Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa Kochana wszystko będzie ok jak nie teraz to później tak ma być, ja wiem że czekamy na te upragnione dwie kreski, za jakiś czas wszystkie ich do czekamy:)), mamy i tak ogromne szczęście że każda z nas ma już swoje upragnione dziecko. Ja sobie odpuściłam w tym miesiącu i postawiłam wszystko na jedną karte kochałam się tylko w owulacje i to jeszcze wieczorem zaufałam instynktowi nie kalendarzowi i mam ogromne przeczucia że się udało,wszystko okaże się w poniedziałek bo obiecałam sobie że nie zrobie wcześniej testów(nie będe kupowała jak zawsze po kilka i robiła dzień po dniu mająć nadzieje że wyjdzie pozytywnie), w poniedziałek wszystko powinno być już jasne.Jeśli się uda to będe najszczęsliwszą osobą na świecie a jeśli nie to jest przecież następnym cykl i obiecuję że nie odpuszczę .Pozdrawiam Was serdecznie buzka.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Robiąc testy owulacyjne łatwiej jest mi zidentyfikować skok temperatury związany z owulacją, bo staramy się o synka tym razem Jednak robiąc same testy nie ma pewności, że pęcherzyk pękł, tylko podwyższone temperatury to potwierdzą.
W aptekach są drogie, jedno opakowanie (5 szt) to koszt ok. 20 zł. Ja kupiłam drugi raz na Allegro - 30 szt owu + 5 szt ciążowych za 22zł (już z przesyłką). Są w postaci pasków, które zanurza się w próbce moczu. Nie wiem skąd taka niska cena, ale z moich obserwacji wynika, że działają. Ciążowe też, bo w ciąży nadal nie jestemMama Ani (2014) i Ewy (2015) -
dziewczyny głowa do góry ja sie staram juz z mezem o rodzestwo dla syna juz 2 lata i nadal nic a wszystko z nami ok.głowy do góry z pewnoscia kazda z nas bedzie miałam ta upragniona swoja fasolke i pewnie w niespodziewanym momecie zycze wam wszystkim powodzenia :*
Wszechmiła, Anastazjaaa, Beata83 lubią tę wiadomość
-
Och Beata, uda się na pewno.
Macie jakieś plany na długi weekend? My się wybieramy w Bieszczady. Jest duża szansa, że akurat wtedy wypadnie u mnie owulacja Mam nadzieję, że z wyjazdu wrócimy już we czwórkę.Tinuviel lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Hej dziewczyny!
Tak was podczytuję i chciałam zapytać czy mogę dołączyć do waszego grona staraczek?
Mam już córcię 5-letnią, która namiętnie przypomina mi, że wszyscy mają rodzeństwo tylko nie ona
Więc poczyniłam starania od sierpnia ale jak na razie kicha
Tak to juz jest, jak się chce to nie wychodzi.
To dopiero 3 cykl, ale jak człowiek juz się nastawi, to ciężko przełknąć porażkę kiedy przychodzi @
Wierzę, że w grupie siła i ten czas starań łagodnie minie jak człowiek podzieli się tym co mu leży na wątrobie, wyżali, bo kto inny nas tak zrozumie jak nie my same?Wszechmiła, Tinuviel lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć
Chciałam się pochwalić, że tydzień temu ujrzałam II kreski i mój synek zostanie w lipcu starszym bratem Udało się w 8 cs
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki <kciuki>Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:01
Flexi lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
dawno mnie nie bylo. od ielam sie od forum na chwile, by nabrac dystansu. wmawialam sobie, ze luz blues a jednak nie do konca. jestem wlasnie duzo przed owulka, moze nawet dzis wystapi takze do pracy rodacy.
Dziewczyny, juz jedno malenstwo nam sie udalo stworzyc to i z drugim sie uda. U mnie teraz juz 11cs.