Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Babcie mawiają ze ochota na kwaśne zapowiada córkę!!!
Ja jak byłam w ciąży z synem to na kwaśne miałam ochotęKapuśniak, kapusta kiszona, sok pomarańczowy
Wiedziała że będzie syn
A wszyscy mówili że córka bo w rodzinie same dziewczyny się rodziły
A jednak ja miałam racje
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ooo a ja na syna nic słodkiego nie ruszyłam. Wiecznie kapustę kiszona jadlam, mięcho i duuuzo mleka.
Za to na córki miałam ochotę na czekoladę nadziewana i pomarańcze
To jeszcze mam nadzieje na Franusia;)WaldhauzerM lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ooo a ja na syna nic słodkiego nie ruszyłam. Wiecznie kapustę kiszona jadlam, mięcho i duuuzo mleka.
Za to na córki miałam ochotę na czekoladę nadziewana i pomarańczeNats, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Mialam problemy pół temu moje tsh wynosiło 8, 9
Brałam eutohyrox 25 ale źle na mnie działał. Teraz wynik że stycznia mialam 2, 9
Nie mam gozkow kld endkrynolog mówiła że mam prawy płat przyciemniony teraz biorę jod.
Nie wiem brać go dokońca czy to wpłynie jakos że nie uda mi się zajść czy raczej to pomaga zeby zajść i obniżyć tsh do niższego poziomu ???
Judi, a próbowałaś zamienić Euthyrox ma Letrox?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Żyje napisałam o mojej tarczycy co o tym sądzisz ?
-
czekoladowamufinka wrote:A ja wciąż mysle o tej tabletce co wzielam w 24dc Trioxal, czytałam w ulotce ze powoduje poważne uszkodzenia płodu i sie mega martwie cały czas, musze znow podpytać lekarza ale to jeszcze 10dni do wizyty...
Kochana jakby jedna tabletka miała uszkodzić płód to być może organizm by to zakomunikował...po za tym do końca 4 tygodnia jest bezpieczne.czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina, wyjdzie na pewno na dniach!
Zresztą podobno one mają różne czulosc i niektórym nigdy nie wychodzi taka kreska jak w instrukcji. Nie przejmuj się tym i skup się na przyjemniejsxych rzeczachMargaretka89, Karolina2787, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Dziewczynki moje testy o kant tyłka można otrzeć negatyw następny
mówiłam że bezowulacyjna jestem
No jesteś.. Mnie kreska wyszła wyraźniejsza..Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:A ja wciąż mysle o tej tabletce co wzielam w 24dc Trioxal, czytałam w ulotce ze powoduje poważne uszkodzenia płodu i sie mega martwie cały czas, musze znow podpytać lekarza ale to jeszcze 10dni do wizyty...
Może wybierz sie badania prenetarne to troche sie uspokoisz. Ale je chyba od 12 tyg dopiero można robić. -
Nats wrote:Karolina, wyjdzie na pewno na dniach!
Zresztą podobno one mają różne czulosc i niektórym nigdy nie wychodzi taka kreska jak w instrukcji. Nie przejmuj się tym i skup się na przyjemniejsxych rzeczach
No dokładnie kochana..Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Karolina, wyjdzie na pewno na dniach!
Zresztą podobno one mają różne czulosc i niektórym nigdy nie wychodzi taka kreska jak w instrukcji. Nie przejmuj się tym i skup się na przyjemniejsxych rzeczach
Dzięki kochana ale już chyba nie mam po co robić, wszystkie oznaki tez już minęły więc nie mam co się wkurzać dalej. Zaraz zobacze kiedy moja ginka ma wolne terminyMargaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny