Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:Wiesz co kochana leczenie pytasz?tzn ogólnie mąż bierze witaminy ...
Anastazja powiedz mi, ty sie starasz od kiedy?
A tak a propos plci to naprawde jest mi to obojetne najwazniejsze co by zdrowe bylo!i mowie to z pelnym przekonaniem.Dziecko to dar od Boga!
no to chochana zaciskam mocno kciuki aby leki pomogły
u mnie co do płci jest identycznie, mam już synka ale co będzie to będzie zupełnie mi obojętnie, oby już tylko było
ja staram się od lutego, w lipcu zaszłam w ciążę ale niestety moje maleństwo nie dało sobie rady teraz czekam na pierwszą @ po poronieniu i zaczynam starania od nowa -
Anastazjaa kiedys dr mi mowil ze te ciaze po poronieniu moga nastapic szybciej niz normalnie,niby macica jest lepiejprzygotowana kobieta jest bardziej plodna moze zle to napisalam ale wiadomo o co chodzi :)takze kochana szanse masz wieksza tylko z ta psychika roznie bywa u kobiet... A synek twoj ile ma lat moja cora ma6 lat i tak bardzo chciAlaby miec ,,siostrzyczke,,
Jeju pisze z tel.i cuda mi tu wychodza
A wiesz co wyszlo o mojego męża jeszcze w badaniu nasienia?leukocyty i to 5mln gdzie norma jest 1 mln dostal na to antybiotyk niby ma pomoc.z tego co czytałam to te leukocyty tez obniżają parametry nasienia.
-
mój synol ma 6,5 roku i jak byłam w ciąży to powiedziałam już mu, poroniłam w 10 tygodniu i starsznie ciężko było mi wytłumaczyć na jego pytanie dlaczego dzidziuś umarł
z tą płodnością to moja prowadząca też mi to powiedziała więc mam nadzieję że zajdę w kolejną ciążę max do trzeciego miesiąca starań.
Dobrze że masz dobrego lekarza, teraz tylko leki, kontrolne badania i już niedługo będziecie się cieszyć z pozytywnego testu Mocno trzymam za to kciukiBATTINKA lubi tę wiadomość
-
My po pierwszym poronieniu odczekaliśmy rok. Różni lekarze mówili różne rzeczy, ale zastosowaliśmy się do rady żeby odczekać min 6 miesięcy a w rezultacie cały rok. Zaszłam w drugim cyklu starań. Po czym znowu poroniłam (dokładnie ten sam dzień tylko rok później...). Tym razem nie czekaliśmy ze staraniami, już w 2 albo 3 cyklu po poronieniu zaszłam w ciążę (pierwszy cykl starań). I mamy Anię. Poprostu wyszłam z założenia, że skoro ROK PRZYGOTOWAŃ nie przyniósł zamierzonego efektu i poroniłam, to nie mam na to wpływu i nie ma co zwlekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:03
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Dopiszę się do Was
Dopiero pół roku minęło od narodzin syna, ale na początek roku 2015, chciałabym być już w kolejnej tylko jak tu płodne określić, jak jeszcze okresu nie ma...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ty czekasz na @ a ja na owulację, która będzie ok. 7.10. Muszę kupić baterię do termometru i zacząć pomiary. Powinnam testować ok. 21.10 ale pewnie nie wytrzymam tak długo.
Może w listopadzie będziemy już w ciąży?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Cześć majamia! Mamy podobną sytuację, bo ja też mam niemowlaka, przy którym przespane 3h to rzadkość Też wspieram się testami owu.
Widzę, że jakoś zgasła nam konwersacja, pewnie po weekendzie temat wróci. Ja musiałam oddać komputer do serwisu, więc przez kilka dni będę mało tu zaglądać.Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Wszechmiła wrote:Ty czekasz na @ a ja na owulację, która będzie ok. 7.10. Muszę kupić baterię do termometru i zacząć pomiary. Powinnam testować ok. 21.10 ale pewnie nie wytrzymam tak długo.
Może w listopadzie będziemy już w ciąży? -
Ooo to może już już będzie ciążą
Ja chcę jeszcze dwójkę dzieci więc im szybciej tym lepiej, ale mimo wszystko po Nowym Roku starania.
Miłego popołudniasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.