Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie nie mam wyboru i muszę karmić, bo Mały jeszcze nie ma wprowadzonych innych pokarmów. Ma wysypkę na całym ciele i czekamy...
Po roku chciałam odstawiać powoli Małego - jak zajdę w ciążę, a jak nie, to do roku na pewno, bo do pracy będę musiała wrócić.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
My staramy się drugi cykl, ale prawdę powiedziawszy mam zmniejszone szanse zajścia w ciążę póki karmię piersią. I do tego ostatni cykl był wyjątkowo długi, przez 2 lata obserwacji nie zanotowałam takiego odchyłu.
ann2224 czyżbyście zaczeli starania kiedy mieliście dwumiesięcznego malucha??? Kiedy nasza Ania miała dwa miesiące to byłam sfrustrowanym zombi a mąż to uciekał jak tylko się na niego spojrzałam tym wściekłym spojrzeniem Byłam tak zmęczona, że potrafiłam zrobić awanturę że klapka zostawił na mojej drodze łóżko-przewijak... i nie miałąm siły zapinać body na wszystkie trzy zatrzaski, więc zapinałam na jedenMama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Wszechmiła wrote:My staramy się drugi cykl, ale prawdę powiedziawszy mam zmniejszone szanse zajścia w ciążę póki karmię piersią. I do tego ostatni cykl był wyjątkowo długi, przez 2 lata obserwacji nie zanotowałam takiego odchyłu.
ann2224 czyżbyście zaczeli starania kiedy mieliście dwumiesięcznego malucha??? Kiedy nasza Ania miała dwa miesiące to byłam sfrustrowanym zombi a mąż to uciekał jak tylko się na niego spojrzałam tym wściekłym spojrzeniem Byłam tak zmęczona, że potrafiłam zrobić awanturę że klapka zostawił na mojej drodze łóżko-przewijak... i nie miałąm siły zapinać body na wszystkie trzy zatrzaski, więc zapinałam na jeden [/QUOT
oczywiście że nie z pierwszym staralismy sie 10 miesiecy a teraz dopiero jeden cykl ale mam nadzieje ze nie bedzie to trwało tak długo i jeśli w najblizszych dwóch cyklach nie zajde w ciaze to nie bede dłuzej czekac tylko zaczne brac cloWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:43
-
Wszechmiła, uśmiałam się z Twojego postu, ale ja byłam w podobnym stanie, jak Zosia miala 2 m-ce:)Teraz przechodzi bunt 2-latka i też nie jest łatwo. Ale to co innego. Co do obaw czy damy sobie radę, to oprócz tych finansowych, to się boję że dwójki nie ogarnę, ale zdaje sobie sprawę też , że przecież nie ja pierwsza....Ale ja mam skłonności do zamartwiania się wy wyrost..Jeśli chodzi o temat szczypania sutków, to owszem, mi osobiście lekarz kazał właśnie to robić żeby akcja porodowa rozhulała się na dobre:)Meridess
-
Dasz radę, dzieci szybko rosną i pieluchy szybko odchodzą. Poza tym zawsze możesz wypróbować wychowanie bezpieluchowe autentycznie coś takiego jest http://dziecisawazne.pl/naturalna-higiena-niemowlat-czyli-dziecko-bez-pieluchy/
Poza tym nie wiem jak wasze dzieci, ale ja nastawiłam się że będziemy mieć małego diabełka, który będzie darł się godzinami a tymczasem trafił nam się aniołek. A może nastawiłam się tak źle, że skoro nie spełniły się przewidywania, to wydaje mi się że to aniołek?
Dzisiaj idę na analizę pierwiastkową włosa. Od jakiegoś czasu szukałam sposobu na sprawdzenie jakie mam niedobory/nadmiary w organizmie. Można jeszcze pobrać krew na badanie poziomu witamin ale to chyba duuuużo upuszczonej krwi i majątek wydany w labolatorium. Są jakieś inne sposoby?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Anastazjaaa wrote:teraz liczę na lipcową dzidzię
Wszechmiła wrote:My staramy się drugi cykl, ale prawdę powiedziawszy mam zmniejszone szanse zajścia w ciążę póki karmię piersią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:49
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Witam Dziewczyny dawno mnie tu nie było ale mieliśmy trochę problemów. Mąż złamał nogę mnie dopadła grypa , a teraz jeszcze córcia znowu chora. Dziś dostałam @ bo ostatni cykl darowaliśmy sobie ze względu na grypę . Mam nadzieję że teraz nam się uda i doczekam się tych dwóch kresek na teście .Pozdrawiam