Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wychodziły pozytywnie i guzik
)
Ale wczoraj na pocieszenie przejrzałam chyba że 100 stron wykresów ciazowych i powiem Wam, ze nie ma w ogole na to reguły. Niektóre piękne, książkowe, a inne pokręcone jak rollecoster i też jest kropek)
Póki cykl trwa to nigdy nie wiadomoKarolina2787, Margaretka89, WaldhauzerM, rozowyflaming, foxylady, Caro, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
czekoladowamufinka wrote:A ja wciąż mysle o tej tabletce co wzielam w 24dc Trioxal, czytałam w ulotce ze powoduje poważne uszkodzenia płodu i sie mega martwie cały czas, musze znow podpytać lekarza ale to jeszcze 10dni do wizyty...
czekoladowamufinka, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mufinka o ile dobrze widzę to 24dc to bylo jeszcze przed zagniezdzeniem u Ciebie. Jesli mialyby wystapic jakies wady u zarodka to pewnie skonczyloby sie to ciąża biochemiczna. U Ciebie zagniezdzenie chyba 3dni pozniej bylo dopiero. Nie martw sie kochana. Groszkowi na pewno nic nie zaszkodzilo
Dzieki za wsparcie.
Tak to juz chyba jest najpierw sie martwimy kiedy bedzie groszek czy to juz ciąża a potem jak groszek sie pojawia to juz strach o niego żeby był zdrowy.WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Waldi super cieszę się
to teraz działaj!!!
No teraz to nie ale później...
Nie znacie dnia ani godziny.. He he. Wyginam śmiało ciało.. Tiru turu..Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
czekoladowamufinka wrote:Mam nadzieje ze tak bedzie wszytsko dobrze;)
Dzieki za wsparcie.
Tak to juz chyba jest najpierw sie martwimy kiedy bedzie groszek czy to juz ciąża a potem jak groszek sie pojawia to juz strach o niego żeby był zdrowy.
Ponoć ten strach o dziecko już nigdy nie opuszcza matki, nawet jak się urodzi groszek zdrowyNikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No teraz to nie ale później...
Nie znacie dnia ani godziny.. He he. Wyginam śmiało ciało.. Tiru turu..
hehe tak jak wczoraj poszła na moment wraca i wsio załatwionehaha jakby nigdy nic
Margaretka89, WaldhauzerM, rozowyflaming, Elunia lubią tę wiadomość
-
Hej
wygościłam sie za wszystkie czasy... objadłam jak prosie....
nie uwierzycie ale juz po kąpieli leżę w łóżku
Judi pisałaś o tsh.... i że masz niedoczynność... jakie są Twoje FT 4 I FT 3 ?
przy TSH 8,9 25mg Euthyroxu to moim zdaniem zdecydowanie za małoKarolina2787, rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe tak jak wczoraj poszła na moment wraca i wsio załatwione
haha jakby nigdy nic
No właśnie.. He he heKarolina2787, Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Trzech gości pije w barze i dla zabicia nudy wymyślili, że każdy z nich porówna ci*kę swojej żony do jakiegoś miasta.
Pierwszy mówi:
- Moja ma jak Paryż.
- Dlaczego jak Paryż? - pytają pozostali.
- Bo jest romantyczna i zawsze chce mi się tam wracać.
- Moja ma jak Londyn. - mówi drugi.
- Jak Londyn? Dlaczego? - pyta reszta
- Jest taka tajemnicza i zawsze mokra.
- A moja ma jak Bydgoszcz. - mówi trzeci.
- Co? Jak Bydgoszcz? Dlaczego?
- Dziura. Zwyczajna dziura.
BuahahahahahahaMargaretka89, czekoladowamufinka, Karolina2787, Nats, foxylady, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość