Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nom, zrób, może zdziała cuda
Ja idę za coś się wziąć w końcu
Buziaki dziewczynki, zajrzę tu pózniejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:26
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ona cóż to za teoria? rajciu... cykl zalezy od hormonów, stresu, naszego samopoczucia, warunków pogodowych, od wszystkiego, w sensie wszystko ma wpływ na to czy się czasem nie przedłuży, ale rzucanie starajacej sie matce tekstu o poronieniu w 32dc to juz absurd. Nawet jesli była to ciaza biohemiczna, które czesto sie zdarzają to nie jest to poronieniem....
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o.n.a. wrote:Zazwyczaj ok 29 dni. Ale zdarzały się do 32 i wtedy gin mówił, że się nie zagnieździło i poroniłam... Więc teraz boję się, że to miże się powtórzyć...
Spokojnie, bądź dobrej myśli. Na razie wykres nie jest zły
o.n.a. lubi tę wiadomość
12 cs, 31 lat, PCOS -
Witam i ja. Życzę zieloności.
Ach te chłopy... Poczucie humoru mają nie ma co. Moje dziecko dostaje od taty klocki blocki zajebista podróbka lego. Mąż składa a Tosiek się bawi. Na święta kupiłam mężowi dźwig...
Laski normalnie zaspałam i dzieć do przedszkola nie poszedł... Ale humor mi za to dopisuje.
Kocham Was normalnie.
Muszę lecieć na miasto walentynki wysłać. Jak wrócę to będę.Margaretka89, o.n.a., Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ona jest nadzieja grunt to nastawienie. Ja się nastawiłam że teraz się uda a jak nie to badania i dalsza diagnostyka niestety.
Podziwiam Was z tym mierzeniem temperatury ja sobie tylko wczoraj zmierzyłam bo fatalnie się czułam ale dzisiaj jest lepiej nie czuje się tak podle. No i dzisiaj 19nastka także wybawie się z nastolatkamio.n.a. lubi tę wiadomość