Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się już jakieś 3 miechy nie pokazuje u mojego gina, bo też mnie zdenerwował ;/ Dał leki mężowi, które zamiast poprawić jego wyniki, to jeszcze pogorszyły.
Teraz czekam na "zielone". Jak się pojawi, a @ nie przyjdzie, to pójdę, żeby potwierdzić.
Inaczej, wcale nie mam zamiaru iść! A co !Czekam:( lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Ja się już jakieś 3 miechy nie pokazuje u mojego gina, bo też mnie zdenerwował ;/ Dał leki mężowi, które zamiast poprawić jego wyniki, to jeszcze pogorszyły.
Teraz czekam na "zielone". Jak się pojawi, a @ nie przyjdzie, to pójdę, żeby potwierdzić.
Inaczej, wcale nie mam zamiaru iść! A co !
Hehehe. Też ciśnienia dostałam ale wystarczająco już czekam na dzidzię. Trza działać, bo sama se nie przyjdzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A ja dziś postanowiłam.... że testuję w czwartek. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i wyjdzie pozytyw, po południu idę na betę do gina
Miałam czekać do walentynek, ale nie wytrzymam! czwartek, to 15 dzień po ovu, więc powinno już coś wyjść, nie?
Tissaia, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:A ja dziś postanowiłam.... że testuję w czwartek. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i wyjdzie pozytyw, po południu idę na betę do gina
Miałam czekać do walentynek, ale nie wytrzymam! czwartek, to 15 dzień po ovu, więc powinno już coś wyjść, nie?
o.n.a. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM widzialam na Twoim wykresie kropki oznaczajace plamienia przed @. Czy Ty zawsze mialas takie plamienia? Czy to tylko w tym cyklu? Bo ja mialam/mam ten problem. Poki co Castagnus mi to wyregulowal. Naczytalam sie sporo o tych plamieniach i troche martwi mnie to, wiec pytam
W opisie widze ze juz masz synka, i tak zastanawiam sie czy mialas te plamienia starajac sie o pierwszego bobasa i czy powodowaly one problemy z zajsciem w ciaze.
Ostatnio mialam taka chwile refleksjii gdybym mogla cofnac czas to nie bylabym taka durna i nie brala przez tyle lat pigul anty -
Tissaia wrote:WaldhauzerM widzialam na Twoim wykresie kropki oznaczajace plamienia przed @. Czy Ty zawsze mialas takie plamienia? Czy to tylko w tym cyklu? Bo ja mialam/mam ten problem. Poki co Castagnus mi to wyregulowal. Naczytalam sie sporo o tych plamieniach i troche martwi mnie to, wiec pytam
W opisie widze ze juz masz synka, i tak zastanawiam sie czy mialas te plamienia starajac sie o pierwszego bobasa i czy powodowaly one problemy z zajsciem w ciaze.
Ostatnio mialam taka chwile refleksjii gdybym mogla cofnac czas to nie bylabym taka durna i nie brala przez tyle lat pigul anty -
Dziewczyny nie myślcie o tym co by było gdyby. Ja też czasami myślę że jakbym starała się od razu o drugie bobo to by poszło łatwiej, ale czasu się nie da odwrócić...
Musimy myśleć o tym co jest tu i teraz i nie martwić się tym czego już nie możemy odwrócić. Wierze w to że w końcu nam się uda.Tissaia lubi tę wiadomość