Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się już jakieś 3 miechy nie pokazuje u mojego gina, bo też mnie zdenerwował ;/ Dał leki mężowi, które zamiast poprawić jego wyniki, to jeszcze pogorszyły.
Teraz czekam na "zielone". Jak się pojawi, a @ nie przyjdzie, to pójdę, żeby potwierdzić.
Inaczej, wcale nie mam zamiaru iść! A co !Czekam:( lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Ja się już jakieś 3 miechy nie pokazuje u mojego gina, bo też mnie zdenerwował ;/ Dał leki mężowi, które zamiast poprawić jego wyniki, to jeszcze pogorszyły.
Teraz czekam na "zielone". Jak się pojawi, a @ nie przyjdzie, to pójdę, żeby potwierdzić.
Inaczej, wcale nie mam zamiaru iść! A co !
Hehehe. Też ciśnienia dostałam ale wystarczająco już czekam na dzidzię. Trza działać, bo sama se nie przyjdzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A ja dziś postanowiłam.... że testuję w czwartek. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i wyjdzie pozytyw, po południu idę na betę do gina
Miałam czekać do walentynek, ale nie wytrzymam ! czwartek, to 15 dzień po ovu, więc powinno już coś wyjść, nie?
Tissaia, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:A ja dziś postanowiłam.... że testuję w czwartek. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i wyjdzie pozytyw, po południu idę na betę do gina
Miałam czekać do walentynek, ale nie wytrzymam ! czwartek, to 15 dzień po ovu, więc powinno już coś wyjść, nie?o.n.a. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM widzialam na Twoim wykresie kropki oznaczajace plamienia przed @. Czy Ty zawsze mialas takie plamienia? Czy to tylko w tym cyklu? Bo ja mialam/mam ten problem. Poki co Castagnus mi to wyregulowal. Naczytalam sie sporo o tych plamieniach i troche martwi mnie to, wiec pytam
W opisie widze ze juz masz synka, i tak zastanawiam sie czy mialas te plamienia starajac sie o pierwszego bobasa i czy powodowaly one problemy z zajsciem w ciaze.
Ostatnio mialam taka chwile refleksjii gdybym mogla cofnac czas to nie bylabym taka durna i nie brala przez tyle lat pigul anty -
Tissaia wrote:WaldhauzerM widzialam na Twoim wykresie kropki oznaczajace plamienia przed @. Czy Ty zawsze mialas takie plamienia? Czy to tylko w tym cyklu? Bo ja mialam/mam ten problem. Poki co Castagnus mi to wyregulowal. Naczytalam sie sporo o tych plamieniach i troche martwi mnie to, wiec pytam
W opisie widze ze juz masz synka, i tak zastanawiam sie czy mialas te plamienia starajac sie o pierwszego bobasa i czy powodowaly one problemy z zajsciem w ciaze.
Ostatnio mialam taka chwile refleksjii gdybym mogla cofnac czas to nie bylabym taka durna i nie brala przez tyle lat pigul anty -
Dziewczyny nie myślcie o tym co by było gdyby. Ja też czasami myślę że jakbym starała się od razu o drugie bobo to by poszło łatwiej, ale czasu się nie da odwrócić...
Musimy myśleć o tym co jest tu i teraz i nie martwić się tym czego już nie możemy odwrócić. Wierze w to że w końcu nam się uda.Tissaia lubi tę wiadomość