Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Mąż jakby zobaczył tyle testów, jakbym zamówiła, to by na zawał zszedł
Hahahaha dlatego ja całe te paczki trzymam pod biurkiem w pracy
Margaretka89 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
ja tak przypadkiem ten test kupiłam..haha patrze 2 euro to sobie wezmę co mi szkodzi... a tu kurdę się porobiło... wiesz nie myślała że faktycznie może się w końcu udać... ale jak @ nadal nie będzie to może w piątek/sobotę kupię test z prawdziwego zdarzeniaFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ona, tak jak piszą dziewczyny, nie stresuj się negatywem. Póki nie ma @ jest nadzieja. Tym bardziej że temperatura rośnie
Caro, ja zaczynam od LH, FSH, estradiolu i prolaktyny. Wyczytałam że poziom tych hormonów trzeba badać między 3 a 5 dniem cyklu. W okolicach owulacji powtórzę ten sam zestaw. A 7 dni po owu zrobię prolaktyne i progesteron.
-
Kasia też działaliśmy mimo niepekniętego pęcherzyka łudzíłam się że w każdej chwili pęknie i może mimo kiepskiej morfologii się uda. Generalnie co miesiąc mam nadzieję no bo różne są przypadki ale dzisiaj się okaże czy pękł jeśli tak to będę czekać z niecierpliwością na spozniającą się miesiączkę.
Testy to dobra rzecz też używałam długi czas i faktycznie można powiedzieć że trafiały tylko że wzrot LH nie zawsze oznacza że owulacja była ale chociaż ma się nadzieje że mogła być.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Śmieję się na maxa :)Poprawiłyście mi humor!
JA wczoraj trochę umęczyłam swojego męża. On jest teraz chory i bardzo biedny- możecie sobie wyobrazić przeziębionego faceta- dosłownie prowadzi walkę o przetrwanie. Staram się go nie zamęczać tematami o ciąży i staraniach, bo widze, że go to męczy- chce dziecka i robi swoje, ale nie należy do tych, co chcą o tym godzinami gadać (od tego mam Was i to forum hihi). Wczoraj był padnięty, zasmarkany, i nagle przyszła mu wielka ochota na drinka. Hahaha rzuciłam się na biedaka z krzykiem- jeszcze nie dzisiaj Lekko się przeraził, a ja "jeszcze ostatni dzień pliiis..." Nie był zachwycony, ale nie napił się
https://ovufriend.pl/graph/45dd40529941c54df1d583ab9a600c47
28 lat, 3 cs, 3 dni po owuKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-