Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, ja lecę do apteki i na badania spróbuję się wcisnąć z ranka, mam nadzieje, że po południu już wszystko będzie jasne Miałam taką ciężką noc, że jeśli nie zasnę po drodze to będzie cud. Cholera jestem niewyspana jak nie wiem Miłego dnia wszystkim !
-
Gaduaaa, temp.w tym miesiacu nie mierzylam regularnie, bo mialam robioną laparoskopie jajowodow,lezalam w szpitalu i plamilam po wyjsciu. Ten cykl jest w ogole inny.. Wiem, ze pewnie nic z tego nie wyszlo, ale ciezko mi sie znowu z tym pogodzic. sorry, ze te smenty12 cs, 31 lat, PCOS
-
nick nieaktualny
-
Kitek85 wrote:Gaduaaa, temp.w tym miesiacu nie mierzylam regularnie, bo mialam robioną laparoskopie jajowodow,lezalam w szpitalu i plamilam po wyjsciu. Ten cykl jest w ogole inny.. Wiem, ze pewnie nic z tego nie wyszlo, ale ciezko mi sie znowu z tym pogodzic. sorry, ze te smenty
Kitek85 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Witam wszystkie kobietki
Jak tam dzionek u Was się zaczął? U mnie sennie jakoś ale tempka mi skoczyła chyba jak dotąd to najwyższa. Jeszcze trochę do @ mam nadzieję że nie nadejdzie, chociaż już oznaki są ech...
a na kiedy masz mieć @ ? bo nie pamiętam oznak nie porównuj bo równie dobrze mogą oznaczać fasolindęFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no ja mam też dziś wzrost Karolina ale nie wiadomo po co... bo nawet owu mi OF nie wyznaczył hehe, także ja tam się nie łudzę w tym cyklu
a na kiedy masz mieć @ ? bo nie pamiętam oznak nie porównuj bo równie dobrze mogą oznaczać fasolindę
Jeszcze 6 dni do @ ale też się nie łudzę bo te oznaki typowe przed @ chociaż tak jak piszesz może byc i na co innego fajnie by było ale się nie nakręcam.
Anula cóż za krechy -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jeszcze 6 dni do @ ale też się nie łudzę bo te oznaki typowe przed @ chociaż tak jak piszesz może byc i na co innego fajnie by było ale się nie nakręcam.
Anula cóż za krechy
Dzięki Wiecie co dziewczyny... Może to dziwnie zabrzmi, ale ja byłam pewna, że owulka trwa 24 h, a własnie doczytałam, że 36 h. Yyy, a tak się składa, że wczoraj pojechałam do mojego i ten, no... serduszkowaliśmy z finałem, a coś mnie tknęło wieczorem, że mam zrobić test owu, no i zrobiłam.
-
Anula1986 wrote:Dzięki Wiecie co dziewczyny... Może to dziwnie zabrzmi, ale ja byłam pewna, że owulka trwa 24 h, a własnie doczytałam, że 36 h. Yyy, a tak się składa, że wczoraj pojechałam do mojego i ten, no... serduszkowaliśmy z finałem, a coś mnie tknęło wieczorem, że mam zrobić test owu, no i zrobiłam.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wszystkim w ten piękny słoneczny poniedziałek
Widzę, że wiosna będzie dla nas miała tylko i wyłącznie zielone plonyKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny