Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
izzy91 wrote:U mnie to niestety łakomstwo 🤣
Echo z tego co pamiętam to testujesz przed nami 😆 ile zostało dni ? 🤞
Zrobiłam dzisiaj i był biały 🫣 Powinnam zrobić za tydzień 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2023, 20:51
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Muszę się pohamować z tym jedzeniem, bo póki co potrzebuje schudnąć 6-8kg i jak tak dalej pójdzie to będzie problem i będę musiała zrzucić dużo więcej 🙈2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Bezimienna wrote:#klub_obżarciucha 😂😂😂
Echo, ty jesteś 6-7 dpo? Dobrze pamiętam? 😝
Trudno powiedzieć,bo nie wiem w którym dniu dokładnie była owulacja, ale chyba 8dpo2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Muszę się pohamować z tym jedzeniem, bo póki co potrzebuje schudnąć 6-8kg i jak tak dalej pójdzie to będzie problem i będę musiała zrzucić dużo więcej 🙈
Echo, izzy91 lubią tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:To na bank sporo za wcześnie na testy .
No przecież wiem 😆🙈
Dzisiaj po prostu nie bałam się go zrobić, ale za tydzień będzie bardzo źle2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:No przecież wiem 😆🙈
Dzisiaj po prostu nie bałam się go zrobić, ale za tydzień będzie bardzo źleButterfly23, Echo lubią tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:Ja się zawsze boje..🫨 więc ich nie robię. Już wolę z godnością powitać czerwoną damę, niż powitać ja bielą. 😂
Tak się zastanawiam czy ja kiedyś ją witałam z godnością 🤭
Jest taka coucherka płodności na fb. Robi darmowe webinary. Kiedyś się na taki jeden zapisałam i usnęłam 🤣 a mówiła na nim, że każdą miesiączkę powinno się witać z uśmiechem na ustach. Być szczęśliwą, że przyszła. Mąż powinien kupić kwiaty i powinno się to celebrować. Wtedy miesiączka nie boli 🙈03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Z godnością czerwoną damę 🤣🤣🤣
Tak się zastanawiam czy ja kiedyś ją witałam z godnością 🤭
Jest taka coucherka płodności na fb. Robi darmowe webinary. Kiedyś się na taki jeden zapisałam i usnęłam 🤣 a mówiła na nim, że każdą miesiączkę powinno się witać z uśmiechem na ustach. Być szczęśliwą, że przyszła. Mąż powinien kupić kwiaty i powinno się to celebrować. Wtedy miesiączka nie boli 🙈alauda lubi tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:Mam poaccardowe krwawienia z nosa 🧐.. nieduże, ale irytujące
A u mnie za to pełno aż czarnych, niewiadomo skąd siniaków. Bez Acardu mam tendencje do siniaków a teraz to już w ogóle jestem łaciata. Do tego krwawią mi dziąsła.
Ale ja chyba na jakiś czas odstawiam Acard. Siniaki jakoś bym przeżyła, ale mam dość krwawień - jakbym miała @ non stop.83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Lia, ja również trzymam mocno kciuki! 🤞🏼🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2023, 07:21
Lia. lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:A u mnie za to pełno aż czarnych, niewiadomo skąd siniaków. Bez Acardu mam tendencje do siniaków a teraz to już w ogóle jestem łaciata. Do tego krwawią mi dziąsła.
Ale ja chyba na jakiś czas odstawiam Acard. Siniaki jakoś bym przeżyła, ale mam dość krwawień - jakbym miała @ non stop.
Życzę Wam miłego dnia, a sobie powtarzam, że jeszcze trzy miesiące i będę szukać nowej pracy 😂. Serio, brak samorealizacji i ogólna rozpierducha nie dla mnie. Kiedyś myślałam, że ciąża rozwiąże wszystkie problemy, ale też myślałam, że szybko zajdę w ciążę. No i takie buty. Zaszłam, ale nie wyszło. 🫨
Btw śniły mi się jakieś chrzciny, moje łzy, rodzina, jakąś restauracja i spotkanie rodzinne. W ogóle, ja po owu mam porąbane sny.💩Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2023, 07:25
-
Oho, a mnie już dzisiaj nerwy biorą. PMS wjeżdża, bo u mnie zawsze trwa 2 tyg.
Tyle by było z ciąży, mówię Wam..