Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Każdy ma takie imię, które mu się nie podoba, a dla innego jest najlepsze na świecie
Najlepiej popatrzeć na strony internetowe, gdzie są umieszczane maluszki z danych miast - nieraz się myśli, że jakieś imię nie jest nadawane, a tu niespodzianka
Patrzyłąm i wiedziałam, że Zuzia jest popularne, ale cóż mnie się podobało, a jak ma na imię Twój synek? -
Hanny wrote:summerka a odstawiasz już małą od piersi?
W poniedziałek mamy ostatnia szczepionkę, tj. 2. Dawka pneumokoki, wiec około piątku zaczynam powoli odstawiać, znaczy spróbuje i moze @ wróci, cholera, nigdy tak nie czekałam na @ jak teraz.
Dziewczęta trzymajcie kciukasy,bo w piątek ide do chirurga plastycznego i zobaczymy na kiedy wyznaczy termin operacji (zanim sie dam pociachac, chce zajść w ciąże, urodzić i odjarmic babla).
-
A nam się Ewelina podoba ;P dlatego właśnie między innymi wybraliśmy to imię bo jest ostatnio mało popularne ja też mam mało popularne imię i bardzo je lubię chociaż często byłam mylona przez nauczycieli i wywoływali z dziennika Mirosława Poloka zamiast Mirosławę Polak a moja córka drugie imię też ma oryginalne Letycja , zobaczymy co na to powie jak dorośnie ale jest przynajmniej szansa że nie będzie jedną z siedmiu Ewelin w klasie
Summerka lubi tę wiadomość