Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi szkoda wielka, że się nie udaje.
U mnie brak prób, bo i tak nie mogę teraz zajść w ciążę - w sierpniu na wesele wybywamy i nawet jakbym się miała nie bawić, to iść chcę. Więc starania muszę tak obliczyć, żeby dzieciątko było na połowę września i dalej.
A nadal brak u mnie owulacji, więc...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Anastazjaaa wrote:No i przyszła @ wiec walczę dalej
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Niech któraś wreszcie zajdzie w ciążę i da nam nadzieję!!! Tinuviel trzymam kciuki.
W tym cyklu dam z siebie wszystko, tak jak w poprzednich, jednak nie jestem optymistycznie nastawiona. Od dwóch dni boli mnie gardło, pewnie owulacja się przesunie. Miesiąc temu zaprzestałam ćwiczeń i od razu czuję się gorzej. I do tego grudzień - miesiąc w któym dwa razy zaszłam w ciążę, które potem poroniłam w lutym.
Beata83 - w tym miesiącu też będę testować koło Wigilii, obyśmy dopięły swegoBeata83 lubi tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Hej kobietki
Oczywiście ze się nie poddamy, co nas nie zabije to nas wzmocni
Tinuviel i jak u ciebie?
Dziś przyszedł do mnie inofen czyli zaczynam suplementacje.
Do tego magnez forte, kwasy omega 3 na endometrium, siemię i Wiesiolek na śluz, kwas foliowy z Wit d
Nazwijcie mnie wariatka ale jestem juz tak zdesperowana ze szokBeata83 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej kobietki
Oczywiście ze się nie poddamy, co nas nie zabije to nas wzmocni
Tinuviel i jak u ciebie?
Dziś przyszedł do mnie inofen czyli zaczynam suplementacje.
Do tego magnez forte, kwasy omega 3 na endometrium, siemię i Wiesiolek na śluz, kwas foliowy z Wit d
Nazwijcie mnie wariatka ale jestem juz tak zdesperowana ze szok
U mnie tez @ i bardzo intensywny tydzien w pracy.
Czuje sie wyprana
nie ma wiec odwortu walczymy dalej!
9 cykl czas zaczac, tylko skad wziac sily???
pozdrawiam! -
Tinuviel wrote:U mnie tez @ i bardzo intensywny tydzien w pracy.
Czuje sie wyprana
nie ma wiec odwortu walczymy dalej!
9 cykl czas zaczac, tylko skad wziac sily???
pozdrawiam!
Kurcze co za złą passa na naszym wątku....
Oby grudzień mimo zimna przyniósł wiele zieloności
Tez juz się zastanawiam skąd brać siły.... Przerobilam juz chyba wszystkie etapy... Od smutku poprzez rozpacz, zwątpienie, złość rezygnację frustrację po prostu przez te kilka miesięcy miałam cała gamme emocjonalnej tęczy -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja upadłam nie mam siły walczyc - chyba az tak bardzo chcę ze biore to do siebie za bardzo - mąż wiecznie po za domem cięzko nam uchwycic dzień owulacji:(
Choruje jeszcze na chorobe cronha - Leśniewskiego ( zapalenie jelita grubego) i z dnia na dzień mi jest cięzej jest mi zle!!!
tak bardzo bym chciała ale chyba odpuszczam co ma być to bedzie bo juz dość płaczu i nerwów....
Trzymam za Was kciuki laseczki mam nadzieje ze juz niedługo dowiem sie ze którejś z Was sie udało ... Buziaki -
kacha 32 wrote:Hej dziewczyny ja upadłam nie mam siły walczyc - chyba az tak bardzo chcę ze biore to do siebie za bardzo - mąż wiecznie po za domem cięzko nam uchwycic dzień owulacji:(
Choruje jeszcze na chorobe cronha - Leśniewskiego ( zapalenie jelita grubego) i z dnia na dzień mi jest cięzej jest mi zle!!!
tak bardzo bym chciała ale chyba odpuszczam co ma być to bedzie bo juz dość płaczu i nerwów....
Trzymam za Was kciuki laseczki mam nadzieje ze juz niedługo dowiem sie ze którejś z Was sie udało ... Buziaki
Ja tez mam game emocji, najforsze jest to ze osoby trzecie ktore nie mialy problemu z zajsciem uwazaja ze te wszystkie wkresy, notkatki ziola i tak dalej zakrawaja na obsesje... nie wiem juz sama, zaczelam yslec juz nawet o adopcji...kacha 32 lubi tę wiadomość
-
Dziekuję dziewczyny za wsparcie - cieszę się że mam Zuzke zaraz kończy 6 lat , jednak chęc posiadania kolejnego dziecka jest naprawdę ogromna , ale brak mi juz sił i tak jak mówiłam odpuszczam żyje teraz świętami i tym że wyjadę z rodziną . Co ma być to będzie - bo zauważyłam oznaki depresji i muszę sie podnieść i iść dalej ... może w moim przypadku Zuzka jest i bedzie jedynaczką ... nie bedę juz slepo dążyć , jesli sie uda to znaczy że tak musi byc jesli nie trudno czas się pogodzić...
Trzymam za Was kochane laseczki kciuki i mam nadzieję ze sie uda jak czytam te Wasze wpisy to mi oczy sie robią szklane każdy wpis każda z Was traktuję bardzo emocjonalnie i bardzo Was tulę.Buziaki