Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:No właśnie nie miałam, tez jestem w szoku. No, ale właśnie z organizmem rożnie bywa, nie można przewidzieć jak zareaguje:( cholerstwo straszne;(
PS moja córcia to tez Zuzia;)
Anka, witaj w naszym gronie:)
My z tym imieniem to trafiliśmy w czasie, ze hej wybralismy je na rok przed jakimikolwiek staraniami zanim było ono tak popularne ;P
Teraz gdzie się nie pójdzie to min 2 inne dziewczynki to Zuzie -
Summerka wrote:Aprops, byłam dziś u koleżanki i mówiła, ze jej znajoma zaszła w ciąże karmiąc i nie dostała @ nawet, a będzie mama
Summerka lubi tę wiadomość
Justi2 -
Moja ciotka tak miała, każdy mówił co ona tak długo nie wraca do formy po ciazy, a ona już w drugiej była. Odziwo ona sama dowiedziała się w trzecim miesiącu bo poszła do gina czemu tak długo @ po porodzie nie dostaje
Summerka, klara_bella lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciała, żeby ciąża była, to nie będę zaskoczona zamiast owulacyjne testy, to raz na miesiąc robię ciążowe
Witam nowe staraniowe o rodzeństwo
Z imionami to różnie bywa - jak się podoba, to nawet jakby miało być setna osóbka o takim imieniu, to się da i koniec. Mój syn ma imię po moim dziadku. Córkę chcę nazwać Selena, ale kłócimy się z moim, bo on Julkę chce - a mnie się ono w ogóle nie podoba i nie chcę mieć kolejnej Julki w otoczeniu... Ja też chcę, żeby moja córka miała na S imię, bo ja mam imię na S. Byłoby trzecie pokolenie w linii żeńskiej z imieniem na S.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Ja bym chciała, żeby ciąża była, to nie będę zaskoczona zamiast owulacyjne testy, to raz na miesiąc robię ciążowe
Witam nowe staraniowe o rodzeństwo
Z imionami to różnie bywa - jak się podoba, to nawet jakby miało być setna osóbka o takim imieniu, to się da i koniec. Mój syn ma imię po moim dziadku. Córkę chcę nazwać Selena, ale kłócimy się z moim, bo on Julkę chce - a mnie się ono w ogóle nie podoba i nie chcę mieć kolejnej Julki w otoczeniu... Ja też chcę, żeby moja córka miała na S imię, bo ja mam imię na S. Byłoby trzecie pokolenie w linii żeńskiej z imieniem na S.
Z tym pomysłem na imię na literę S, to fajna sprawa my imię dobieraliśmy do nazwiska, bo mąż ma zagraniczne nazwisko, więc mało imion pasuje -
Justi2 wrote:no własnie często tak jest dziewczyny mysla że jak nie ma okresu to nie zajdą w ciążę nie wiem skąd to błędne przekonanie i potem są wpadki a przecież @ nie bierze się z nikąd:) najpierw owu musi być dlatego kochana nie znasz dnia ani godziny:) może już zaszłas...
Na pewno nie zaszłam, bo tez testuje co jakiś czas;)
-
rozowa_strzala wrote:Z tym pomysłem na imię na literę S, to fajna sprawa my imię dobieraliśmy do nazwiska, bo mąż ma zagraniczne nazwisko, więc mało imion pasuje
Ja niemężata, więc syn ma moje nazwisko. W razie czego po ślubie na tatusia się zmieni.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia nasza córa urodziła się przed ślubem (pobraliśmy się jak zuzka miała ponad 1,5 roku) i dostała nazwisko ojca
powiem wam dziewczyny, że odczuwam stres nad ranem miałam bardzo nieprzyjemny skurcz w podbrzuszu, od wczoraj bolą mnie plecy i generalnie czuję się słabo. Do tego mój termometr jest dziwny, bo rano było 34,8 a pozniej 35,6 -
szkoda że tych dni płodnych w miesiącu jest tak mało:/ już za parę dni muszę się z mężem zacząć bawić ciekawe czy się uda:) tylko nie wiem czy wogóle trafie w te płodne dni bo pierwszy cykl po odstawieniu miał 36 dni następny 34 trzeci 32 i bądz tu mądra:/ i tak sobie założyłam że ten będzie 30 dniowy:)Justi2
-
Jeśli dobrze pamiętam, to jeśli chce się obserwować, to cały cykl musi mieć mierzoną temperaturę w tym samym miejscu. Jeśli się zmienia w trakcie, to wyniki będą błędne.
Justi2 - a nie sprawdzasz w potencjalnych dniach owulacyjnymi testami?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualnyJa dziś odebrałam wyniki i są dobre. Niby fajnie ale nadal nie wiem czemu ciąży brak.
Prolaktyna 322, TSH 1,6 i FSH 9,1.
W czwartek badanie nasienia, ciekawa jestem jakie będą wyniki
Jak tylko skończy mi się okres idę na USG i zaczynam monitoring.
Termometr odpuszczam, chowam gdzieś głęboko, najchętniej bym go wyrzuciła ;/ -
majamia wrote:Jeśli dobrze pamiętam, to jeśli chce się obserwować, to cały cykl musi mieć mierzoną temperaturę w tym samym miejscu. Jeśli się zmienia w trakcie, to wyniki będą błędne.
Justi2 - a nie sprawdzasz w potencjalnych dniach owulacyjnymi testami?Justi2