Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:U mnie od jutra pierwszy dzień pudełek. Ja jestem wybredna w jedzeniu, mam nadzieję, że nawet jeśli będzie coś, czego nie lubię, to ze smakiem zjem. 😵💫03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Powiem Ci, że ja też jestem wybredna. Ale jak byliśmy przez miesiąc na pudełkach, to dosłownie z 5 wyrzuciłam bo było coś totalnie nie w moim guście
-
Dziewczyny, robilyscie może badania na APS i na wrodzoną Trombofilie w diagnostyce? Ile czekałyście na wynik?
W ogóle jestem ciekawa kiedy mój wspaniały humor i nastrój się zepsuje. Czuje, że to nastąpi jutro jak wrócę do pracy 🙉. Nie mam siły do tego miejsca 😂. -
Lia. wrote:Roszpunka, to Twój pierwszy dzień w pracy po poronieniu? Jak się trzymałaś, nie było głupich pytań? Pewnie wśród dzieci szybko zapomina się o kłopotach 😊
Tak, to byl mój pierwszy dzień pracy po poronieniu. Nie było głupich pytań, nie było współczujących spojrzeń. Większość dziewczyn mnie uściskała ze słowami, ze cieszą się, że wróciłam i ze jestem taka uśmiechnięta. Dwie koleżanki mnie uściskały i powiedziały, że im przykro, że tak się stało i czy mogą jakoś pomóc. Mówiły że bały się pisać i dzwonić.
Jedno z dzieci tylko podeszło i spytało, czy ja byłam w ciąży. Zapytałam skąd ma taką informację. Mama powiedziała, a mama ma zawsze rację. No to pytam skąd mama takie coś wie, bo nieladnie o kimś mówić i do tego nieprawdę. No bo przecież nie będę się tłumaczyć 6 latkowi. Ale o dziwo nie poruszyło mnie to. Inne dzieci jak pytały czemu mnie nie było, to mówiłam, że byłam chora. Także na luzie 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Butterfly23 wrote:Roszpunka, a może to plamienie implantacyjne?
Właśnie ogarniam nam jedzonko na jutro i później pogramy w planszówki
W 3 dpo plamienie implantacyjne? Raczej nie. Chyba że to taki ekspresowy dzidź ma być 😂
W co będziecie grać? Uwielbiamy z mezem planszówki!17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Bezimienna wrote:Dziewczyny, robilyscie może badania na APS i na wrodzoną Trombofilie w diagnostyce? Ile czekałyście na wynik?
W ogóle jestem ciekawa kiedy mój wspaniały humor i nastrój się zepsuje. Czuje, że to nastąpi jutro jak wrócę do pracy 🙉. Nie mam siły do tego miejsca 😂.
Mój owulacyjny radosny nastrój dziś odszedł, pół dnia jestem jakaś przymulona, nic mi się nie chce i strasznie za mną chodzi słodkie, az musiałam męża po lody wyslac 😅Echo lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Ja teraz robiłam APS, wyniki pojawiały się przez 3 dni robocze.
Mój owulacyjny radosny nastrój dziś odszedł, pół dnia jestem jakaś przymulona, nic mi się nie chce i strasznie za mną chodzi słodkie, az musiałam męża po lody wyslac 😅izzy91, Echo lubią tę wiadomość
-
S.Roszpunka wrote:W 3 dpo plamienie implantacyjne? Raczej nie. Chyba że to taki ekspresowy dzidź ma być 😂
W co będziecie grać? Uwielbiamy z mezem planszówki!
W kolejkę i RummikubS.Roszpunka lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Bezimienna wrote:Ja będę jeść i zaciskać zęby 😂. Bo serio, nie wyobrażam sobie, aby samej zadbać o dietę p. zapalna. Za tydzień idę na badania tarczycowe, zobaczę swoje Anty TPO i jaki efekt będzie po trzech miesiącach pudeł. 🫠 Niestety, albo stety catering Vikinga w sporej mierze wyklucza gluten. Ale to nic, w weekendy będę sobie sama gotować, więc coś tam na pewno wpadnie.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Leżę i czuję jajniki. Oba. Może jednak coś z tego będzie
Hope..., Pinkflower, izzy91, S.Roszpunka, Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:Też by mi się przydała dieta przeciwzapalna bo mam dosyć wysokie przeciwciała tarczycowe. Ale to trzeba mieć dużo samozaparcia żeby samemu ogarnąć. A tego mi brakuje 😂
-
Jednorożec89 wrote:Leżę i czuję jajniki. Oba. Może jednak coś z tego będzie
Kciuki mocno zaciśnięte 🤞29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Ja też teraz jem zdecydowanie za dużo i też mam ochotę na słodycze, ale nie pisałam nic, bo myślałam, że to mój wewnętrzny grubas przejął nade mną kontrolę 🙈 a tu się okazuje, że nie tylko ja mam wewnętrznego grubaska na tym forum 😄😆 nie ładnie dziewczyny 😆!2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Ja też teraz jem zdecydowanie za dużo i też mam ochotę na słodycze, ale nie pisałam nic, bo myślałam, że to mój wewnętrzny grubas przejął nade mną kontrolę 🙈 a tu się okazuje, że nie tylko ja mam wewnętrznego grubaska na tym forum 😄😆 nie ładnie dziewczyny 😆!
Echo lubi tę wiadomość
-
Echo wrote:Ja też teraz jem zdecydowanie za dużo i też mam ochotę na słodycze, ale nie pisałam nic, bo myślałam, że to mój wewnętrzny grubas przejął nade mną kontrolę 🙈 a tu się okazuje, że nie tylko ja mam wewnętrznego grubaska na tym forum 😄😆 nie ładnie dziewczyny 😆!
Btw cycki już bolą, dwa cykle po 💔, ostatnio bolały 7 dpo, a teraz już 3dpo. 😂 Ale są w ciul większe, czuje po staniku, że mnie uwierają. Progesteron we krwi szaleje.Echo lubi tę wiadomość
-
Mój wewnętrzny grubas ujawnia się zwykle przy dużym stresie lub zmęczeniu, więc to dla mnie nic nowego 😂 Dzisiaj kazał mi kupić dwa kilo bobu - po kilogramie na głowę 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2023, 20:49
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Kochane, ale Wy wszystkie macie objawy #wiecieczego
Czekam na Wasze testy 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2023, 20:49
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...