Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to robimy listę testowań:
Paula90: 15 luty
Kasandra: 26-28 luty
Anastazjaaa: 18 marzec
dorocia2324: 28 luty, 3 marca
mama hani:
dynamiczna:
Elisse:
onabella:
marcik844:
Ulcio:Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 16:13
Anastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:nooo z tymi datami to zawsze +/- bo dzidzie zawsze same wybierają sobie dzionek
och może da ci posłuchać serduszka....
jakie to wspaniałe uczucie, USG.... ummmm rozmarzyłam się.....
oj też już się doczekac nie mogę tej wizyty... tylko pojadę na nią sama z córą bo mojego K nie będzie...
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ja raczej też na wizyty będę sama jeździła, mąż ciągle w pracy.... ale nie ważne samo życie...
i właśnie zastanawiam się co tiago będzie robił, czekał na poczekalni czy wejdzie ze mną czy co....
co będzie robiła w tym czasie twoja córcia? wejdzie z tobą? -
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:No to robimy listę testowań:
Paula90: 15 luty
Kasandra: 26-28 luty
Anastazjaaa: 18 marzec
dorocia2324: 28 luty, 3 marca
mama hani:
dynamiczna:
Elisse:
onabella:
marcik844:
Ulcio:
kochana ja jestem w 6 tygodniu ciąży
trzymam mocno mocno za WAS kciuki
przepraszam, że się nie odzywam ale dopadły mnie wymioty i mega mdłości więc ledwo żyjęAnastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKas jak analizujesz pod kątem testu owu to jakieś 20 godzin od pozytywnego występuje owulacja
jeśli patrzysz pod kątem śluzu to masz jeszcze rozciągliwy a owulacja dokonuje się albo w dniu szczytu śluzu albo do 3 dni
nie wiem jak z temperaturą bo owu może wystąpić w dniu spadku jak i do drugiego dnia po skoku
podsumowując mój wywód wg mnie jesteś przed owulacją będzie albo dziś albo jutro więc działaj -
U mnie masakra jakaś. Nie dość, że walczymy z tym złamanym obojczykiem synka to do tego boli mnie gardło i mam trochę ropy na migdałach. Pewnie znów zapalenie migdałów mnie dopadło i bez antybiotyku się nie obędzie. Do lekarza nie mogę się dodzwonić i owulki jeszcze brak
-
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:U mnie masakra jakaś. Nie dość, że walczymy z tym złamanym obojczykiem synka to do tego boli mnie gardło i mam trochę ropy na migdałach. Pewnie znów zapalenie migdałów mnie dopadło i bez antybiotyku się nie obędzie. Do lekarza nie mogę się dodzwonić i owulki jeszcze brak
biedaku póki nie masz lekarza to polecam na gardło envil on bardzo pomaga przy anginach -
witajcie dziewczyny,tez mnie trochę nie było,ale sie przez ten czas porobilo:)gratuluje zasianym fasolkom:)mmargi,ulcio,anka-a super ogromne gratulacje dla Was szczesciary:)ja powinnam dzis dostac@ ale poki co jej nie ma?nie robie testu bo poczekam jeszcze pare dni jak nie przyjdzie@ mam wrazenia ze moj okres po porodzie jeszcze sie nie wyregulowal...choc tak bardzo chcialabym byc w ciazy....nie wiem co robic?zrobilabym tsh ale czekam na rozwoj wydarzen...albo przyjdzie@ albo jestem w ciazy?moze dopiero wtedy zrobie tsh.To jak w loterii,jedna wielka niewiadoma:(
mmmargi24, anka_a lubią tę wiadomość
angel -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:ja raczej też na wizyty będę sama jeździła, mąż ciągle w pracy.... ale nie ważne samo życie...
i właśnie zastanawiam się co tiago będzie robił, czekał na poczekalni czy wejdzie ze mną czy co....
co będzie robiła w tym czasie twoja córcia? wejdzie z tobą?
jak byłam z ewcią w ciąży to przychodziło kilka kobietek z dziecmi więc i mnie to czeka , no pewnie ze mną wejdzie i tyle nie mam innego wyboru
-
Fajnie masz ale powiem szczerze, że mój to chyba nawet jakby miał możliwość to chyba by nie chciał...
w domu filmy z usg oglądał po kilka razy ale żeby iść ze mną to już nie...
był tylko raz na 3D i jak wyszliśmy to powiedział mi że nie mógł się doczekać końca bo gin dziwnie na niego patrzył.... eh cały on, ale i tak go kocham )