Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
klara_bella wrote:Ja dziś odebrałam wyniki i są dobre. Niby fajnie ale nadal nie wiem czemu ciąży brak.
Prolaktyna 322, TSH 1,6 i FSH 9,1.
W czwartek badanie nasienia, ciekawa jestem jakie będą wyniki
Jak tylko skończy mi się okres idę na USG i zaczynam monitoring.
Termometr odpuszczam, chowam gdzieś głęboko, najchętniej bym go wyrzuciła ;/ -
Witam i ja
Pozwolę się przyłączyć.
Jestem mamą 5-letniego chłopca i niedawno dopiero dojrzałam, żeby nasz syn miał rodzeństwo. Lata lecą, a poza tym fajnie jest mieć kogoś...
Mam wiele obaw, bo nasze początki z maluchem nie były łatwe, z wielu powodów powiedziałabym, że były nawet chwilami bardzo trudne, ale mam nadzieję, że jednak będzie ok. Obecnie jestem w 7 tc.
Wszystkim starającym życzę powodzenia!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
.ona. wrote:Witam i ja
Pozwolę się przyłączyć.
Jestem mamą 5-letniego chłopca i niedawno dopiero dojrzałam, żeby nasz syn miał rodzeństwo. Lata lecą, a poza tym fajnie jest mieć kogoś...
Mam wiele obaw, bo nasze początki z maluchem nie były łatwe, z wielu powodów powiedziałabym, że były nawet chwilami bardzo trudne, ale mam nadzieję, że jednak będzie ok. Obecnie jestem w 7 tc.
Wszystkim starającym życzę powodzenia!
Witaj, gratulacje z okazji ciąży;) a długo staraliście sie o rodzeństwo?
Kurde, dziś nad ranem obudził mnie ból brzucha jak ja @, myśle- super, będzie @, będzie kulka, a tu d**a, fałszywy alarm:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 07:27
-
Summerka wrote:Witaj, gratulacje z okazji ciąży;) a długo staraliście sie o rodzeństwo?
Kurde, dziś nad ranem obudził mnie ból brzucha jak ja @, myśle- super, będzie @, będzie kulka, a tu d**a, fałszywy alarm:(
Udało się w drugim cyklu.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ale fajnie, że tak szybko się udało
Jak zaczęłam przerwy dłuższe robić w karmieniu, to też chyba po tygodniu od przerw, brzuch jak na @ bolał. Ale nic nie maa już 20dni przerw robię...
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
wczoraj ta TVP2 oglądałam fajny dokument o małżeństwach starających się o dziecko ale już z pomocą medycznę i doła załapałam bo parka po inseminacji dokładnie w dniu owulacji i się nie udało tzn wstępnie się udało ale ciąża biochemiczna... i jak tu w naturę wierzyć... ale gadam głupoty powiecie bo przecież mam dzieci ale tak jakos mnie naszło...Justi2
-
A ja doszłam do wniosku ze za mocno chcę
mam wybrane imiona, wózek który mi się podoba. Łóżeczko,butelki itp. .... Wiem co kupie..... W gazetkach szukam promocji na ciuszki i sobie oglądam i marze.... Chyba psychika mi się zblokowala....
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Justi2 wrote:wogóle doszłam do wniosku że ja się chyba za mało staram:)jak teraz się nie uda to zajadę męża na śmierć
codziennie będą starania albo ewentualnie co drugi:) tylko czy ja to wytrzymam:))
Justi też tak próbowałam codziennie ale po dwóch dniach ten seks wcale fajny nie byl...ot dla jednego tylko.
To jest przykre jak wyglądają te starania nierazwiem bo sama testowalam.
-
BATTINKA wrote:Justi też tak próbowałam codziennie ale po dwóch dniach ten seks wcale fajny nie byl...ot dla jednego tylko.
To jest przykre jak wyglądają te starania nierazwiem bo sama testowalam.
BATTINKA lubi tę wiadomość
Justi2