Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfiona83 wrote:Ulcio, myślę, że można mieć trochę wpływu
Jeśli Ci bardzo zależy, to skocz na forum babyboom, tam jest cały temat i duużo informacji jak można zwiększyć szanse na daną płeć!
czytałam, tyle że bardzo dużo opinii było, że mimo stosowania przepisów się nie udało zaplanować płci
-
Ja urodzilam synka jak mialam 29 lat wlasciwie rocznikowo to 30......
Takze nie ma co sie ociagac, tylko do roboty:-)
Ja bym chciala corcie ale jak patrze jakim slodziakiem jest mon synek to dochodze do wniosku, ze chlopczyk tez bylby ok:-) z reszta wydaje mi sie, ze rodzenstwo tej samej plci lepiej sie dogaduje...a Wy jak myslicie? -
Tam są też aktualne tabelki ze statystykami i ponoć przy spełnieniu większej ilości czynników (min. 5) było jednak więcej sukcesów Ja sobie zdaję sprawę, że nie ma gwarancji, ale wychodzę z założenia, że nie zaszkodzi spróbować (choć po 3 miesiącach starań mam już ciut mniej entuzjazmu niż na początku, szczególnie w kwestii diety)
-
Piszecie o plci to moze ja tez cos napisze, dla mnie jest to bez roznicy jak bylaby dziewczynka to super bo wszystko mam po Amelii a jak chlopczyk tez super bo mialabym parke po takim czasie staran to czlowiekowi bez roznicy oby sie poprostu udalo, ja juz w to powatpiewam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfiona83 wrote:Tam są też aktualne tabelki ze statystykami i ponoć przy spełnieniu większej ilości czynników (min. 5) było jednak więcej sukcesów Ja sobie zdaję sprawę, że nie ma gwarancji, ale wychodzę z założenia, że nie zaszkodzi spróbować (choć po 3 miesiącach starań mam już ciut mniej entuzjazmu niż na początku, szczególnie w kwestii diety)
a kogo byś chciała synka czy córeczkę ?
ja mam dwie dziewczynki jeśli chodzi o dogadywanie się to jest różnie bo to dwa różne charakterki hehe właśnie się kłócą !! -
Wiadomo, że zdrówko dziecka najważniejsze i co by się nie urodziło to będziemy baaardzo mocno kochać. A swoją drogą to tak sobie postanowiliśmy, że przy tym dziecku nie będziemy chcieli wiedzieć płci przed porodem. Będzie to dla nas taka miła niespodzianka
-
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:Wiadomo, że zdrówko dziecka najważniejsze i co by się nie urodziło to będziemy baaardzo mocno kochać. A swoją drogą to tak sobie postanowiliśmy, że przy tym dziecku nie będziemy chcieli wiedzieć płci przed porodem. Będzie to dla nas taka miła niespodzianka
Dorcia ja też mam taki plan tylko jestem mało cierpliwa
z obiema dziewczynkami chciałam wiedzieć od razu i moje przeczucia się nie sprawdziły dwa razy myślałam że chłopak -
nick nieaktualny