Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaretko dziękuję Ci za te słowa otuchy Mój cały czas gada jak to może boleć jak źle zaleczy, jak nerwy mi naruszy i że będę dentystę po rękach gryźć z bólu jak do tego dojdzie. A to wredny dziad! Nie wiem może sam miał taki przypadek i dlatego tak mi wmawia.
kozamonia mam nadzieję,że dziś pozbędę się tego uporczywego bóluMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwitnacaLatem spróbuj może na ''temperatury,wykresy,płodność'' musisz przeszukać forum to na pewno znajdziesz
Margaretko oby mnie lepiej przyjął dziś bo jestem jego stała pacjentką bo inaczej hmmm... pomyślę o innym hihiMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
KwitnacaLatem wrote:A czy znacie temat forum na którym mi pomogą?
Spróbuj tutaj https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/tsh-z-jakim-wynikiem-udalo-sie-wam-zajsc-w-ciaze,172.html
tam dziewczyny mają podobny problem więc może ci pomogą
Jak nie to wróć tutaj to pomyślimy -
Karolina2787 wrote:Margaretko dziękuję Ci za te słowa otuchy Mój cały czas gada jak to może boleć jak źle zaleczy, jak nerwy mi naruszy i że będę dentystę po rękach gryźć z bólu jak do tego dojdzie. A to wredny dziad! Nie wiem może sam miał taki przypadek i dlatego tak mi wmawia.
kozamonia mam nadzieję,że dziś pozbędę się tego uporczywego bólu
Nie słuchaj go bo ci pierdoły gada, chce cie pewnie nastraszyć. Głowa do góry :* Mój też mnie nieraz tak straszy, oni mają niepokolei w głowieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhihi dobrze powiedziane i pewnie, nie będę go słuchać. Tyle już przeszłam z tymi zębiskami moimi, że ostatnio jak wyszłam to z uśmiechem, że zakończone moje męki a tu masz znowu coś ach... no ale nie będę tu narzekać no gdzieżbym śmiała po takim miłym i radosnym początku dnia tutaj
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ta pogoda ostatnio jest taka, że wszystkie padniemy. Mnie też coś wczoraj i dzisiaj gardło już pobolewało
a potem nie wiadomo czy coś łykać na choróbsko, czy też lepiej nieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera jasna!!! Zostawić Was na kilka godzin i nie nadążam z czytaniem... Uśmiałam się. To powiem jak to u nas jest. Se kupuje testy i se robie ale żeby mieć je hurtowo??.. Dla mnie 2 paczki ovulacyjnych to hurtowa ilosc hahahhahahhaa.
Co do mężów wesoło macie. Moj ostatnio pierwszy raz od 7 lat miał zapalenie oskrzeli ale umierający znalazl ochotkę na małe co nieco hehehehe.
I może nie uwieżycie ale to bardziej on jest zorientowany co gdzie w domu jest jeśli o klamoty chodzi. Co do papierków ja. On nawet okna umyje kibel wyczyści i wyprasuje. Takiego mam chłopa. No.
Ej wiecie jaki mam zgon dzisiaj?? Masakra. Z łóżka zwlekłam się o 12...kozamonia, Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny jestem tutaj nowa. Powiedzcie mi co sie dzieje? juz mowie o co chodzi... przed staraniami gdy zblizala sie @ to tego samego dnia mialam brazowe plamienia i tego dnia przychodzila @.
odkad z mezem sie staramy to moze tylko w pierwszym cyklu tak nie mialam ale w nastepnych to mam tak ze plamienia pokazuja sie 2-3 dni wczesniej i sa takie skape prawie wcale i sie nasilaja az w koncu przychodzi @. natomiast od dwoch cykli plamienia przychodza z 5 dni wczesniej. teraz mam miec @ jutro albo w sobote ( cykl 28-30 dni ). wczoraj nic nie bylo a pod wieczor mialam troche plamien. wiecie co to moze byc?