Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziękuję za miłe powitanie i przyjęcie
My staramy się od września 2015 ... nie jest jeszcze tak żle i bez większego ciśnienia bo mamy już 2 synków, marzymy o córeczce
Dziś mam 34 dc @ miał być w niedzielę mam takie 30dniowe... więc się spóżnia... temp cały czas powyżej 37... sobie skacze jeden dzień 37.1 drugi 37.0 ale nie niżej.. więc może są jakieś szanse? test robiłam i oczywiście negatywny.. ale łudzę się tym że może słabo czuły test i za szybko robiony
PozdrawiamFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO.n.a. wiem jak to jest z ta niepewnością, korci Cię tak że czasem aż się wariuję i zrobi się ten test. Miałam tak samo ale nie smutaj jeszcze może się zmienić
Gaduaaa rozumiem Cie doskonale my wszystkie fisiujemy na tym punkcie mam nadzieję, że Ci się powiedzie.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
robiłam w sobotę po południu... więc jeszcze przed spodziewanym terminem @ ... no i robiłam wczoraj czyli 2 dni po spodziewanym @...
ale... mieszkam w Irlandii.. no i nie znam się za bardzo na tych testach tutaj.. który jaką ma czułość.. i ten kupiłam sobie w sklepie za 2 euro i jak potem doczytałam jego powinno się robić 7 dni po terminie @...
więc heheh jeszcze mam nadziejęFabian Cyprian Tymuś -
o.n.a. wrote:Jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test dziś o 7:00. Negatyw nic nie wypatrzę więcej, nawet pod mikroskopem:( Ale zdecydowałam się na to, bo dziś temp. znów wyższa. Zgłupiałam
Nie trać nadziei, twój wykres wygląda naprawdę dobrze. Ja przy pierwszej ciąży robiłam test tydzień po terminie @ i ledwo było widać drugą kreskę. Więc masz jeszcze szanse. Trzymam mocno kciuki i się nie poddawaj
Gaduaa może to wszystko przez te testy irlandckie Irlandki może nie są tak niecierpliwe jak myWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 08:22
-
a to całkiem możliwe Margaretka Oni tutaj tak jakby nie mieli problemów z płodnością haha
dość dziwna jest różnica cenowa... w sklepie za 2 euro tak jak piszę.. test 2 euro.. a w aptece 10euro...
więc może w tej różnicy pies jest pogrzebanyMargaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa jasne, że wszystkie robimy sobie nadzieje i się łudzimy i zwykle niestety to jedynie nadzieja, ale moja koleżanka naprawdę zrobiła kilka testów, które nic nie wykazały, a jest obecnie w 6 miesiącu Powiedziała mi po tym jedno- nigdy nie rób testów przed spodziewanym terminem @, bo szkoda pieniędzy na to
Ja kupiłam sobie dwie wielkie paczki- jedną z testami owulacyjnymi (30 zł za ok 30 testów) i jedną z ciążowymi (10 testów jakoś też pod 30 zł)- to się bardziej opłaca, szczególnie dla tych niecierpliwych albo tych które mają nieregularne.
Ja jestem świeżo po owulce- teraz to się dopiero niecierpliwość zaczyna
Współżycie dokładnie we wszystkie dni kiedy trzeba było- teraz mam schiza, że może raz dziennie to za dużo?Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Margaretka ja je kupuję na Allegro.
To są takie zwykłe testy paskowe- wątpiłam początkowo w ich jakość, ale powiem Wam, że działają bez zarzutu- robię cały czas owulacyjne, bo mam bardzo nieregularne cykle i testy potwierdzają za każdym razem moje inne objawy i zgodne są z tempką i owufr, więc ok.
Jeśli chodzi o ciążowe, to postanowiłam, że jeśli na takim paskowym będzie cień kreski albo będę niepewna, to wtedy dopiero kupię porządny test w aptece.
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny