Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry poweekendowo
Wiem, że wiele mnie ominęło -ciężko to będzie nadrobić!!!
My czekamy na owulkę, bo będzie lada dzień. Na testach owulacyjnych mam już cień drugiej kreski (szczerze powiem, że nigdy nie miałam jej mega wyraźnej) i wydaje mi się 1 raz w życiu, że wyczuwam otwartą szyjkę. Tempka jeszcze nie skoczyła, ale od dziś rana i tak zaczęliśmy maraton serduszkowy hahahahaha
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Margaretka89 wrote:hehehe to gdzie Ty mieszkasz? chyba na Hawajach U mnie ponuro i deszczowo
U mnie też full słonko! Szlam pieszo poł drogi do pracy dzisiaj, bo tak pięknie33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Dzięki Wiecie co dziewczyny... Może to dziwnie zabrzmi, ale ja byłam pewna, że owulka trwa 24 h, a własnie doczytałam, że 36 h. Yyy, a tak się składa, że wczoraj pojechałam do mojego i ten, no... serduszkowaliśmy z finałem, a coś mnie tknęło wieczorem, że mam zrobić test owu, no i zrobiłam.
Aaaaa Brawo Ty!! Jestem z Ciebie dumna.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Witaj Waldziu. Jak się czujesz? Biedny Antoś, ucałuj go od nas :*
A dzięki na razie bez rewelacji pomijając mega wzdęcia których w pierwszej ciąży nie miałam..
Ale wiecie.. Teraz przynajmniej do świat muszę uważać żeby się nie wydało.. Mieszkam razem z mamą na jednej posesji ale w osobnym domu. Będę sobie u siebie siedziała w razie mdłości czy cus..
Ale wczoraj rozmawiałam z Tatą i bratem którzy pracują w Holandii. Powiedzieli że nie przyjadą na święta więc im tylko powiedziałam. Ale wiem że nikomu nie powiedzą.
A Antosia ucałuję jak się obudzi.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.