Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Teraz twój kręgosłup odpocznie od ciężkiej pracy
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Oo! A sama podjelas ta decyzję?
Wspominalas że mąż Ci sugerował rzucenie w diabły tego.
to była trochę ciężka dla mnie praca... teraz porobie jakieś kursy może i potem się przydadzą zobaczymy co mi zaproponują w urzędzieFabian Cyprian Tymuś -
Anula1986 wrote:Życzę Ci tego
Ja od 6 rana pakuje walizki i szczerze już mi to bokiem wychodzi, pomału trza się wykludzać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Jak ja się wyprowadzałam po ślubie to ciuchy pozbierałam w jeden dzień, ale wszystkie pozostałe szpargały to chyba jeszcze z miesiąc zwoziłam od rodziców :d
Ja już po raz kolejny się przeprowadzam Pomału nabieram wprawy Mam nadzieję, że to już jest ostatnia przeprowadzka...
Tissia - Tak, dokładnie tak ale w dalszym ciągu będziemy remontować Z tym, że już będziemy na miejscu, nie musimy tam dojeżdżać
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny, w końcu dotarłam do końca Mamo ile tutaj się dzieje.
Ale cieszę się, że u wszystkich wszystko ok. No i Gizmo się ulitowała nad swoim staruszkiem -
nick nieaktualnyAnula, to tylko się cieszyć . Będąc na miejscu będzie dużo łatwiej i sprawniej wszystko szło, a mąż nie będzie aż tak wymeczony
Ja w domu od dłuższego czasu mam wieczny remont, a to poddasze , a to łazienka, toaleta, kuchnia... Ciągle coś do zrobienia. Takie Neverending Story Tak że ja Cię poniekąd rozumiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny