Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie u mnie plamienia cd więc tylko czekam aż przyjdzie na dobre @ nie boli mnie nic, nawet głowa, nie czuję tego co czułam przez wiele miesięcy, może moje hormony w końcu się uspokoiły. Zawsze chodziłam po ścianie na kilka dni przed @ a teraz nic:) Kochane wkraczamy w magiczny czas świąt i cudów w to chcę wierzyćcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
A mnie tempka przestawila owulacje. Nie wiem czy ma to super znczenie, dzis i wczorej chodze i rzygam.
@ za 8 dni...
to pierwszy cylk z ovu... cala jestem ciekawa.
Wymyslilam sobie ze nic nie powiem mezowi gdybym byla w ciazy a pod choinke dostanie malutkie buciki - tak sobie wymarzylam
bosa lubi tę wiadomość
-
Tinuviel wrote:A mnie tempka przestawila owulacje. Nie wiem czy ma to super znczenie, dzis i wczorej chodze i rzygam.
@ za 8 dni...
to pierwszy cylk z ovu... cala jestem ciekawa.
Wymyslilam sobie ze nic nie powiem mezowi gdybym byla w ciazy a pod choinke dostanie malutkie buciki - tak sobie wymarzylam
Super pomysł. Trzymam kciuki
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hej dziewczyny zrobiłam dzis test - negatywny okresu dalej nie ma , boli mnie strasznie lewy jajnik nie wiem co myśleć - zawsze miałam cykle 25-26 dni , wykres pokazuje ze powinnam dostać jutro ale nigdy nie miałam takich cykli co myslicie ???
Moze pojade na bete w poniedzialek , może za wczesnie na test nie wiem ???
Czuję się dziwnie plecy mnie bolą - pewnie się wkręcam hmmmm
-
Anastazjaaa pnij się Kochana w górę ze swoja temp aż się zazieleni. Ja dziś @ dostałam:( troszkę mi smutno, ale tylko troszkę wierzę że w końcu się uda Zaczynam 12 cscóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Mi też przykro ze @ do ciebie przyszła
Co do mojego wykresu to sama nie wiem co o nim myśleć, w sumie to nie wiem czy owulacja była jak wyznaczylo pierwszy czy drugi raz
Na szczęście przy drugim terminie tez pojawiło się serduszko wiec jest nadzieja.
Choć czuje się bardzo @
Także czas pokaże... -
Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie,nie to ze Ciebie nie chce tu..ale idz juz na fioletowa stronę:)a nam zostaw worek z wiruskami proszeeee:) a owulacja bez znaczenia kiedy byla bo slicznie serduszkowaliscie:) oby zakończyło sie zielono tego Ci życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 19:31
Anastazjaaa, Tinuviel lubią tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud