Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam co do gina iść, bo i tak usłyszę: 'odstawić'. A na razie się nie da odstawić... W nocy jak się budzi, to niczym uspokoić nie mogę - smoczek, woda... Więc dopóki nie oduczy się jeść w nocy, to do gina iść nie mogę na wywoływanie
A jeszcze zęby idą i pije tyle... Masakra...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Ja nie mam co do gina iść, bo i tak usłyszę: 'odstawić'. A na razie się nie da odstawić... W nocy jak się budzi, to niczym uspokoić nie mogę - smoczek, woda... Więc dopóki nie oduczy się jeść w nocy, to do gina iść nie mogę na wywoływanie
A jeszcze zęby idą i pije tyle... Masakra...
Tak se można z dzieckiem zaplanować, o! A Twój synek to juz roczek lada dzien?!
-
Mojemu wyszły dwa zęby w 10 miesiącu
Raczkował od 8 i zaraz jak zaczął raczkować, to od razu wstał i chodził przy czymś, teraz od kilku tygodni samodzielnie śmiga.
Siedział pod koniec 5 m-ca.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia wrote:Mojemu wyszły dwa zęby w 10 miesiącu
Raczkował od 8 i zaraz jak zaczął raczkować, to od razu wstał i chodził przy czymś, teraz od kilku tygodni samodzielnie śmiga.
Siedział pod koniec 5 m-ca.
No to masz oczy w tyłku jak łazi;) moja zaczęła siedzieć tez jakiś tak, dwa zeby wyszły jej z jakieś 3 tyg temu;) a teraz próbuje utrzymywać ciężar ciała na nogach jak próbuje sie ja posadzić
Nie cierpię szczepień...
-
Nam nie wolno było stawiać i musiałam niwelować próby postawienia go. Podcinałam mu nogi, jak tylko prostował nóżki i zamiast siadania, chciał stać.
Nie ma źle. My z osób chustujących żeby nie łaził, gdzie nie trzeba, to hop na plecach ląduje, albo w foteliku i coś ma do zabawy lub jedzenia (właśnie podłogi w pokojach pomyłam, a syn mi sajgon w kuchni zrobił, rozdrabniając płatki i rozsypując wokoło ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:09
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Anka83 wrote:Cześć dziewczynki:-) Zmieniając trochę temat:-> Znacie jakieś fajne miejsca nad jeziorkiem na pobyt wakacyjny z dzieckiem?:->
Będę wdzięczna za jakiekolwiek pomysły:-)Justi2 -
dzisiaj zaryzykowałam i kupiłam testy owulacyjne i przy moich nieregularnych cyklach akurat mi starczy bo mam 5 i od dzisiaj zaczęłam... druga kreska blada ale to nie test ciążowy żeby się cieszyć bo w tym wypadku to oznacza że nic z tego:/(chociaż to bez sensu powinno być jedna krecha albo dwie a nie takie tam posrednie) ale wracając do tematu to jeżeli mam cykle owulacyjne to w ciągu tych 5 dni test powinien to pokazac... no to juz cos się powinno w mojej sytuacji wyjasnic jeżeli oczywiscie wierzyć tym testom niby dokładność mają ponad 99,9%...Justi2
-
majamia wrote:Tylko zamiast się rozkrecać, to zakręca... Ehm... Może za szybko się cieszyłam?
Ale plamienie chyba tez sie liczy w tej sytuacji;)
Z innej beczki, Majamia szczepilas synka na ospę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:04
-
Nie szczepiłam. Na odrę będziemy do dwóch miesięcy się szczepić, ale na ospę nie wiem. To odpłatne, chyba, że się dziecię pośle do żłobka, wtedy darmowe.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.