Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:kozamonia to ty dobrego męża masz Pozazdrościć
No przyznaje troszkę się rozpisałyśmy, ale widzę że już ogarnęłaś
Trochę czasu mi zajęło ale da się ogarnąć! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam do sprzedania nowe opakowanie Inofemu wspomagającego starania. Ja już go nie używam, bo pomógł mi przenieść się na fioletową stronę i będę po 2 latach starań mieć synka. Leczyłam się na niepłodność i inozytol był wskazany przez mojego lekarza. Mam niedoczynność, problemy z cystami, a zaszłam w ciążę w cyklu z niedrożnego jajowodu Jestem z Krakowa, mogę też wysłać Inofem pocztą.
W opakowaniu jest 30 saszetek, dorzucam jeszcze dodatkowo 3 z poprzedniego opakowania.
Cena - 30 zł.
(w najtańszej aptece Gemini macie go po 38,89 +12,49 przesyłka, także myślę że się opłaca, datę ma do końca września 2016 - http://www.aptekagemini.pl/inofem-30-saszetek.html ).
Czekam na wiadomość.
Buziaki i powodzenia w staraniach!!!
(urlop również naprawdę pomaga, sprawdziłam na własnej skórze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhihi ja tak samo.A jak ogólnie się czujesz? Ja dziś mam wizytę u dentysty muszę zrobić RTG zęba bo cholernik boli mnie już od weekendu i nie chce przestać a faszerować się tabletkami przeciwbólowymi nie chce, chyba coś spieprzył z plombowaniem i teraz cierpię mam nadzieję, że coś załatwię.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście że możesz dołączyć. Im więcej nas tym lepiej Ja jestem 10dpo więc czekamy razem. To widzę że luty popularny i mam nadzieję że będzie też szczęśliwy :*
Ja u dentysty byłam tydzień temu, zęby mam już prawie wszystkie wyleczone, więc mam spokój na jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:53
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny