Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    I oby tak zawsze :) z uśmiechem na twarzy i z optymizmem. Niedługo walentynki aha no no właśnie co z nimi? z Walentynkami? Kobiety?! Jakie plany? Niespodzianki dla połówek? Pomysły? hę?

Moj miał dostać 2 kreski... Ale nie wyszlo. A plany...chyba nic specjalnego, w sobotę maz pracuje a w niedziele pewnie bedzie kanaping a potem jak co niedziela wizyta u tesciow... Po za tym będe ze tak powiem stymulowana wiec nie wiem co bedzie.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się właśnie tak zastanawiam co by tu wymyślić, zaskoczyć czymś hmm... słodyczy nie lubi, zegarek ma a nawet dwa :) fartuch, poduchę, kufel kupiłam już kiedyś hehe zero pomysłów

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie babeczki bo jutro idę po receptę i zacznę stymulację... Czy są tu jakieś które to miały?? Jak to znosiłyście??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj żebyś wiedziała że to byłby najlepszy prezent :) u mnie jeszcze nie wiadomo bo za tydzień @ ma być.

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja się właśnie tak zastanawiam co by tu wymyślić, zaskoczyć czymś hmm... słodyczy nie lubi, zegarek ma a nawet dwa :) fartuch, poduchę, kufel kupiłam już kiedyś hehe zero pomysłów

Kochana kup sobie jakiś ciekawy strój i zrób mężowi pokaz...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyy ale wy szybko i dużo tu piszecie ! :) od rana tyle naskrobane?!
    Ja byłam z moim najmłodszym u lekarza , teraz wróciłam i musiałam się położyć bo nie dość ze boli mnie głowa to jeszcze nogi.. ledwie na nich stoję...
    i mi mdło... :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Jenyy ale wy szybko i dużo tu piszecie ! :) od rana tyle naskrobane?!
    Ja byłam z moim najmłodszym u lekarza , teraz wróciłam i musiałam się położyć bo nie dość ze boli mnie głowa to jeszcze nogi.. ledwie na nich stoję...
    i mi mdło... :(
    połóż się i odpocznij chwilkę, wracaj do siebie i do nas :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasuwamy dziś co nam do głowy przyjdzie, ale wyszło w sumie o facetach i jakoś poszedł ten temat :D wesoło było. A co to się z Tobą dzieje kochana? :( tylko mi tu nie chorować kobitki

• o.n.a. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki, widzę, że miałyście wesoły poranek :)
    Ja po nieudanym teście się wyryczałam i jest trochę lepiej...Ech, a miało być bez spiny..
    Niby mówią, że jeszcze może się zmienić, ale ja tam już nie wiem. Powinnam się już przyzwyczaić do porażek.
    Widzę jednak jeden pozytyw. Już 2 test będzie bardziej "na luzie", bo dziś rano to myślałam, że serce mi z piersi wyskoczy.
    Ja to powinnam robić testy pod narkozą chyba :)

Karolina2787, Kasia1987, Margaretka89, Tissaia, Caro, Allmita lubią tę wiadomość

...czekamy na nasze <3 już ponad 24 miesiące...
    9feff9b000f93c52dd1478bccbb94164.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi kochana :( bardzo mocno przytulam. Ja tak samo jak Ty do tych testów podchodzę, nerwy i stres a po co to masz rację trzeba troszkę wyluzować i na spokojnie do tego podejść. Jesteśmy z Tobą i razem te wszystkie porażki jakoś tak strasznie nie wyglądają ;) no bo troszkę nas tu jest prawda? My też nie udańce, że tak powiem ;) Pocieszamy i wspieramy następnym razem się uda!

o.n.a. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochane mykam się szykować bo niedługo mój będzie i lecę do tego dentysty. Do spisania kobietki :)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopóki @ nie przyszła to zawsze jest nadzieja! głowa do góry i trzymam mocno kciuki, żeby jednak to był ten miesiąc i w końcu test pokazał dwie kreski :)

o.n.a. lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja kochane mykam się szykować bo niedługo mój będzie i lecę do tego dentysty. Do spisania kobietki :)
    Powodzenia u dentysty!

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Ja mam jutro i dentystę i gina...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra to się najadłam... prawie mięcho dziś wciągnęłam... teściowa w ostatniej chwili mi przypomniała o środzie popielcowej :D więc poszło w ruch jajo sadzone na szybko.. chyba mnie wszytsko z głodu bolało :) już jest okey !

kozamonia lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie przyszłam i nadrabiam temat. A mówiłam wam żebyście nie rozpisywały się za bardzo a tu parę stron miałam do przeczytania :D
    No i widzę, że jednak lubicie tych swoich menów, ja też popieram, mój ma swoje wad ale nie zamieniłabym go na żadnego innego.
    Co do przeziębienia to polecam mleko z miodem i czosnkiem :D

o.n.a. pamiętaj nie jesteś sama <3 Co miesiąc my wszystkie przeżywamy to samo. Wiemy co czujesz. Ale głowa do góry tak jak kozamonia pisze. Dopóki @ nie przyjdzie to jest nadzieja :*

Karolinka powodzenia u dentysty :D

o.n.a., Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o.n.a. wrote:
    Ja po nieudanym teście się wyryczałam i jest trochę lepiej...Ech, a miało być bez spiny..
    Niby mówią, że jeszcze może się zmienić, ale ja tam już nie wiem. Powinnam się już przyzwyczaić do porażek.
    Widzę jednak jeden pozytyw. Już 2 test będzie bardziej "na luzie", bo dziś rano to myślałam, że serce mi z piersi wyskoczy.
    Rozumiem w pełni co czujesz ja dzisiaj się dowiem u lekarza czy pęcherzyk pękł oczywiście cały czas intensywnie się przytulaliśmy może nie do przesady ale szansa jest. Jeśli wszystko było ok będę czekać do 23 i pewnie jeśli wyjdzie negatyw też skończy się płaczem. Gorzej jak miesiączka mi się opóźni to dostanę będąc za granicą u przyjaciółki ale może to i lepiej jakby co będzie miał mnie kto Pocieszyć.

o.n.a. lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o.n.a. wrote:

Spokojnie, póki nie ma @ to nastawiaj się pozytywnie! Bynajmniej My WSZYSTKIE trzymamy MOCNO MOCNO kciuki :-)

Ja dopiero czekam na owu, a jak wszystko będzie ok to testować będę w Dzień Kobiet. Może sobie prezent sprawie.

Dziewczyny, tyyyyle napisałyście, że jak weszłam w międzyczasie to mnie zamurowało!! Ogarnęłam. Kolejny raz zawitam wieczorem, obym się nie przeraziła ;-)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro tez miałam problem z ogarnięciem a nie było mnie tylko 2 godz :D
    Więc możliwe że wieczorem będziesz miała dłuuuuuuuuuuugą lekturę :D

kozamonia, Caro lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Caro tez miałam problem z ogarnięciem a nie było mnie tylko 2 godz :D
    Więc możliwe że wieczorem będziesz miała dłuuuuuuuuuuugą lekturę :D
    Każda dzisiaj będzie miała co czytać przy dzisiejszym pierwszym wejściu na forum :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ