X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam kompleks nosa bo jest z garbem i długi ale z czasem go polubiłam wszystkie moje siostry taki mają ale cieszę się że córka ma nos po tacie

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    Ja też miałam kompleks nosa bo jest z garbem i długi ale z czasem go polubiłam wszystkie moje siostry taki mają ale cieszę się że córka ma nos po tacie

Ja niestety nie umiem;(no zobaczymy co lekarz powie jutro.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam małe cycki i to jest moja zmora miałam kiedys ochotę je powiększyć ale to byłoby sztuczne i wydaje mi się że cos co jest ładne ale sztuczne jest o wiele gorsze od tego co urodą nie grzeszy ale jest naturalne więc chce czy nie ja i moje cycki musimy chociaż udawać że się lubimy:) wleką się codziennie ze mną wszędzie więc muszę akceptować ich towarzystwo;) a do jako takiej ugody dochodzi między nami jak jestem w ciąży bo łaskawie stają się większe i produkują duuużo jedzonka:))) najważniejsze że są moje i mi niechcący nie pękną albo nie odpadną bo to jest dopiero przypał:)))

Summerka, mirka14 lubią tę wiadomość

Justi2
  • Hanny Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy ciąży urosną i będziesz zadowolona ;-)

Justi2 lubi tę wiadomość

relgh3718ljgdbrz.png
    2688bda2d7e2c5d0.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Ja niestety nie umiem;(no zobaczymy co lekarz powie jutro.
    summerka ja też mam kompleksy na punkcie nosa bo według mnie jest za długi i może nie wszyscy zwrócą na to uwagę ale jak byłam dzieckiem to zdarzały się takie przytyki czyli jednak cos jest na rzeczy:) ale powiem tobie że kiedys był to problem dla mnie ale teraz są inne problemy i to dużo ważniejsze mężowi się podobam a inni też na mnie spojrzą więc chyba nie jest tak żle;) szkoda mi kasy i zdrowia ale skoro te dwie kwestie przemyślałaś i nadal chcesz zabiegu to trzymam kciuki kochana:)

Justi2
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z Nas ma kompleksy, i każda chciałaby w sobie coś zmienić. Ale do tego trzeba jeszcze odwagi:-> Ja planuję zabieg usuwania pajączków, tylko nie wiem jeszcze kiedy. To ze względów estetycznych, ale też zdrowotnych...

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2 wrote:
    summerka ja też mam kompleksy na punkcie nosa bo według mnie jest za długi i może nie wszyscy zwrócą na to uwagę ale jak byłam dzieckiem to zdarzały się takie przytyki czyli jednak cos jest na rzeczy:) ale powiem tobie że kiedys był to problem dla mnie ale teraz są inne problemy i to dużo ważniejsze mężowi się podobam a inni też na mnie spojrzą więc chyba nie jest tak żle;) szkoda mi kasy i zdrowia ale skoro te dwie kwestie przemyślałaś i nadal chcesz zabiegu to trzymam kciuki kochana:)

Powiem Ci, ze jak mowię co chce zmienić, to wszyscy pukają sue w czoło (co jest nie tak z Twoim nosem?), ale ja po prostu wiem, ze muszę to zmienić w sobie. Zreszta to nie bedzie tak szybko, bo na sama konsultacje czekałam prawie dwa lata, a teraz na operacje kolejne 20 mcy;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi dobre wiesz ja gdzieś kiedyś przeczytałam że mały biust odmładza więc wiesz ;P

Justi2 lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • nusia*r Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    u mnie nadal nic cykl jest już na koncowce a tu @ nie widać
    jesli mialabym się pddać operacji to napewno zrobilabym poprawkę biustu marzy mi się jakiś maly rozmiar...

szczęśliwa mamusia 2 córeczek i synusia:-)
    a86747f5e11dbd826d9b978dfea4834a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam kobitą to trudno dogodzić:-P Jedne narzekają na za małe biusty, drugie na za duże:->

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę głupia jestem coraz bardziej się nakręcam na tą drugą ciążę chyba mam za dużo czasu, niech się już zrobi ładna pogoda to może jak zaczniemy częściej z domu wychodzić to wyluzuję

Summerka lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie opanowana jestem bo liczę że teraz się uda u mnie 13 dzień cyklu więc zaczyna się powoli czas działania;) ale jak przyjdzie @ to znowu się nakręcę wtedy jest dla mnie najgorszy czas mam doła i czuję że nie dam rady już dłużej i zeswiruje ale pózniej znowu następuje czas kiedy trzeba działać i jakos nadzieja odżywa:)

Justi2
  • nusia*r Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi w takim razie trzymam mocno kciuki za owocne staranka:-)

szczęśliwa mamusia 2 córeczek i synusia:-)
    a86747f5e11dbd826d9b978dfea4834a.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta;) no i byłam u tego chirurga, termin operacji za dwa lata. Teraz jeszcze bardziej nakręciłam sie, zeby teraz zajść w ciąże, ale kurde- brzuch mnie od dwoch dni w nocy masakrycznie boli jak na @, a tu doopa;( pocieszam sie, ze jesli za dwa tyg. Odstawię mała- moze wróci, tylko tez moze być tak, ze nie od razu - cholera...

EDIT: Justi, trzymam kciukasy.,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:15

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Cześć dziewczęta;) no i byłam u tego chirurga, termin operacji za dwa lata. Teraz jeszcze bardziej nakręciłam sie, zeby teraz zajść w ciąże, ale kurde- brzuch mnie od dwoch dni w nocy masakrycznie boli jak na @, a tu doopa;( pocieszam sie, ze jesli za dwa tyg. Odstawię mała- moze wróci, tylko tez moze być tak, ze nie od razu - cholera...

Dlugo musisz czekać na ta operację. Moja siostra co prawda miała mniejszy zabieg u chirurga plastycznego, ale miała to zrobione praktycznie od reki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:02

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No długo, ale zależało mi akurat na tej klinice i tym lekarzu, a tam na sama konsultacje czeka sie teraz 3 lata...szok .

Jak zapisałam sie na termin 2 lata temu to planowałam zajść w ciąże i urodzić i sie udało i teraz tez mam taki plan...:)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    No długo, ale zależało mi akurat na tej klinice i tym lekarzu, a tam na sama konsultacje czeka sie teraz 3 lata...szok .

Jak zapisałam sie na termin 2 lata temu to planowałam zajść w ciąże i urodzić i sie udało i teraz tez mam taki plan...:)
    A wiesz,że historia lubi się powtarzać:-) Ja pięć lat temu, w lutowym cyklu zaszłam w ciążę z córcia i mam cichą nadzieję ze moze teraz tez sie uda:->
    A co do operacji, to wiem ze siostra miala dwie; jedna na kasechorych,druga prywatnie. I wykonywal jej lekarz, który przyjmuje nie tylko u nas i ma calkiem niezle opinie...

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alem sobie abstynencji zrobiłam :P
    Hehe - baby i ich narzekanie na swój wygląd :P
    Ja bym nie miała pomysłu co zmienić :P cycki mi się powiększyły po ciąży, krytycznie na siebie patrzę w lustrze, ale się nie widzę cały czas, to nie ma problemu :P inni mają problem, jak im przeszkadza mój wygląd hahaha :D
    Jedynie, na czym musiała się skupić, to brzuch. Fałdki od zawsze, po ciąży trochę też. No, ale brzuch to samozaparciem i ćwiczeniami można zrobić ;)

U mnie wczoraj brązowe plamienie i mokrawo, jak na @. Dziś już po tym śladu nie ma. Jeah ;/ a dobiliśmy do 13h przerwy w karmieniu...

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie nie pocieszylas;( u mnie tez mokro, brzuch boli jak na @, a tu zonk. Zaraz zaraz, a moze u Ciebie to groszek i to plamiene implementacyjne;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się okaże gdzieś za dwa tygodnie :P ale wątpię ;)
    Przy pierwszej ciąży nie miałam implantacyjnego plamienia.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ