X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jeśli masz do niego zaufanie to nie zmieniaj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretko dziękuję Ci za te słowa otuchy :) Mój cały czas gada jak to może boleć jak źle zaleczy, jak nerwy mi naruszy i że będę dentystę po rękach gryźć z bólu jak do tego dojdzie. A to wredny dziad! Nie wiem może sam miał taki przypadek i dlatego tak mi wmawia.

kozamonia mam nadzieję,że dziś pozbędę się tego uporczywego bólu

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KwitnacaLatem spróbuj może na ''temperatury,wykresy,płodność'' musisz przeszukać forum to na pewno znajdziesz :)

Margaretko oby mnie lepiej przyjął dziś bo jestem jego stała pacjentką ;) bo inaczej hmmm... pomyślę o innym :P hihi

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KwitnacaLatem wrote:
    A czy znacie temat forum na którym mi pomogą?

Spróbuj tutaj https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/tsh-z-jakim-wynikiem-udalo-sie-wam-zajsc-w-ciaze,172.html
    tam dziewczyny mają podobny problem więc może ci pomogą ;)
    Jak nie to wróć tutaj to pomyślimy ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Margaretko dziękuję Ci za te słowa otuchy :) Mój cały czas gada jak to może boleć jak źle zaleczy, jak nerwy mi naruszy i że będę dentystę po rękach gryźć z bólu jak do tego dojdzie. A to wredny dziad! Nie wiem może sam miał taki przypadek i dlatego tak mi wmawia.

kozamonia mam nadzieję,że dziś pozbędę się tego uporczywego bólu

Nie słuchaj go bo ci pierdoły gada, chce cie pewnie nastraszyć. Głowa do góry :* Mój też mnie nieraz tak straszy, oni mają niepokolei w głowie :P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi dobrze powiedziane ;) i pewnie, nie będę go słuchać. Tyle już przeszłam z tymi zębiskami moimi, że ostatnio jak wyszłam to z uśmiechem, że zakończone moje męki a tu masz znowu coś ach... no ale nie będę tu narzekać no gdzieżbym śmiała po takim miłym i radosnym początku dnia tutaj :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się :* Będzie dobrze. Ja lecę bo muszę się zbierać po mojego małego do przedszkola. Będę jeszcze pewnie popołudniu. Nie zapiszcie całego forum :P

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się trochę uspokiłyśmy ;)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci kochana :* ja po 15 czekam na swojego i mykam do tego dentysty, także buziaki i do spisania :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 23:23

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz Ci los :/ miejmy nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Musisz się wygrzać

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda ostatnio jest taka, że wszystkie padniemy. Mnie też coś wczoraj i dzisiaj gardło już pobolewało :(
    a potem nie wiadomo czy coś łykać na choróbsko, czy też lepiej nie

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 23:23

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszym sposobem będzie wypocenie się z partnerem ;) lub jak wolicie gorąca kąpiel w pianie i dobra książka :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 23:24

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herbata z rumem albo wódką :D o ile pozwolisz sobie na trochę alkoholu.
    Wypróbowane przez moją mamę, bardzo rozgrzewa i szybko jej pomogło

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... herbatka z prądem pewnie nie wchodzi w grę? Czasem potrzeba nam takiego porządnego kopa ;) na początek bólu gardła może wręcz odwrotnie działać? Może lody? :) Różnie to ludzie gadają :)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera jasna!!! Zostawić Was na kilka godzin i nie nadążam z czytaniem... Uśmiałam się. To powiem jak to u nas jest. Se kupuje testy i se robie ale żeby mieć je hurtowo??.. Dla mnie 2 paczki ovulacyjnych to hurtowa ilosc hahahhahahhaa.
    Co do mężów wesoło macie. Moj ostatnio pierwszy raz od 7 lat miał zapalenie oskrzeli ale umierający znalazl ochotkę na małe co nieco hehehehe.
    I może nie uwieżycie ale to bardziej on jest zorientowany co gdzie w domu jest jeśli o klamoty chodzi. Co do papierków ja. On nawet okna umyje kibel wyczyści i wyprasuje. Takiego mam chłopa. No.
    Ej wiecie jaki mam zgon dzisiaj?? Masakra. Z łóżka zwlekłam się o 12...

kozamonia, Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia czytasz mi w myślach ;)

kozamonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :) jestem tutaj nowa. Powiedzcie mi co sie dzieje? juz mowie o co chodzi... przed staraniami gdy zblizala sie @ to tego samego dnia mialam brazowe plamienia i tego dnia przychodzila @.
    odkad z mezem sie staramy to moze tylko w pierwszym cyklu tak nie mialam ale w nastepnych to mam tak ze plamienia pokazuja sie 2-3 dni wczesniej i sa takie skape prawie wcale i sie nasilaja az w koncu przychodzi @. natomiast od dwoch cykli plamienia przychodza z 5 dni wczesniej. teraz mam miec @ jutro albo w sobote ( cykl 28-30 dni ). wczoraj nic nie bylo a pod wieczor mialam troche plamien. wiecie co to moze byc? :(

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ