X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny słyszałam że niektórzy chowają pieniądze w skarpetkach ale testy ciążowe, to chyba jakaś nowość XXI wieku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tych czasach wszystko możliwe :D a umysł ludzki nie zna granic hehe ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umysł kobiecy oczywiście, bo męski jest ograniczony :D

Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście kobiecy :D hehe o męskim nawet nie pomyślałam :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy się spodziewasz @ i kiedy testujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ dokładnie za tydzień a testy koniecznie dziś zamówię i po @ zaczynam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pomysł z tymi skarpetkami i majtkami. Można też trzymać między tamponami i podpaskami. Faceci takich rzeczy się strasznie boją i raczej do tego się nie zbliżają :D

Co do "śmiertelnych" chorób mężczyzn.. mój mężczyzna wczoraj wrócił umierający - ze spuchnieta lekko powieka. Kij tam ze ja się od kilku dni męczę z zapaleniem ucha, musiałam się ogarnąć i reanimowac poszkodowanego :)

Karolina2787, Margaretka89, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia a ty gdzie w końcu będziesz chować w majtkach, skarpetkach czy tamponach? :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam napisać o schowku z podpaskami haha :D ale mówię sobie, pewnie pomyslicie że jakaś szurnięta ;) Wiesz, że my jesteśmy tą silniejszą płcią i się nie użalamy nad sobą ;) a nasi mężczyźni to z paluszkiem lekko obdartym już kwiczą tak jak mój wczoraj :D już dotknąć go nie można trzeba chuchać i dmuchać :) ot biedulki te nasze co oni by bez nas zrobili :)

Margaretka89, Tissaia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe tampony odpadają bo nigdy nie używałam i brak u mnie tej nowości ;) hehe chowam do szafy bo tam przewaga moich ubrań on nawet nie wie gdzie ręczniki są :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę z wami. Aż zanoszę się od śmiechu :D :D
    Oni bez nas by byli jak dzieci we mgle :D

"on nawet nie wie gdzie ręczniki są" nie mogę padłam i się chyba nie podniosę :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:55

• aher Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny, pozwolicie że dołączę? Byłam na ovu przy pierwszej ciąży a teraz powrót i kompletnie nikogo nie znam. Stramy się juz kilka miesięcy z przerwą, bo mialam zaplanowaną operację, teraz juz po więc mozemy działać na nowo. Zbliżam sie do owu o marzę by tym razem się udało

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dokładnie :) no ale w końcu od logicznego myślenia to my jesteśmy ;) co oni bez nas by zrobili dlatego Bóg stworzył kobietę :D bo biedulek by siedział i ssał kciuk tam samotny w tym raju ;) hihi

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy. To już nas znasz :D U nas dzisiaj bardzo wesoło, w dobry dzień trafiłaś :D
    Życzymy szybkiego zafasolkowania :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aher Witamy Cię serdecznie i zapraszamy na odstresowanie w postaci malutkich wrednych dowcipków na temat małych, niezdarnych i niezbyt zaradnych facecików :D hihi

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dokładnie :) no ale w końcu od logicznego myślenia to my jesteśmy ;) co oni bez nas by zrobili dlatego Bóg stworzył kobietę :D bo biedulek by siedział i ssał kciuk tam samotny w tym raju ;) hihi

Moja wyobraźnia właśnie się uruchomiła :D Biedactwa.
    Jakby oni wiedzieli co my tu wypisujemy to by nas chyba przechrzcili, i my byśmy były jak ten Adam w raju :D

Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ;) ale nie wiedzą :P a to tylko tak dla nas na poprawę humoru, na odstresowanie się a same wiemy, że bez nich było by nudno :) i kochamy ich za to jacy są i że są w ogóle :) to na pewno wiedzą :)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam :D Ale się uśmiałam jak głupia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślisz, że jak ja siedzę przed monitorem :) Mega banan na twarzy i głupawy chichot :D sama do siebie ehmm... :P

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że dzisiaj mam wolne, bo by mnie fajna zabawa ominęła :D
    Karolcia a ty masz wykres?

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ