Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie od tygodnia pojawiło się totalnie samodzielne chodzenie, więc zwalam ilości karmień na to, że to skok rozwojowy.
Chociaż kolejny negatywny test dołujesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia, szaleństwo z tymi karmieniami...
Nusia, planuje zacząć od NanPro 2 dla alergików, bo Zuzia ma skłonności po mnie.
Hanny, ja też czekam na ten okres, mamy dzieciaczki (zreszta Majamia, Mirka i Nusia też) w podobnym wieku, bo Zuzia właśnie 7 mcy skończyła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 15:47
-
nusia*r wrote:hej:-)
no nareszcie się wyspałam synek raz się obudził ale cycusia nie dostał pokręcił się,trochę pomarudził i poszedł dalej spać,cucusia mu dałam po 4 rano.
summerka no to jakiś plan masz oby tylko wypalił a jakie mleko będziesz podawala Zuzi?Jak wypali to @ pewnie niedlugo zawita no chyba że ovulka wystapi a Ty zafasolkujesz:-)
Justi z tymi zębami to same problemy i tyle kasy się wydaje szok,bykam z córkami u stomatologa gabinet prywatny ale ma umowe z Nfz ,babeczka obejrzala ząbki starsza ma zdrowe,młodsza ma próchnicę butelkową,dentystka zapytala czy dlugo ją karmilam butelką i pozwalalam zasypiać z buteklą ja na to że ona wcale z butelki nie piła tylko pierś,w nocy cycuś też byl podawany,o ząbki dbam sokow duzo nie piła,dentystka się zdziwila bo ponoc z mleka mamy prochnica się nie robi chociaż w mleku kobiecym też jest cukier,starsza byla na butelce i zeby zdrowe i gdzie tu logika...
justi jaki płyn kupiłaś jakiej pasty używacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 18:01
Justi2 -
Ja na szczęście mam koło domu przychodnię którą bardzo sobie chwalę jak Ewelina miała problemy kupkowe to wszystkie badania mieliśmy od ręki mają umowy podpisane z prywatnymi przychodniami specjalistycznymi także nawet usg brzuszka miałam robione od ręki
-
mirka14 wrote:Ja na szczęście mam koło domu przychodnię którą bardzo sobie chwalę jak Ewelina miała problemy kupkowe to wszystkie badania mieliśmy od ręki mają umowy podpisane z prywatnymi przychodniami specjalistycznymi także nawet usg brzuszka miałam robione od ręki
Widzę, ze problemy kupkowe to standard:(
PS Twoja córeczka ma na imie Ewelina, wow, teraz to rzadkie wsród małych dziewczynek;)
-
witam po w miarę przespanej nocce,u nas to juz standard że synek się w nocy budzi ale fajnie że nie marudził tylko szybko zasnął
mirka to masz szczęście z tą przychodnią inne powinny brać z niej przykład:-)
Wasze dzieci przechodziły kolkę? -
Summerka wrote:Wiem, wiem tylko ja mam tak na imie i nie cierpię tego imienia i wlasnie zauważyłam, ze ludzi nie dają go dzieciom, dlatego mnie zainteresowało;)
Najlepiej popatrzeć na strony internetowe, gdzie są umieszczane maluszki z danych miast - nieraz się myśli, że jakieś imię nie jest nadawane, a tu niespodziankasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nusia*r wrote:Anka zgadza się
a ja zastanawiam się czy @ przyjdzie już mi się włącza faza że niedługo dostane jak nie przyjdzie to pod koniec tyg zatestuje a co tam najwyżej zobacze 1 kreskę...