Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci, że na męża nie narzekamMargaretka89 wrote:kozamonia to ty dobrego męża masz
Pozazdrościć 
No przyznaje troszkę się rozpisałyśmy, ale widzę że już ogarnęłaś
tylko sprzątać nie chce po sobie 
Trochę czasu mi zajęło ale da się ogarnąć! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam do sprzedania nowe opakowanie Inofemu wspomagającego starania. Ja już go nie używam, bo pomógł mi przenieść się na fioletową stronę i będę po 2 latach starań mieć synka. Leczyłam się na niepłodność i inozytol był wskazany przez mojego lekarza. Mam niedoczynność, problemy z cystami, a zaszłam w ciążę w cyklu z niedrożnego jajowodu
Jestem z Krakowa, mogę też wysłać Inofem pocztą.
W opakowaniu jest 30 saszetek, dorzucam jeszcze dodatkowo 3 z poprzedniego opakowania.
Cena - 30 zł.
(w najtańszej aptece Gemini macie go po 38,89 +12,49 przesyłka, także myślę że się opłaca, datę ma do końca września 2016 - http://www.aptekagemini.pl/inofem-30-saszetek.html ).
Czekam na wiadomość.
Buziaki i powodzenia w staraniach!!!
(urlop również naprawdę pomaga, sprawdziłam na własnej skórze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhihi
ja tak samo.A jak ogólnie się czujesz? Ja dziś mam wizytę u dentysty muszę zrobić RTG zęba bo cholernik boli mnie już od weekendu i nie chce przestać a faszerować się tabletkami przeciwbólowymi nie chce, chyba coś spieprzył z plombowaniem i teraz cierpię
mam nadzieję, że coś załatwię.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście że możesz dołączyć. Im więcej nas tym lepiej
Ja jestem 10dpo więc czekamy razem. To widzę że luty popularny
i mam nadzieję że będzie też szczęśliwy :*
Ja u dentysty byłam tydzień temu, zęby mam już prawie wszystkie wyleczone, więc mam spokój na jakiś czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:53
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny