Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Ja dzis nastawiłam sie na konsumpcje wcinam duzo miecha;P
Chociaż czekoladę uwielbiam i dnia bez niej nie moge wytrzymać to teraz poszła w odstawke na rzecz miecha, sledzikow i kapuchy;)czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewiora - masz idealne TSH
mi gin caly czas mowila, ze ponizej 2,5 jest super na ciaze
na forum dziewczyny pisza, ze powinno byc kolo 1
Anula - prolaktyna za wysoka moze blokowac owulacje, mi zmalala razem z tsh ale daje byla wysoka i dobilam ja dostinexemcastangus podobno cud swiata
na prolaktyne, na owulacje, na druga faze cyklu
zobaczymy
ale ja widze ogromna poprawe przy braniu castangusa....
tylko mam malutka dawke, wiec moze to placebo - 4mg
-
Hejka.. Byłam w kościele na mszy wieczorem..
Po powrocie zrobiłam testa..kreska wyraźniejsza.. Aaaaa.. To dzisiaj też działamy..rozowyflaming, Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Hejka.. Byłam w kościele na mszy wieczorem..
Po powrocie zrobiłam testa..kreska wyraźniejsza.. Aaaaa.. To dzisiaj też działamy..
Waldus mysle, ze w przeciagu dwoch dni wyjdzie mocna kreseczka
dzialaj dzialaj! nogi w gore i heja
EDIT: mam trzy rodzaje testow owu - na jednych ta kreska nadal jest kijowa - moze mamy ta sama marke? jakis prolamed?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 20:03
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Hejka.. Byłam w kościele na mszy wieczorem..
Po powrocie zrobiłam testa..kreska wyraźniejsza.. Aaaaa.. To dzisiaj też działamy..
Waldi działaj działaj, może wymodliłas kropka!
Bede trzymać kciuki!:**WaldhauzerM, Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:dziewczyny jak zaznaczacie testy owu? bo niektore z was maja 3 dni pod rzad pozytywne - macie trzy dni pod rzad taka sama intensywna kreske?
Ale na mój potrącony cykl w ogole testy się nie sprawdzają i tylko mnie niepotrzebnie stresuja.
W ogóle to mój pierwszy cykl, kiedy mierze temperature i w ogole nic mi się nie zgadza.
Chyba jestem bezowulacyjna :p
3500 g 54 cm -
rozowyflaming wrote:Waldus mysle, ze w przeciagu dwoch dni wyjdzie mocna kreseczka
dzialaj dzialaj! nogi w gore i heja
EDIT: mam trzy rodzaje testow owu - na jednych ta kreska nadal jest kijowa - moze mamy ta sama marke? jakis prolamed?
I to zrobiłam oba dla porównania.. I wyraźniejszy jest ten co Karolina też ma.. Ten z apteki prawie łysy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ja miałam 4 dni taka sama kreche.
Ale na mój potrącony cykl w ogole testy się nie sprawdzają i tylko mnie niepotrzebnie stresuja.
W ogóle to mój pierwszy cykl, kiedy mierze temperature i w ogole nic mi się nie zgadza.
Chyba jestem bezowulacyjna :p
4 dni pod rzad taki sam kolor jak testowa? kurde
dzisiaj czytalam, ze czasami po owulacji temperatura tylko troche sie podnosi i to wystarczy (nawet kilka temperatur z 0,01 sa ok)
zastanawia mnie ten spadek u ciebie - jak dlugie masz cykle? nie chcesz zrobic kolejnego testu owu? bo takie spadki sa chyba przed owu - moze masz dluzszy cykl i owu teraz bedzie? -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Babcie mawiają ze ochota na kwaśne zapowiada córkę!!!
Ooo a ja na syna nic słodkiego nie ruszyłam. Wiecznie kapustę kiszona jadlam, mięcho i duuuzo mleka.
Za to na córki miałam ochotę na czekoladę nadziewana i pomarańczerozowyflaming, WaldhauzerM, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Judi zgadzam sie z Elunia, jezeli tarczyca u Ciebie w porzadku to po co
kup sobie witaminki prenatalne dla kobiet w ciazy i starajacych sie
dowitaminizujesz sie
Mialam problemy pół temu moje tsh wynosiło 8, 9
Brałam eutohyrox 25 ale źle na mnie działał. Teraz wynik że stycznia mialam 2, 9
Nie mam gozkow kld endkrynolog mówiła że mam prawy płat przyciemniony teraz biorę jod.
Nie wiem brać go dokońca czy to wpłynie jakos że nie uda mi się zajść czy raczej to pomaga zeby zajść i obniżyć tsh do niższego poziomu ??? -
Właśnie w tym problem, że cykle mam różne
Od 29 dni do 37 nawet się zdarzy.
Nie mam jak zrobić zrobić tej chwili testu, bo mi się skończyły. Jednak 5 testów to za malo na miediac.
Nie wiem. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Póki co owulki u mnie nie było. Przynajmniej temperatura na to nie wskazuje.
3500 g 54 cm