Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi nie znam przyczyny smierci mojej corki. Na polowkowym wszystko bylo w porzadku. Na kolejnej kontrolnej wizycie usg, serduszko juz nie bilo. Ja tez sie boje, ze sytuacja moze sie powtorzyc. Alechec posiadania dziecka jest większa.
A skad ta lekarka?02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualnyMagada lekarka jest z Warszawy, musiałabyś mieć włączonych trochę specyfików typu acard, clexane (te leki są włączane też przy niespecyficznych sytuacjach), posiewy z kanału rodnego co miesiąc aby nie było bakterii,które mogą źle wpływać na ciążę oraz detektor tętna płodu ( koszt około 200-300 zł), wizyty lekarskie co 3 tygodnie no i dobrego lekarza .
-
Magada prawda?
Justi ja czekam na @ i ide do lekarza. Owulacje miałam lecz po dwóch dniach znow bol typowy a do tego ciągle mi niedobrze. Temp na kolejną nic nie wskazuje a brzuch jak balonWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 09:06
💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja od 6 znów na nogach, posprzatne, zakupy zrobione i nie wien co robić nic mi się nie chce.... moje młodsze dziewczę od 4 dni robi bunt i pije tylko mleko, jedzenia normalnego prawie wcale... mam już dość zdanią "mamo mleka chce " słyszę to co godzinę....
No niestety faceci częściej się boją od nas szczególnie jak wy macie późniejsze straty. Rozmowa tu jest jedynym kluczem. -
nick nieaktualnyAria ja ją mam w głowie od lat hihihi, wyobrażacie sobie na odwrót jak to Wasz mąż zachodzi w ciążę, chodzi w niej 9 m-cy ,rodzi, ma połóg,karmi piersią, wraca do pracy i zajmuje się dziecimi i sprzątaniem,gotowaniem, zarządzaniem całym domem??? ha , i który tak dałby radę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 12:55
aria40 lubi tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Aria ja ją mam w głowie od lat hihihi, wyobrażacie sobie na odwrót jak to Wasz mąż zachodzi w ciążę, chodzi w niej 9 m-cy ,rodzi, ma połóg,karmi piersią, wraca do pracy o zajmuje się dzieci i sprzątaniem,gotowaniem, zarządzaniem całym domem??? ha , i który tak dałby radę?
haha i jeszcze namawiał na kolejne dzieckoJusti77, Enii lubią tę wiadomość