Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane podpowiedzcie mi proszę czy to są bardzo złe wyniki: (3dc) LH 6mUI/ML
FSH 5.22 mUI/ml czyli ich stosunek do siebie to 1,14, dalej estradiol 59.84 pg/ml norma w tej fazie to 19.5-144.2 , testosteron 81.77 gdzie norma do 14-76...czy przez ten testosteron mogę zapomnieć o ciąży??? dodam że od tego cyklu po @ zaczęłam brać bromergon pół tabletki na noc...ręsztę badań bedę robić w kolejnych dniach cyklu ale dręczy mnie ten testosteron
-
Hej Anastazja co tam u Ciebie kochana?
Ja nadal czekam na męża mial byc w listopadzie ale jednak bedzie w polowie grudnia ( ach...tyle cykli nam uciekło...szlag by trafił...
Kupilam teraz ziółka Ojca Sroki 3...zobaczymy dopiero zaczne od tego cyklu brac co bedzie....
Pozdrawiam! -
Ja jestem w kompletnej rozsypce emocjonalnej, przeszła już mi złość teraz mam Etapm zrezygnowania, wydaje mi się ze nigdy nie doczekam się drugiego dziecka.
@ w tym cyklu była tak skapa jakby wcale jej nie było... Więc raczej znów się nie udało....
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi ci być ciężko tracić cykle w związku iż męża obecnie nie ma tak więc tule mocno i wspieram z całych sił -
Anastazjaaa wrote:Ja jestem w kompletnej rozsypce emocjonalnej, przeszła już mi złość teraz mam Etapm zrezygnowania, wydaje mi się ze nigdy nie doczekam się drugiego dziecka.
@ w tym cyklu była tak skapa jakby wcale jej nie było... Więc raczej znów się nie udało....
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi ci być ciężko tracić cykle w związku iż męża obecnie nie ma tak więc tule mocno i wspieram z całych sił
jak byla skapa to zawsze jest szansa... hm?
a ja po owulacji, ciut podekscytowana bo to pierszy tak naprawde cykl ktory sledze z ovufriend... pewnie sie dowiem za ok dwa tyg czy sie udalo a tymczasem cora ma mnostwo prob przed pokazem na Swieta
-
nick nieaktualnyJa się staram już 1,5 roku o drugie dziecko.
Zaczynałam starania z moją przyjaciółką, ona ma już 10 miesięczną córę.
Wiem, że to nie wyścigi, na każdego przyjdzie pora, bardzo ciesze się jej szczęściem, ma wspaniałą córeczkę.
Ale ja też bym już chciała w międzyczasie z 10 koleżanek już zaszło, większość już urodziła.
Tak mi cholernie smutno, że się nie udaje
Wczoraj oglądałam album z fotkami ciążowymi i jak moje dziecko było takie malusie. Ależ się rozmarzyłam...
Też po tylu cyklach bezowocnych znam swój organizm i chyba znowu się nie udało te same objawy @ co do dnia wręcz... -
nick nieaktualnyAnastazja- nie wiem gdzie mieszkasz, ale domyślam się, że masz ciężki dostęp do badań?
W Polsce na NFZ można narzekać, ale jednak dostęp do badań czy to na fundusz czy prywatnie jest dosyć łatwy. Mieszkając choćby w UK jest to chyba skomplikowane.
Także dodatkowe kłody pod nogi w postaci ograniczonych badań
Ja już nawet nie umiem sobie wyobrazić, że mogę być w ciąży. Po tylu miesiącach starań to jest dla mnie jakaś abstrakcja ;/ chyba nie uwierzę jak już kiedyś zajdę... -
Cześć Dziewczyny kurczue czuje że znowu sie nie udało ,zero obiawów a wdodatku jestem przeziębiona.Zaczyna mnie już to wzystko męczyć. Chyba sobie kupię babycomp.Wogóle teraz wszystko miałam porzestawiane planowo owulacja powinna nastąpić 18.11- a testy wykazały mi już w 14.11 dwie kreski 15.11 dwie mocne kreski a w poniedziałek już tylko małowidoczną kreske a przytulanko bylo dopiero w niedziele rano.Anastazjaaa Kochana mam nadzieję że udało Ci się w tym cyklu, Kochane trzymam kciuki za wszystkie bo mamy tutaj ostatnio zastój z tymi dwoma kreseczkami i może dlatego jesteśmy takie zrezygnowane ,mam nadzieję że w tym cyklu ktorejś się uda i my którmym się nie udalo będziemy pełne wiary że i nam się uda ,pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki .
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z kolei mam pełno objawów ciążowych. Oczywiście to u mnie zawsze zwiastuje okres.
Kiedyś jakaś dziewczyna tutaj napisała, że ona ma zawsze przed @ objawy ciąży i czeka po prostu na jakiś ekstra objaw albo na ich brak.
Ja też tak muszę. Bo póki co to cykl wygląda identycznie jak 17 pozostałych. Odczuwam to samo, stały scenariusz