Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Bo prawie wszystkie dziewczyny zaciążyły;) zostałam ja i majamia, ale my sie "nie liczymy", bo karmimy bobasy cycem i nie mamy @ justi cis mało sie udziela ostatnio, a reszta dziewczyn na innych wątkach;(
Zapomniałas o mnie.
Czuję, ze będę zamykała wątek -
nick nieaktualnyCześć
Mogę do Was dołączyć? Właśnie dostałam delikatny ochrzan, że powielam wątki ale Was po prostu nie zauważyłam sorry... Postaram się wszystko przeczytać i nadrobić zaległości.
Mam 33 lata i staramy się o drugiego szkraba. Nie wychodziło nam pół roku po czym udało się, ale krótko się cieszyliśmy, wszystko się źle skończyło już pod koniec 5tc. Teraz dojrzeliśmy, żeby iść się porządnie przebadać do kliniki bo do tej pory to wszystko działo się bardzo chaotycznie. -
Nawet jak zajdziemy to miło by było na wątku się nadal spotykać a dziewczyny tak uciekają od razu... ja jestem zdania że ty summerka jestes w najlepszej sytuacji kochana bo to że dostaniesz @ jest pewniakiem i może zajdziesz już w pierwszych cyklach bo dlaczego by nie jak wszystko ok było:) a my mamy @ co miesiąc i nic z tego nie wynika...Justi2
-
kubusiowa wrote:Synek począł się z przytulania w 12dc. Nie wiem jaki był wtedy długi cykl, bo zamienił się w ciążowy, więc trudno orzec, czy była wczesniejsza owu.Obecnie w poprzednim cyklu przytulanie 9,10,12dc i nic. W tym 13dc- wygląda,że owu dzień wcześniej niż poprzednio-wiec sprawdzimy empirycznie, czy mylę się ja czy OvuFriend z wyznaczeniem terminu owulacji ;)Okres przyjdzie-moja racja, nie przyjdzie- OvuF bedzie moim osobistym doradcą płodniści;)Justi2
-
Summerka wrote:Bo prawie wszystkie dziewczyny zaciążyły;) zostałam ja i majamia, ale my sie "nie liczymy", bo karmimy bobasy cycem i nie mamy @ justi cis mało sie udziela ostatnio, a reszta dziewczyn na innych wątkach;(
Summerka lubi tę wiadomość
Justi2 -
Justi2 wrote:Nawet jak zajdziemy to miło by było na wątku się nadal spotykać a dziewczyny tak uciekają od razu... ja jestem zdania że ty summerka jestes w najlepszej sytuacji kochana bo to że dostaniesz @ jest pewniakiem i może zajdziesz już w pierwszych cyklach bo dlaczego by nie jak wszystko ok było:) a my mamy @ co miesiąc i nic z tego nie wynika...
Dzięki Kochana, tylko kiedy to nastąpi? -
Justi2, a ile jesteś już po odstawieniu anty? Bo cykle mogą się normować nawet do 2 lat... zależy jak długo brałaś.
A swoją drogą może 31-16 dni, to Twoja nowa norma..."Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Gianna wrote:Justi2, a ile jesteś już po odstawieniu anty? Bo cykle mogą się normować nawet do 2 lat... zależy jak długo brałaś.
A swoją drogą może 31-16 dni, to Twoja nowa norma...
summerka dałas mi przyzwolenie na pisanie głupot to piszę bo raczej powyższy tekst do zamądrych nie należy;)) to tak zwane"powiedziała co wiedziała"Justi2 -
Justi2 zgadza się marzy nam się kolejny maluszek:-) tylko są w moim otoczeniu osoby które chca mnie zniechecić do tego,jest to przykre jak słyszę teksty typu,,po co ci tyle dzieci,kto w tych czasach ma tyle dzieci,nie za duzo???''itp.
-
nick nieaktualny
-
nusia*r wrote:Justi2 zgadza się marzy nam się kolejny maluszek:-) tylko są w moim otoczeniu osoby które chca mnie zniechecić do tego,jest to przykre jak słyszę teksty typu,,po co ci tyle dzieci,kto w tych czasach ma tyle dzieci,nie za duzo???''itp.
Summerka lubi tę wiadomość
-
nusia*r wrote:Justi2 zgadza się marzy nam się kolejny maluszek:-) tylko są w moim otoczeniu osoby które chca mnie zniechecić do tego,jest to przykre jak słyszę teksty typu,,po co ci tyle dzieci,kto w tych czasach ma tyle dzieci,nie za duzo???''itp.
nusia*r lubi tę wiadomość
Justi2