Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:I oby tak zawsze z uśmiechem na twarzy i z optymizmem. Niedługo walentynki aha no no właśnie co z nimi? z Walentynkami? Kobiety?! Jakie plany? Niespodzianki dla połówek? Pomysły? hę?
Moj miał dostać 2 kreski... Ale nie wyszlo. A plany...chyba nic specjalnego, w sobotę maz pracuje a w niedziele pewnie bedzie kanaping a potem jak co niedziela wizyta u tesciow... Po za tym będe ze tak powiem stymulowana wiec nie wiem co bedzie.Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja się właśnie tak zastanawiam co by tu wymyślić, zaskoczyć czymś hmm... słodyczy nie lubi, zegarek ma a nawet dwa fartuch, poduchę, kufel kupiłam już kiedyś hehe zero pomysłów
Kochana kup sobie jakiś ciekawy strój i zrób mężowi pokaz...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jenyy ale wy szybko i dużo tu piszecie ! od rana tyle naskrobane?!
Ja byłam z moim najmłodszym u lekarza , teraz wróciłam i musiałam się położyć bo nie dość ze boli mnie głowa to jeszcze nogi.. ledwie na nich stoję...
i mi mdło...Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Jenyy ale wy szybko i dużo tu piszecie ! od rana tyle naskrobane?!
Ja byłam z moim najmłodszym u lekarza , teraz wróciłam i musiałam się położyć bo nie dość ze boli mnie głowa to jeszcze nogi.. ledwie na nich stoję...
i mi mdło... -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki, widzę, że miałyście wesoły poranek
Ja po nieudanym teście się wyryczałam i jest trochę lepiej...Ech, a miało być bez spiny..
Niby mówią, że jeszcze może się zmienić, ale ja tam już nie wiem. Powinnam się już przyzwyczaić do porażek.
Widzę jednak jeden pozytyw. Już 2 test będzie bardziej "na luzie", bo dziś rano to myślałam, że serce mi z piersi wyskoczy.
Ja to powinnam robić testy pod narkozą chybaKarolina2787, Kasia1987, Margaretka89, Tissaia, Caro, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzykro mi kochana bardzo mocno przytulam. Ja tak samo jak Ty do tych testów podchodzę, nerwy i stres a po co to masz rację trzeba troszkę wyluzować i na spokojnie do tego podejść. Jesteśmy z Tobą i razem te wszystkie porażki jakoś tak strasznie nie wyglądają no bo troszkę nas tu jest prawda? My też nie udańce, że tak powiem Pocieszamy i wspieramy następnym razem się uda!
o.n.a. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra to się najadłam... prawie mięcho dziś wciągnęłam... teściowa w ostatniej chwili mi przypomniała o środzie popielcowej więc poszło w ruch jajo sadzone na szybko.. chyba mnie wszytsko z głodu bolało już jest okey !
kozamonia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ja właśnie przyszłam i nadrabiam temat. A mówiłam wam żebyście nie rozpisywały się za bardzo a tu parę stron miałam do przeczytania
No i widzę, że jednak lubicie tych swoich menów, ja też popieram, mój ma swoje wad ale nie zamieniłabym go na żadnego innego.
Co do przeziębienia to polecam mleko z miodem i czosnkiem
o.n.a. pamiętaj nie jesteś sama Co miesiąc my wszystkie przeżywamy to samo. Wiemy co czujesz. Ale głowa do góry tak jak kozamonia pisze. Dopóki @ nie przyjdzie to jest nadzieja :*
Karolinka powodzenia u dentystyo.n.a., Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Hej kobietki, widzę, że miałyście wesoły poranek
Ja po nieudanym teście się wyryczałam i jest trochę lepiej...Ech, a miało być bez spiny..
Niby mówią, że jeszcze może się zmienić, ale ja tam już nie wiem. Powinnam się już przyzwyczaić do porażek.
Widzę jednak jeden pozytyw. Już 2 test będzie bardziej "na luzie", bo dziś rano to myślałam, że serce mi z piersi wyskoczy.
Ja to powinnam robić testy pod narkozą chybao.n.a. lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Hej kobietki, widzę, że miałyście wesoły poranek
Ja to powinnam robić testy pod narkozą chyba
Spokojnie, póki nie ma @ to nastawiaj się pozytywnie! Bynajmniej My WSZYSTKIE trzymamy MOCNO MOCNO kciuki
Ja dopiero czekam na owu, a jak wszystko będzie ok to testować będę w Dzień Kobiet. Może sobie prezent sprawie.
Dziewczyny, tyyyyle napisałyście, że jak weszłam w międzyczasie to mnie zamurowało!! Ogarnęłam. Kolejny raz zawitam wieczorem, obym się nie przeraziłaMargaretka89 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:Caro tez miałam problem z ogarnięciem a nie było mnie tylko 2 godz
Więc możliwe że wieczorem będziesz miała dłuuuuuuuuuuugą lekturęMargaretka89 lubi tę wiadomość