Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Niereanimuj wrote:Nadal nie dociera 🥺😅 Byłam tak zestresowana, ze cała się trzęsłam 🙄 Ale jak już zobaczyłam ta mała kruszyne to miałam szklany w oczach, a kiedy usłyszałam serducho to poczułam taka ulgę i przeogromne szczęście 😍🥰 Na razie wszytsko ksiazkowo, tylko zrobiła mi się nadzerka i dlatego miałam takie brązowe plamienie 😕 Ale lekarz powiedział, ze mam się tym nie martwić i ewentualnymi plamieniami 🤪 Dostałam od razu zwolnienie, luteinę, acard ☺️ Ze względu na poprzednie poronienia mam inne traktowanie. Jestem najszczęśliwsza na świecie 🤰🏻🤗❤️ Kolejna wizyta za 5 tygodni dopiero 😢 Nie wiem jak wytrzymam 🥴
Rozumiem ten stres. Sama tez na niektóre wizyty idę jak galaretka haha a co dopiero na taka pierwsza 😅
Bicie serduszka to cudowny dźwięk i widok ❤
Moja szwagierka miała nadżerke w ciąży i wszystko było dobrze. Więc dobrze, że nie kazał się martwić😊
Lekami jesteś obstawiona i to daje spokoju dużo!
Teraz tylko wytrzymać do następnej wizyty i znów obejrzeć już dużo większe maleństwo 😍
Niereanimuj wrote:Ale u Ciebie duża dzidzia!🤰🏻🥰😍 Dobrze, ze to nic poważnego!!☺️ No właśnie ja tez jestem szczupła i już po płaskim brzuchu, nie spodziewałam się, ze tak szybko wyskoczy piłeczka 😊 Ah chciałbym już być w tym tygodniu co Ty o być w miarę spokojna ☺️ Rośnijcie zdrowo 🥰😘
No u mnie już maleńki człowiek 😅😍 przez ten weekend to chyba imprezka była w brzuchu bo cały czas ruchy czułam haha i to nie byle jakie tylko już wyraźne ❤
No u mnie też płaski brzuch szybko poszedł w zapomnienie. Ogólnie waga stoi mi w miejscu, choć brzuszek rośnie 🤔 no ale w ciąży z synkiem też nie tylam jak szalona wiec tu jest też podobnie.
No i zobaczysz jak ten czas zleci. Mi się dluzylo do 12tc. Teraz leci jak nie wiem co... Więc nim.się obejrzysz będziesz już w połowie ciąży 😀
Kochana dziękuję Ci bardzo i też rosnijcje zdrowo ❤❤ -
martuśka737 wrote:Niereanimuj wspaniałe wiadomości! Gratulacje! Będziesz razem z nami wrzesniowka?
martuśka737 lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj gtatulacje❤️❤️, bardzo nudnej ciazy zycze.
Wszystkim zafasolkowanym gtatulacje i nudnych ciaz ❤️❤️.
Dawno juz tu nie zagadalam. Wszystkim staraczkom wysylam pozytywne wibracje ciazowe.Niereanimuj , aliciaaa, Nadziejaaa, martuśka737 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny napiszcie wszystkie na kiedy macie terminy i w którym cyklu się udało to uzupełnię listę na pierwszej stronie 😊❤
-
5.09 termin, 4. cykl starań 🙂
aliciaaa lubi tę wiadomość
🌿31lat,
🌿starania o pierwsze dziecko od września 2020,
🌿 RZS w remisji,
🌿wyniki książkowe,
🌿 zrównoważona dieta, D3, ADEK, Colostrum, probiotyki, kwas foliowy, cynk, selen, oleje zimnotłoczone -
Maddalena89 wrote:Dziewczyny, kiedy zaczęłyście czuć ruchy? 🙂
W tej ciąży zaczęłam czuć dokładnie 14+3 pierwsze delikatne. Teraz już wyraźne ruchy.
W pierwszej ciąży pierwsze delikatne ruchy jakoś w 15tc, ale koło 18tc były dopiero wyraźne 😊Maddalena89, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ile tu terminów ,wow aż miło poczytać 😊
Trochę się ruszyło z ciążami 😜
Jak na taki "duży" wątek to naprawdę aż miło😊❤anka, Niereanimuj , Maddalena89, martuśka737 lubią tę wiadomość
-
18 wrzesień 2021, 21 cs 😌🤰🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 10:08
aliciaaa, Maddalena89, luśka18, martuśka737 lubią tę wiadomość
-
Hej! Chyba już wspominałam i pewnie zauważyłyście, że straszna ze mnie panikara 🙈 Bo właśnie w związku z faktem, że rano zaczęłam znowu krwawić, na szczęście tym razem lekko to przełożyłam wizytę z jutra na dzisiaj
Bąbelek ma się dobrze, choć jeszcze to takie maleństwo to na USG rozpoznałam główkę i nóżki 😁 Nie widząc rąk spytałam Pani Doktor czy są, powiedziała, że obie 🥰🥰 Także narazie jest ok
Natomiast moje oderwanie kosmówki jest dalej duże i ginekolog ma nadzieję, że jak zacznie się robić łożysko to się wszystko naprawi. Na szczęście jest to w "dobrym" miejscu i krwiak może się ładnie oczyścić na zewnątrz. Więc krwawić jeszcze mogę. I to chyba na tyle wieści u mnie Około 10.02 prenatalne, więc 2 tygodnie muszę wytrzymać bez USG 😁😁luśka18, Maddalena89, aliciaaa, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
Nadziejaaa wrote:Hej! Chyba już wspominałam i pewnie zauważyłyście, że straszna ze mnie panikara 🙈 Bo właśnie w związku z faktem, że rano zaczęłam znowu krwawić, na szczęście tym razem lekko to przełożyłam wizytę z jutra na dzisiaj
Bąbelek ma się dobrze, choć jeszcze to takie maleństwo to na USG rozpoznałam główkę i nóżki 😁 Nie widząc rąk spytałam Pani Doktor czy są, powiedziała, że obie 🥰🥰 Także narazie jest ok
Natomiast moje oderwanie kosmówki jest dalej duże i ginekolog ma nadzieję, że jak zacznie się robić łożysko to się wszystko naprawi. Na szczęście jest to w "dobrym" miejscu i krwiak może się ładnie oczyścić na zewnątrz. Więc krwawić jeszcze mogę. I to chyba na tyle wieści u mnie Około 10.02 prenatalne, więc 2 tygodnie muszę wytrzymać bez USG 😁😁
To dobrze że na USG wszystko wyszło okej. Oby krwiak ładnie się oczyścił i wszystko było okej. Odpoczywaj i nie przemeczaj się. Jak już łożysko się pięknie ukształtuje, będzie o wiele mniej nerwów. Trzymaj się cieplutko!Nadziejaaa lubi tę wiadomość
13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek