Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.. Ja choć wieczorem miałam temp 37.00 to rano jest minimalnie tylko wyższa od tej dobę wcześniej. Zgłupiałam..
Może temp zależy od tego ile czasu śpimy.. Przedwczoraj położyłam się trochę później niż wczoraj.. Może jakbym spała tyle samo czasu to temp byłaby wyższa..?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 05:34
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:U mnie 16dc i 36,5 idzie do gory ale owulki cosik to of nie chce wyznaczyc . ale ja i tak wiem swoje i wiem ze byla w 14dc
Ja bym u Ciebie obstawiała 14 albo 15 dcrozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Hej
u nas do owulacji jeszcze troszkę .. ale już wczoraj pierwszy raz użyłam żelu i przechowałam żołnierzyki najdlużej jak się dało... i czekałam te kilka minut z szanowną powyżej głowyhaha
no i dziś zaspałam ! obudziłam się 6:42 szok!przy czym pewno temp troszkę wyższa bo to ponad 30min
WaldhauzerM, Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:A mój wykres zgłupiał...i już mi 4 raz przestawia dzień owulacji bo śluz szyjkowy tez zgłupiał.
Mam jeszcze pół opakowania luteiny zeszłorocznej i zastanawiam się czy by sobie nie strzelić na wywołanie @
przypomnisz mi co Ci powiedział bo chyba nie doczytałam wczorajFabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny u mnie tez porabane tempki....
Mega wysokie 36,95...nie spada mi do podstawowej po okresie
zawsze mialam ladne wykresy cholera
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Witam.. Ja choć wieczorem miałam temp 37.00 to rano jest minimalnie tylko wyższa od tej dobę wcześniej. Zgłupiałam..
Może temp zależy od tego ile czasu śpimy.. Przedwczoraj położyłam się trochę później niż wczoraj.. Może jakbym spała tyle samo czasu to temp byłaby wyższa..?????
mierząc codziennie o 6 rano... kiedy prześpię całą noc bez zająknięcia to mam niższą o dobry cały stopień niż wtedy kiedy w nocy się przebudzam , wiercę itd....FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:U mnie dobrze że monitoring był bo bym nawet nie wiedziała co z ovu..Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Waldi u mnie jest tak ze czym lepszej jakości sen.. w sensie bez przebudzania, wstawania na siku itp to mam niższą temp...
mierząc codziennie o 6 rano... kiedy prześpię całą noc bez zająknięcia to mam niższą o dobry cały stopień niż wtedy kiedy w nocy się przebudzam , wiercę itd....
No to znaczy że dobrze kombinuje..
Ale OF dalej ovu nie zaznaczył..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:no widzisz i tak jest za kazdym cyklem np u mnie .. bo nie mam monitoringu i nie wiem co i jak... frustrujące to jest.. bo mimo pomiarów temp, testów itd nie mamy pewności czy ta owu była czy nie
No dokładnie.. To samo przeżywałam przedtem..
To Ty masz te długie cykle nie?? A Progesteron badałas??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No to znaczy że dobrze kombinuje..
Ale OF dalej ovu nie zaznaczył..FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a już powinien... miałaś wysoką temp na samym początku cyklu... on będzie chciał ją przebić ... podejrzewam że jak temp z teraz przekroczy temp tą początkową i będzie się tak utrzymywała to wtedy ci wyznaczy
Paranoja..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.