Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam małe cycki i to jest moja zmora miałam kiedys ochotę je powiększyć ale to byłoby sztuczne i wydaje mi się że cos co jest ładne ale sztuczne jest o wiele gorsze od tego co urodą nie grzeszy ale jest naturalne więc chce czy nie ja i moje cycki musimy chociaż udawać że się lubimy:) wleką się codziennie ze mną wszędzie więc muszę akceptować ich towarzystwo;) a do jako takiej ugody dochodzi między nami jak jestem w ciąży bo łaskawie stają się większe i produkują duuużo jedzonka:))) najważniejsze że są moje i mi niechcący nie pękną albo nie odpadną bo to jest dopiero przypał))
Summerka, mirka14 lubią tę wiadomość
Justi2 -
Summerka wrote:Ja niestety nie umiem;(no zobaczymy co lekarz powie jutro.Justi2
-
Justi2 wrote:summerka ja też mam kompleksy na punkcie nosa bo według mnie jest za długi i może nie wszyscy zwrócą na to uwagę ale jak byłam dzieckiem to zdarzały się takie przytyki czyli jednak cos jest na rzeczy:) ale powiem tobie że kiedys był to problem dla mnie ale teraz są inne problemy i to dużo ważniejsze mężowi się podobam a inni też na mnie spojrzą więc chyba nie jest tak żle;) szkoda mi kasy i zdrowia ale skoro te dwie kwestie przemyślałaś i nadal chcesz zabiegu to trzymam kciuki kochana:)
Powiem Ci, ze jak mowię co chce zmienić, to wszyscy pukają sue w czoło (co jest nie tak z Twoim nosem?), ale ja po prostu wiem, ze muszę to zmienić w sobie. Zreszta to nie bedzie tak szybko, bo na sama konsultacje czekałam prawie dwa lata, a teraz na operacje kolejne 20 mcy;( -
Ja na razie opanowana jestem bo liczę że teraz się uda u mnie 13 dzień cyklu więc zaczyna się powoli czas działania;) ale jak przyjdzie @ to znowu się nakręcę wtedy jest dla mnie najgorszy czas mam doła i czuję że nie dam rady już dłużej i zeswiruje ale pózniej znowu następuje czas kiedy trzeba działać i jakos nadzieja odżywa:)Justi2
-
Cześć dziewczęta;) no i byłam u tego chirurga, termin operacji za dwa lata. Teraz jeszcze bardziej nakręciłam sie, zeby teraz zajść w ciąże, ale kurde- brzuch mnie od dwoch dni w nocy masakrycznie boli jak na @, a tu doopa;( pocieszam sie, ze jesli za dwa tyg. Odstawię mała- moze wróci, tylko tez moze być tak, ze nie od razu - cholera...
EDIT: Justi, trzymam kciukasy.,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:15
-
Summerka wrote:Cześć dziewczęta;) no i byłam u tego chirurga, termin operacji za dwa lata. Teraz jeszcze bardziej nakręciłam sie, zeby teraz zajść w ciąże, ale kurde- brzuch mnie od dwoch dni w nocy masakrycznie boli jak na @, a tu doopa;( pocieszam sie, ze jesli za dwa tyg. Odstawię mała- moze wróci, tylko tez moze być tak, ze nie od razu - cholera...
Dlugo musisz czekać na ta operację. Moja siostra co prawda miała mniejszy zabieg u chirurga plastycznego, ale miała to zrobione praktycznie od reki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:02
-
Summerka wrote:No długo, ale zależało mi akurat na tej klinice i tym lekarzu, a tam na sama konsultacje czeka sie teraz 3 lata...szok .
Jak zapisałam sie na termin 2 lata temu to planowałam zajść w ciąże i urodzić i sie udało i teraz tez mam taki plan...
A co do operacji, to wiem ze siostra miala dwie; jedna na kasechorych,druga prywatnie. I wykonywal jej lekarz, który przyjmuje nie tylko u nas i ma calkiem niezle opinie... -
Alem sobie abstynencji zrobiłam
Hehe - baby i ich narzekanie na swój wygląd
Ja bym nie miała pomysłu co zmienić cycki mi się powiększyły po ciąży, krytycznie na siebie patrzę w lustrze, ale się nie widzę cały czas, to nie ma problemu inni mają problem, jak im przeszkadza mój wygląd hahaha
Jedynie, na czym musiała się skupić, to brzuch. Fałdki od zawsze, po ciąży trochę też. No, ale brzuch to samozaparciem i ćwiczeniami można zrobić
U mnie wczoraj brązowe plamienie i mokrawo, jak na @. Dziś już po tym śladu nie ma. Jeah ;/ a dobiliśmy do 13h przerwy w karmieniu...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.