Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja dołączę, jako nowa użytkowniczka w sumie.
Mamy dwie córy, z 4.2011 i 4.2013. Marzy mi się trzecie do kompletu- nie zabezpieczam się od lutego b.r. i póki co nic. Mam długie cykle, z późną owulacją lub w ogóle bezowulacyjne. Pierwsza ciąża chyba na zasadzie szczęśliwego trafu, druga z cyklu stymulowanego Clo. Teraz też pierwszy Cykl z Clo... I czekam... -
hej dziewczyny co tam u Was?ja po wizycie u lekarza wszystko w porządku serduszko bije dzieciątko się rozwija:) trzymam za Was wszystkie kciuki
Anastazja nie uciekaj z wątku ja zaglądam do Was i sprawdzam co się dziejęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ja się przeziębiłam i jakoś nic mi się nie chce... Do tego nie mam jak testów owulacyjnych robić o jednakowej porze... Gdyby z rana można było, to spoko, a to w ciągu dnia i jakoś lipnie mi wychodzi ;/syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja drugi dzień mierzę temperaturę i wygląda to dobrze, chociaż dzisiaj przed zmierzeniem chyba nie przespałam tej minimalnej godziny... Ania dała czadu w nocy, pobudki co pół godziny. Mimo wszystko wygląda na wyspaną, tylko czemu ja nie jestem wyspana?Mama Ani (2014) i Ewy (2015)
-
Cześć, ja czekam na zakupy. Odkąd odkryłam zakupy z dostawą do domu to wychodzę do spożywczego tylko po drobne rzeczy.
Chyba jutro zacznę robić testy owulacyjne, bo spodziewam się owu za 4 dni. A tego nie można przegapić
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Poważnie przed testem nie można 2h pić? Ja z gorączką, to jak nie pić... phi...
U nas ciężka noc - ja chora, a dzieć charczący... Co 1,5h się budził...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.