Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, młody chory byłam rano u kekarza, przepisał paracetamol i kazał zaprowadzić dziecko do szkoły , na dworze mróz brrr i nic się nie chce.... Od trzech dni nie mogę spać w nocy i później w dzień boli głowa..... Chyba zaczynam się stresować, dziwne bo przecież i tak się nie udało, wiem to, czuje to to skąd ten stres?
beti34 lubi tę wiadomość
-
Witam Anastazjaaa a może się udało, ale byś nam wszystkim zrobiła piękny prezent na mikołajki nawet nie wiesz jak Ci kibicuję , bo mamy tutaj zastój ostatnią osobą której się udało to była mama hanii ,ciekawe co tam słychać u niej i dzidziuśia.Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrowka dla małego i Ciebie.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kurcze no ciężki orzech do zgryzienia masz zastanawiajać się testować a może nie ,znając życie to ja bym zatestowałam i zatestuję tylko że dwa dni później wiedząc że się nie udało ale nic nie poradzę ach ta moja ciekawość, pozdrawiam
-
Witajcie czy mogę dołączyć do Waszego grona, od jakiegoś czasu czynimy starania nad rodzeństwem dla naszej 9,5 letniej córeczki, póki co marny skutek tych starań.
beti34 lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Fajnie ze jest takie miejsce gdzie mozna pogadac:) super ze kazda z nas ma juz swoje dzieciatka:) ja wlasnie jestem na koncowce cyklu jak sie zakonczy zobaczymy. Wielkich nadziei nie mam bo byl jakis sfiksowany i such:/ ale czas pokaze:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualny
-
Beti34 różnica wieku trochę będzie, ale to nic. Sama mam rodzeństwo dużo starsze i wszystko się wyrównuje w późniejszym czasie:)
Anastazjaaa szybkiego powrotu do zdrowia dla synka:* Moja córa też teraz chora, przechodzi zapalenie krtani Wiesz a może ten ból głowy to z innej przyczynyAnastazjaaa, beti34 lubią tę wiadomość
Taka pogoda u mnie też oby do wiosny Ja jutro nie testuję jednak, dostałam dziś plamień więc po zawodach w tym cyklu, tylko czekam aż się rozkręci @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 15:17
Anastazjaaa ja Ci mówię że Ci się udało ,jak zobaczyłam Twój wykres to teraz już jestem pewna trzymam mocno kciuki, od następnego cyklu wracam do wykresu.Kochana nic tylko bedziemy jutro świętować buziaki.Asienkaa wiesz święta tuż tuż więc wszystko jest możliwe ,ja też wiem że mam stracony cykl z mojej winny ale i tak postanowiłam zrobić sobie test w sobote ,pozdrawiam
Aasienkaa lubi tę wiadomość
-
Beata83 dobrze prawi Anastazjaaa masz ładny wykresik:) Jak zatestujesz daj znać, ja jak dostanę @ a Ty wstawisz zieloną kropeczkę to ja póki jeszcze mogę wypiję Twoje zdrówko Buziaczki trzymam mocno kciuki
Anastazjaaa, Beata83 lubią tę wiadomość
Witam kochane, ja już po pracy ufff oficjalnie zaczęłam weekend.
Poranny test o czułości 10 pokazal piękna tłusta ale tylko jedna kreseczke, tak więc dziś odstawiam lutke i czekam na @
Czy mi przykro, tak.
Ale trochę się tego spodziewałam, wiec nie ma rozpaczy, a złość była tydzień temy gdy zaczęłam odczuwać ze się nie udało, okazało się ze bardzo dobrze znam moje ciało i następnym razem musze wieżyc moim przeczuciom.
Zakupiłam juz inofem i pełna nadzieji walczę o mojego wrześniowego dzidziusia.
Przepraszam za dubel na różnych tematach ale co mam pisać
Dziękuję wszystkim ovufriendka które we mnie wierzyły i trzymały kciuki.
-
Nie martw się Anastazjaaa będzie dobrze. Ja też walczę o wrześniowego dzidziusia. Damy radę!!! Uda się na pewno !!! Bo jak nie my to kto ?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny