Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry pomysł z tymi skarpetkami i majtkami. Można też trzymać między tamponami i podpaskami. Faceci takich rzeczy się strasznie boją i raczej do tego się nie zbliżają
Co do "śmiertelnych" chorób mężczyzn.. mój mężczyzna wczoraj wrócił umierający - ze spuchnieta lekko powieka. Kij tam ze ja się od kilku dni męczę z zapaleniem ucha, musiałam się ogarnąć i reanimowac poszkodowanegoKarolina2787, Margaretka89, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż chciałam napisać o schowku z podpaskami haha ale mówię sobie, pewnie pomyslicie że jakaś szurnięta Wiesz, że my jesteśmy tą silniejszą płcią i się nie użalamy nad sobą a nasi mężczyźni to z paluszkiem lekko obdartym już kwiczą tak jak mój wczoraj już dotknąć go nie można trzeba chuchać i dmuchać ot biedulki te nasze co oni by bez nas zrobili
Margaretka89, Tissaia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę z wami. Aż zanoszę się od śmiechu
Oni bez nas by byli jak dzieci we mgle
"on nawet nie wie gdzie ręczniki są" nie mogę padłam i się chyba nie podniosęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:55
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny, pozwolicie że dołączę? Byłam na ovu przy pierwszej ciąży a teraz powrót i kompletnie nikogo nie znam. Stramy się juz kilka miesięcy z przerwą, bo mialam zaplanowaną operację, teraz juz po więc mozemy działać na nowo. Zbliżam sie do owu o marzę by tym razem się udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe dokładnie no ale w końcu od logicznego myślenia to my jesteśmy co oni bez nas by zrobili dlatego Bóg stworzył kobietę bo biedulek by siedział i ssał kciuk tam samotny w tym raju hihi
Moja wyobraźnia właśnie się uruchomiła Biedactwa.
Jakby oni wiedzieli co my tu wypisujemy to by nas chyba przechrzcili, i my byśmy były jak ten Adam w rajuKarolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny