dziewczyny po weekendzie.
Witam nowa koleżankę Z nami będzie Ci fajniej
Ja podjęłam męską decyzję ze w tym tyg idę na prywatną wizytę do gina, który jest super duper specjalistą w sprawach kobiecych dyrektor oddziału ginekologicznego w szpitalu uniwersyteckim w Cambridge, profesor na Uniwersytecie Cambridge itp itd. Jak kurde on mnie w szybkim czasie nie ogarnie to ja już nie wiem
Tissaia oby Cię naszykował tak byś zafasolkowała na wiosenkę
Aniu z nami nuda nie grozi, jak się zagadasz to tak Ci szybko czas minie że się nie obejrzysz jak już będziesz w ciążyanna123 lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Hej dziewczyny po weekendzie.
Witam nowa koleżankę Z nami będzie Ci fajniej
Ja podjęłam męską decyzję ze w tym tyg idę na prywatną wizytę do gina, który jest super duper specjalistą w sprawach kobiecych dyrektor oddziału ginekologicznego w szpitalu uniwersyteckim w Cambridge, profesor na Uniwersytecie Cambridge itp itd. Jak kurde on mnie w szybkim czasie nie ogarnie to ja już nie wiem
No jaka grzeczna dziewczynka. Super decyzja. Na pewno coś się ruszy kochana. Wierzę w Ciebie. Dawaj nam znać.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Gizmo znowu wsiąkła...
Czyżby Tii robił poprawiny z przepraszania?? He he
Przeanalizowal mój wykres po swojemu i leżal i chuchal mi na brzusio i calowal bo twierdzi ze Groszek tam juz jest. WariatCaro lubi tę wiadomość
-
Tissaia, to jak będziesz miała jakieś nowinki to podziel się z nami
Witam nową koleżankę, i jednocześnie potwierdzam to co napisała Karolinapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:A żebyś wiedziała chialby dzis pociapciac mysie ale ja latwa nie jestem
Przeanalizowal mój wykres po swojemu i leżal i chuchal mi na brzusio i calowal bo twierdzi ze Groszek tam juz jest. Wariat
A widzisz... Mam nadzieję że moje fluidy dobrze trafiły..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięks dziewczyny. Na pewno będę na bieżąco informować co i jak...
Waldi Ty bralas coś ostatnio na pobudzenie jajeczek, jakiś lek na B.. Chyba.
Mam do was pytanie. Odkąd mi ustały te dlugie plamienia przed @ i niby jest ok już z tym to zauważyłam że np 2 czy 3 dni po domniemaj owu zaczyna mnie jakoś tak dziwnie lekko boleć podbrzusze i tak w zasadzie jest az do @. Nie jest to jakieś bolesne ale cały czas "czuję" delikatnie podbrzusze. Pierwszego dnia @ już jest taki normalny ból miesiączkowy. I pozniej juz spokoj.
Miewala tak ktoras? Chodzi mi o taki dziwny bol w drugiej polowie cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:18
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Dzięks dziewczyny. Na pewno będę na bieżąco informować co i jak...
Saldo Ty bralas coś ostatnio na pobudzenie jajeczek, jakiś lek na B.. Chyba.
Mam do was pytanie. Odkąd mi ustały te dlugie plamienia przed @ i niby jest ok już z tym to zauważyłam że np 2 czy 3 dni po domniemaj owu zaczyna mnie jakoś tak dziwnie lekko boleć podbrzusze i tak w zasadzie jest az do @. Nie jest to jakieś bolesne ale cały czas "czuję" delikatnie podbrzusze. Pierwszego dnia @ już jest taki normalny ból miesiączkowy. I pozniej juz spokoj.
Miewala tak ktoras? Chodzi mi o taki dziwny bol w drugiej polowie cyklu.
Tissaia ja mam tak w tym cyklu, po raz pierwszy więc nie wiem o co kaman. Jestem 6 dni przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:14
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Dzięks dziewczyny. Na pewno będę na bieżąco informować co i jak...
Miewala tak ktoras? Chodzi mi o taki dziwny bol w drugiej polowie cyklu.
Tissaia ja tak miałam kilka cykli wstecz ale tylko jeden cykl.
Kochana a kto to Saldo??Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tissaia wrote:Dzięks dziewczyny. Na pewno będę na bieżąco informować co i jak...
Miewala tak ktoras? Chodzi mi o taki dziwny bol w drugiej polowie cyklu. -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Tissaia ja mam tak w tym cyklu, po raz pierwszy więc nie wiem o co kaman. Jestem 6 dni przed @
Ja w zasadzie mam tak od momentum jak zaczelelismy starac sie o bobo.
I tak sobie mysle ze może ja w drugiej polowie cyklu jakos podświadomie sie stresuje czy ta @ nadejdzie czy nie i to ból brzucha z nerwów..
Albo np. jest tak że zaplodnione jajo się próbuje zagniezdzic i nie może bo np ciałko żółte nie produkuje wystarczającej ilości progesteronu..
Kurde już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą wyniki ostatnich badań
Czemu ja mam tak malo cierpliwościKarolina2787 lubi tę wiadomość