Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszechmiła wrote:Anastazja dopadłaś męża pomimo podróży? Mi się nie udało, więc czekam na okres...
małego mama wzięła do siebie bo stwierdziła że w trójkę się nie wyśpimy więc działaliśmy
ale brzuch pobolewa jak na @ więc nie nastawiam się zbytnio
mama hani lubi tę wiadomość
-
dynamiczna wrote:Hej dziewczynki jak miło że wątek trwa nadal . Zaglądam z fioletowej strony. Jeszcze nie dawno czekałam na czas kiedy będę mogła testować a teraz do porodu zostało mi 48 dni och jak ten czas leci
Trzymam za Was dziewczynki kciuki oby Wam się szybko udało przejść na fioletową stronę tam stworzona jest kontynuacja pod postacią Brzuszki na które czeka rodzeństwo
Szczególne pozdrowienia dla Ciebie Ana za Ciebie trzymam kciuki podwójne
POWODZENIA:)
ja za ciebie też trzymam podwójnie, w miarę możliwości lekkiego porodu
-
czesc kochane
u mnie niestety październik nie był szczesliwy, wczoraj zaczełam nowy cykl.
Trzymam kciuki za te ktore jeszcze nie testowały i za te, które testowały i się nie udało - nastepny miesiąc jest nasz
byłam zrobić dziś badania hormonów, mam nadzieję ze bedzie ok
-
nick nieaktualnya może któraś z Was mi podpowie, brałam przez tydzień luteinę, w niedzielę miałam odstawić co też uczyniłam, a @ jak nie było tak nie ma.... nie orientujecie się jak długo trzeba czekać na @ po luteinie? Gin mówił 2-3 dni, a tu tydzień minął i cisza ;-/
-
Anastazjaaa przeglądałam wykresy w galerii i wiele z tych zakończonych ciążą poprzedił spadek temperatury. DLatego ja miałam nadzieję do samego końca, chociaż wiedziałam że w tym miesiącu słabe szanse. Teraz mam @ i czekam na owulację, ale przy tych wydłużonych cyklach to miną wieki.
Skabarka ja nie orientuję się jak to jest z luteiną. Zrób może test ciążowyMama Ani (2014) i Ewy (2015) -
skabarka wrote:a może któraś z Was mi podpowie, brałam przez tydzień luteinę, w niedzielę miałam odstawić co też uczyniłam, a @ jak nie było tak nie ma.... nie orientujecie się jak długo trzeba czekać na @ po luteinie? Gin mówił 2-3 dni, a tu tydzień minął i cisza ;-/